Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny nieogar

czy ze mna jest wszystko w porzadku

Polecane posty

Gość wieczny nieogar

Ostatnio bardzo często zastanawiam się, czy wszystko ze mną jest w porządku, gdyż tak na prawdę od zawsze miałam wrażenie, że jestem jakaś inna od innych i raczej nie są, to moje wymysły, bo nawet znajomi mi mówią, że jestem jakby z innego świata i dziwią się skąd w mojej głowie tyle dziwacznych, szalonych i czasem głupich pomysłów... no właśnie i przez te pomysły często wpadam w kłopoty. Poza tym bywam strasznie nieogarnięta, nie potrafie dobrze wykonać nawet najprostrzych czynnośći z różnych powodów... bujanie w obłokach, stres lub po prostu z mojej własnej tępoty. Przez to moje nieokrzesanie często mi się obrywa i inni zazwyczaj wtedy wrogo na mnie reagują, każą zejść na Ziemię i abym wreszcie się ogarnęła. Mam już dość tych ciągłych pretensji, chciałabym wreszcie dojść do ładu, przestać żyć w swoim świecie i skupić się na pracy, no ale niestety ciągłe krzyki sprawiają, że jestem jeszcze bardziej zestresowana i tym bardziej nic mi nie wychodzi... Sama już nie wiem, czy ja na serio jestem taka tępa i głupia, czy po prostu trafiłam na toksycznych ludzi, którzy ciągle wytykają mi błędy...

Gość gość
Daj sobie więcej luzu. Toksycznych ludzi,jak to określiłaś, jest mnóstwo wokół nas. Ci z kolei, nie tolerują indywidualistów. Problem polega na tym ,że sztuką życia jest znaleźć się wśród tych ludzi i brnąć dalej do przodu.