Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiatowa lista przebojów imion w Polsce

Polecane posty

Gość gość

dlaczego julka? no dlaczego? ile można? co jest ładnego w olivierze i analu?sory alanie

Gość gość
Kiedyś były same Kasie, teraz same Julki :P

Gość gość
Ja bym Julki nie dała, mam już jedna w rodzinie. Moja córka przyjdzie na świat za 3 tyg i będzie miała na imię Hania

Gość gość
mi też się bardzo podoba Julka ale ze względu na popularność nie dałabym tak na imię dziecku. Poszłoby potem do szkoły a w klasie zapewne byłoby jeszcze z innych Julek.

Gość gość
*byłoby jeszcze z 5 innych Julek

Gość gość
Roksana Angela Julia badziew

Gość David Duchovny
dlaczego w polsce nadaje sie chlopcom imie Penis? sorry Dennis, skoro to amerykanskie imie?

Gość gość
Gościu od Hani, pocieszę Cię- mnóstwo jest ostatnio tych imion nadawanych, więc za parę m-cy również i to znajdzie się wśród najpopularniejszych:)

Gość gość
Ja również zauważyłam, że Hania to popularne imię ostatnio, ale nie jest ich tyle co Julek :) Moja chyba będzie Jagoda :) Albo Alicja. Cokolwiek ktoś sobie pomyśli :P Mi się podoba

Gość gość
LENA mmmmm :)

Gość gość
U mnie w bloku na 12 m są dwie Hanie:P Niedługo ich będzie tyle co słynnych Julek

Gość gość
Zanim jeszcze zaczelam czytac te wszystkie listy imion wybralam dla mojej corki ktora przyjdzie na swiat w maju imie Hania. Widze, ze faktyczmie niedlugo bedzie ich tyle co Julek, no trudno...

Gość gość
Hanna bardzo pasuje do naszego nazwiska :) poza tym to imię bardzo mi się podoba, miałam w pracy koleżankę o tym imieniu, może faktycznie będzie popularne ale tak jest zawsze, co roku jest moda na kilka imion

Gość gość
julia, lena, hania, zuzia-tylko te imiona slysze ostatnio...

Gość gość
Zofia-Zosia mmmmmmmmmmm :)

Gość gość
jeszcze Zosia:P bleee w kółko to samo

właśnie, co z tą Hanią? znowu się ludzie uparli na jedno imię i szaleją. Ja już znam 3 Hanie urodzone w ciągu ostatnich kilku miesięcy. U mnie w klasie było pięć Ań.. teraz będzie po 5 Hań.

Gość gość
ja tez mam syna o popularnym imieniu, ale ze w swoim otoczeniu nie znalam zadnego malego chlopca o tym imieniu, to nawet nie wiedzialam ze dane imie jest popularne... Trudno.

Gość gość
same Marysie i Anale

Gość gość
bo imie Hania samo w sobie jest ladne, fajne ma zdrobnienie itd

Gość gość
U mojej corki w przedszkolu panie na Lenke mowia Lenia- jakby to bylo moje dziecko to bym zwrocila uwage bo Lenia to brzydko

Gość gośćop
Wiele imion tak popularnych na kafe nie są aż tak popularne w otoczeniu którym żyjemy więc na to trzeba zwrócić uwagę. Więc jeżeli chodzi o Julke to owszem znam jakieś tam małe Julki ale bez przesady nie aż tyle. Ani w grupie przedszkolnej ani szkolnej u mojego syna nie ma żadnej Julki. Małej Leny ani Hani nie znam wcale. Popularne za to są Zuzia , Maja, Martyna a jeżeli chodzi o chłopców to Michał, Szymon i ostatnio Dawid.

U nas Juleczka na topie. Wszędzie Julka, u znajomych. Nawet w jednej rodzinie tak nazwali 3 dziewczynki w tym dwie z tym samym nazwiskiem. A chłopcy. W mojej i męża rodzinie jest czterech Jakubów i dwóch Szymonów, ale na podwórku słyszę głównie "Bartuś", "Alan", "Franek" "Janek".

Gość gość
Kafe ma specjalne " rankingi" . Tylko tu sa imiona : oklepane, patologiczne, prostytutek, bez polotu, brzydkie, itp. W realnym swiecie wyglada to inaczej a juz na pewno inaczej poza polska :)

Gość gość
hania hania zawsze dobra do ********** :D