Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka666

wychowawczyni syna jest w ciazy

Polecane posty

Gość autorka666

Wychowawczyni syna w przedszkolu jest w ciazy. Obecnie jest na l4, a potem pewnie roczny macierzynski. Troche sie obawiam, bo codziennie inna pani jest i syn zaczal niechetnie chodzic do przedszkola. Mam nadzieje, ze dadza kogos na stale na zastepstwo, a nie z doskoku co chwile inna pani. Jak bylo u Was w takich prztpadkach?

widzę , że bardzo zainspirowałam kafeterian, skoro teraz sobie dodają do nicku trzy cyferki na końcu, jak ja ściagacie po mnie i jesteście nieorginalni, to tylko jedenz przejwów tego, że w gruncie rzeczy czujecie nad sobą moją wyższość

U mnie było podobnie, tylko okoliczności inne - wychowawczyni poważniezachorowała, nie było jej w pracy 1.5 roku. Dzieci najpierw tak jak u Ciebie - miały codziennie inną panią, ale w końcu po 2 czy 3 miesiącach dostały na stałe nowe wychowawstwo. Wiesz, nie dziw się, że jest taka sytuacja - to nie hop siup ustalić nowy grafik, rozpisać dyżury no i przede wszystkim obarczyć kogoś odpowiedzialnością wychowawcy.

Heloiza weź się lecz. Autorko myślę, że szybko przydzielą kogoś na stałe. Być może już nawet szukają zastępstwa.

broken, co u Ciebie, nie nagadałyśmy się...;-/ przypomniała mi się jedna tylko rezcz- jeśli mi nie wolno uznawać niższości hormonów macierzyńskich nad tych związanych z sekse,m, to analogicznie jest to nonsens kiedy inne kobiety mierzą miłość do męża miarą miłości do dziecka wszystko nalezy sądzić wedle swej właściwej kategorii i kryteriów ja mogę przyznac, że niepotrzebnie zakładam tę rzekomą niższość, że się mylę ale wówczas zważ , że tak samo jest nielogiczne ich porównywanie, a Ty na mnie wsiadłaś, a ja o tym dużo myslałam i tak naprawdę nawołuję cię o konsekwencję bo w sumie to ja i tak mam rację, tylko niektórzy źle mnie rozumieją i się zniechęcają do mnie każąc mi zachowac pokorę, której sami nie mają norma

Gość gość
Ni i właśnie tak to jest. Gdyby pani przedszkolanka pytała tu czy chodzić do pracy czy iść na L4 od razu po zobaczenie 2 kresek, większość by doradziło L4 ( bez względu na to czy byłoby medyczne uzasadnienie czy nie ) Teraz widzicie ten problem z drugiej strony. Kij zawsze ma 2 końce.

Gość gość
autorko jakas walnięta jestes, zazdrosna jestes o ciążę to sama w nią zajdz a nie zachowuj się jak matka kwoka, i co niby mamy ci odpisać jak sami przecież nie wiemy

Gość darass
myślalem, że podejrzewasz syna o ojcostwo ;-) ;-) ;-)

Gość gość
myślalem, że podejrzewasz syna o ojcostwo -------------- po przeczytaniu tematu zamarłam bo też tak pomyslałam

Gość gość
To samo pomyślałam. :D Chyba za dużo sensacji czytamy