Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_Bagda

Przyciągam niegrzeczych facetów nawias wykrzyknik nawias

Polecane posty

Gość Magda_Bagda
życie :P

Gość gość
jednak sie cieszysz z tego ehh .

Gość Magda_Bagda
Może się uda :) Muszę być dobrej myśli i pracować nad swym charakterem :) może to on przyciąga cwaniaków, przynajmniej tak stwierdziła moja koleżanka, bo po prostu, lubię się droczyc ;)

Gość gość
może tak ale to fajna cecha harakteru poco ja masz zmieniac bez sensu ma byc jak ma byc i tyle mozesz zemna pogadać jak chcesz na gg jak nie gadam czasem juz przez rok z jedna dziewczyna wiec chetnie bym gada z jakas ina też

Gość Magda_Bagda
a skąd jesteś?

Gość gość
ze ślaska jak mówiłem .

Gość gość
Kartka z dziejów ludzkości "Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko — rzekł kretyn miejscowy — Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła: — Z ochotą, Albowiem cię kocham, tutejszy idioto. Więc kretyn miejscowy uśmiechną się słodko I poszedł do kina z tutejszą idiotką. Na miłym macaniu spłynęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka. Aż wreszcie szepnęła: — Kretynie tutejszy! Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy. Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko, Miejscowy idiota z tutejszą kretynką. Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym. W ten sposób dorobią się córki i syna: Idioty, idiotki, kretynki, kretyna, By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem." :)

Gość Magda_Bagda
za daleko ;]

Gość gość
he he dobra ehh jak zadaleko to trudno ty pewnie warszawa .