Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawiśćdoniej

Nienawidzę Cię Macocho

Polecane posty

Gość nienawiśćdoniej
Ma chyba bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro trzęsie gaciami za każdym razem kiedy on ma się spotkać ze mną.

Gość nienawiśćdoniej
ona nie zajmuje się nimi często. mieszkają za granicą, więc są to sporadyczne wizyty.

Gość gość
A niech dzieci chodzą tam jak najczściej, niech ona patrzy, jak zajmuje się tatuś swoimi i nieswoimi. Do piękne pole do konfliktów między nimi, nie ułatwiaj im ...

Gość gość
eee, to na co się skarżysz? Jak są za granicą, to siłą rzeczy nie ma problemu z dziećmi. Już Cię nie rozumiem. Myślałam, że są na drugim końcu miasta...

Gość nienawiśćdoniej
Chciałabym aby w ogóle dzieci nie miały z nią kontaktu, by on przyjeżdżał i tutaj spędzał z nimi czas..

Gość gość
Pomalutku Ci to przejdzie tym bardziej że są to tylko sporadyczne kontakty . Ty spróbuj tak sie urządzić w życiu aby dzieci same nie chciały jechac do tej patologii,żeby im było dobrze przy Tobie i tutaj podpowiedź niech mówi kto chce ale dzieci zawsze wybierają lepiej sytuowanego rodzica szczególnie dzisiejsze dzieci. Mądra żona Zamachowskiego wywalczyła duże alimenty ,aż tatusiowi Moniczka wyjdzie bokiem.

Gość nienawiśćdoniej
No ale ona nie chce się na to zgodzić. Najśmieszniejsze jest to, że ona cały czas ogranicza jego kontakty z dziećmi, a gdy przychodzi termin "spotkania" to nagle jest taka dobra i chce by dzieci były tam, nie on tu.

Gość nienawiśćdoniej
No w tej sytuacji zdecydowanie lepiej sytuowany jest on.

Gość nienawiśćdoniej
Późno się robi, dziękuje że mogłam z siebie tą złość wyrzucić tutaj. Czuję się nieco spokojniejsza.

Gość gość
dziewczyno po kim rozpaczasz?To nieodpowiedzialny czlowiek,nie tylko jego nowa jest winna ,on tez

Gość nienawiśćdoniej
do gość 21:37 Marzę o dniu kiedy obudzę się i cała ta sytuacja zupełnie mnie nie ruszy. Kiedy będę spokojna, znowu szczęśliwa.

Gość gość
wiesz co? Ona ma g***o do gadania. Idż do psychologa, powiedz, że dzieci źle znoszą tamtą rodzinną sielankę i chcesz, aby spotykali się w domu. Co to za obyczj, że dzieci tatę odwiedzają, a nie tata je? Chyba nie one go rzuciły? To niech gość ruszy d**ę i je odwiedza, no...

Gość nienawiśćdoniej
wiem że winę za całą tą sytuację ponosi głównie On. To on mi przysięgał, nie ona.

Gość gość
Przecież na Boga ty nie musisz sie godzić na wyjazdy dzieci za granice zapowiedz tatusiowi zmiany! Więc jeśli chce sie widziec z dziećmi to u Ciebie w domu czy tez w Polsce . Są hotele, pensjonaty gdzie tatuś może z dziećmi spędzić czas, Nie bądź taka uległa na sugestie Twojego byłego pana i władcy bo teraz to on sobie może ale chować dzieci obcego samca które mu jego pani na wychowanie przysposobiła

Gość nienawiśćdoniej
do gość 21:45 Uważam dokładnie tak samo. No ale widzisz... nowa pani chyba widzi z kim ma do czynienia, wie że łatwo można go urobić i boi się że go schowam pod spódnicę i nie oddam ;)

Gość nienawiśćdoniej
ach, powiem wam że nie życzę nikomu takiej sytuacji. A może to ja jestem jakaś dziwna? Wiem że są kobiety które w mojej sytuacji by suchej nitki na nim nie zostawiły, dumnie krocząc dalej...

Gość gość
hahahaha idziemy spać :) Wszystko będzie dobrze, a dzieci nie posyłaj tam i tyle. papa

Gość gość
Kochana jeśli wiesz co ją boli najbardziej a widzę,że wiesz :) to działaj dokładnie w.g rad powyżej nie zmarnuj swojego życia i zdrowia bo jeszcze trochę a wpadniesz w depresję albo się rozpijesz trzymaj się , widzisz ile kobiet jest za Tobą nie dawaj się i bądź jak lwica:)

Gość nienawiśćdoniej
I podziwiam je, oraz niezwykle szanuję.

Gość nienawiśćdoniej
Dziękuje wam Kochane !!! Idę spać pocieszona i pełna nadziei na lepsze jutro:)

Gość gość
Dobrej nocy ! głowa do góry cycki do przodu! ): pa pa

Gość gość
jasne ona wspaniała a on szmaciarz odszedł do innej ciekawe dlaczego bez powodu? a może to zła kobieta była po wypowiedziach autorki stwierdzam że ma coś z głowa jesteś apodyktyczna i wkurza cię fakt że nie masz kim rządzić , ty jesteś sama a twój były choć taki zły ma nową fajną rodzinę i może przestał się wreszcie dusić tak jak przy tobie

Gość gość
gość 22:11 idź się wysraj bo się udusisz

Gość gość
dlatego takie baby się zostawia bo nawet chcą rządzić sraniem człowieka zakały dobrze że są inne które maja jeden zwój więcej od was

Gość gość
Ty masz jeden zwój więcej to fakt... ale od kury !!! ha ha ha Teraz sie zapluj od nowa.

Gość gość
matko jaka desperatka... ona nie ma twojego meza bo ty zadnego meza nie masz zacznijmy od tego... sama piszesz ze jest mila dla dzieci i jak sa u nich to sa jedna wielka rodzinka, i zachwile ze niby mu utrudnia kontakty z dziecmi. z tego co ja widze to ty jestes jedyna ktora mu to utrudnia. Ja na twoim miejscu bym sie cieszyla ze przynajmniej twoj byly ma fajna babke przy sobie ktora akceptuje jego dzieci i traktuje je jak swoje. jakby byla zimna to by byla zla macocha, teraz tez jest zla. zajmij sie swoim zyciem a nie swojego bylego. I nie zapominaj ze twoje dzieci maja ojca i ojciec ma prawo za nie decydowac. Az kipisz toksyczna zazdroscia. i jestes niesamowicie zaborcza... nie dziwie sie ze facet zwial za granice

Gość gość
ty myslisz ze oni teraz siedza i rozmawiaja o tobie?? nie! ciesza sie nowym zyciem, pewnie ogladaja razem tv przytuleni albo uprawiaja sex. O tobie nikt tam nie rozmawia wiec sie tak nie spinaj i zajmij sie wlasnym zyciem a nie zyciem kogos kto niechce miec z toba nic wspolnego. Po co chcesz zeby twoj byly przyjezdzal do ciebie zeby dzieci widziec? zebys za nim latala i probowala go przekonac zeby wrocil? daj mu spokoj, uciekl od ciebie za granice haha

Gość gość
uciec a pojechać na zarobek i spotkać k********a z przychówkiem które wołało chleba, chleba - to różnica.

Gość gość
w takim razie autorka w tej chwili jest zwykla q***a z przychowkiem :)

Gość gość
nie, bo żaden frajer nie zostawił rodziny,żeby u niej mieszkać za rozłożenie nóg i jej dzieci nie wołają chleba, chleba tylko jeżdżą za granicę, już zatkało kakao?