Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nowym allegro

Ratunku zoribłam zakup na allegro wpłaciłam a tam ANULOWANO

Polecane posty

wpłaciłam, ponieważ nie wiem co to PAyU nie mma tego, zrobiłam zwykly przelew przez moj bank internetowy, dostalam potwierdzenie przelewu i sprzedawca też dostal, napisał mi ,że dostał kase i prosi o info dot zakupu, podalam mu , juz nie odpisal, a wchodze na allegro a tam "status : anulowano" ! nie rozumiem tego :O martwie sie, bo to mialo byc cos na prezent jak sadzicie wszystko jest ok czy nie bardzo? po co zrobili to całe PAyu ? utrudnianie życia ;/ juz wiecej chyba nic nie kupie na allegro:(

Gość gość
NIEMARTW SIE jeSTEs D****Ą

Gość temat w sam raz dla mnie
Zadzwoń do sprzedawcy, na pewno jest gdzieś telefon podany na aukcji.

Gość gość
też kiedyś namieszałam, zadzwoniłam do allegro, wysłałam dane przelewu, transakcji i sprzedawcy i znaleźli i przelali z powrotem kasę

Gość gość
najpreawdopowdobniej probowalas zaplacic przez payu ale pieniądze nie doszly ponieważ nie skonczylas transakcji w payu zawsze tak jest jak rozpoczniesz transakcje kliknelas zaplac peyu i kasy nie wyslalas poprzez ten system tylko anulowalas jeśli wyslalas normalnie pieniazki przez swój bank na konto bakowe sprzedawcy to wszytsko jst ok napisz jeszcze maila czy pieniądze dotarly i kiedy masz się spodziewać przesylki

Sprzedawca napisał,że dostał kasę! czyli ją ma

Gość gość
swoja droga skoro korzystasz zallegro to może naucz się obslugiwac aukcje i nauczyć się systemu payu to takie proste ze dziecko sobie poradzi nie rozumiem jak można być takim ignorantem "ja nie umiem i nie naucze się, bo nie umiem" no noz się w kieszeni otiera na takie baby głupie

Gość gość
ile ty masz lat? nie wierzę w taki brak inteligencji

sprzedawca napisał mi sms - c**** ci w d.u.p.e

ojezu wielce mądra osobo potrafisz tylko oceniac innych? nie uzywalam allegro od 2 lat i wiele sie zmienilo, ale nie przypuszczlaam,ze tak skomplkowali, jak nie chcesz pomagac to idz wylewac jad gdzie indziej i leczyc kompleksy bo ty umiesz uzywac allegro, gratulacje

dobra widzę,że sami nie wiecie co robić w takiej sytuacji i jesteście dość ograniczeni, wracam do pracy luzerzy :O :O 🖐️

idę z tym sms-em na policję :(

Gość gość
Nie denerwuj się, skoro napisał,że dostał kasę to dostał i może już wysłał towar, a może nie, w każdym razie, payu nie zanotowało obrotu pieniedzy, bo nie płaciłaś przez payu wszystko powinno się wyjasnić, nie martw się :) i nie przejmuj tumanami