Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wadliwy test

Polecane posty

Gość gość

Czesc! Zrobiłem test. Okres mi sie spóźnia 7 dni- jak nigdy. Mam kreseczke przy T ale żadnej przy C jest tylko taka rozmazana kreska jakby barwnik tam nie dotarł. Z tego wnioskuje ze test nieważny pytanie czy którąś tak miała? I była w ciąży? Ja bardzo bym chciała juz walcze 3,5 roku :(

Gość gość
Ktoś mi ODP??

Gość gość
no to jak nie ma przy T to nie jesteś w ciąży. ale skoro cos tam sie rozmazało to mozesz powtórzyć

Gość gość
"zrobiłem test " to już mężczyźni zachodzą w ciążę?

Gość gość
Tylko ze T- wskazuje ciążę C- jest kontrolny przy tym musi być kreska in aczej jest nieważny.! Pytam czy komuś 2 test pokazał ciążę?

Gość gość
Błąd nieistotny - nie masz sie o co czepiąc?????

Gość gość
Fakt sory mój błąd nie przeczytałam ze zrozumieniem. Wiesz co ja zrobiłam sporotestów ale kreska kontrolna zawsze była, ale wiem ze czasem zdarzają sie własnie takie wadliwe. więc najlepiej powtórz test bo prawdopodobnie był uszkodzony.

Gość gość
Przepraszam za wczesniej ale .... Nerwy mnie ponoszą.... Za dużo ostatnio sie dzieje i jeszcze ten dziadowski test sie zespół. Mam drugi. Zrobię jutro z porannego będzie 8 dzień po terminie ... Mam nadzieje ze juz cos pokarze. Jeżeli sie udało.

Gość gość
pierwszy mi wyszla kreska ledwo zarozowiona az myslalam ze tylko tak o pokazuje... 2 dni pozniej kreska az razila po oczach;) takze powodzenia

Gość gość
Spoko spoko rozumiem -nerwy:) Dobrze zrób jutro i napisz mi jak Ci wyszło, mam nadzieje że bedzie po twojej myśli, mi sie spóźnia 5 dni:D Trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość gość
No a mi Narazie 7 dni. Tylko ze ja sie staram 3,5 roku. Mam niedoczynność tarczycy, torbiel na jajniku i podejrzenie endometriozy. Ostatnia lekarz stwierdziła ze u mnie tylko inseminacja wiec..... Eh! Zobaczymy jutro. A ty kiedy testujesz?

Gość gość
Ojej to faktycznie nie ciekawa sytuacja... ale wszystko w rękach Boga więc jest nadzieja :) Co do mnie to niewiem czy wogóle, co prawda 29dnia cyklu obudził mnie w nocy strazny ból jajika, ale to było jednorazowe zdarzenie, teraz tylko czasem je ''czuje'' ale nie boli. Poz tym moje cykle są bardzo nie regularne. takze to raczej w moim przypadku zwykłe przesunięcie.

Gość gość
No ja mam tylko opóźnienie dłuższe niż zawsze i uczucie... spuchniecia n a dole cos jakby z jajnikami sie działo. Zawsze przed @ bolala mnie raczej macica a teraz nic. Mam nadzieje..... Jutro dam znać.

Gość gość
ok bede czekać na nowine:) ALe jeśli się nie uda to Pamiętaj to nie koniec świata i nie możesz sie załamywać, wiele kobiet przechodzi inseminacje i maja zdrowe szczesliwe dzieci.

Gość gość
Czesc! Zrobilam test || jedna trochę słabsza ale widać

Gość gość
Teraz muszę iść do lekarza potwierdzić. Mam torbiel i ponoć on może dac fałszywy wynik :(

Gość gość
Ja miałam dwa razy w życiu słabe kreski na teście ( bardzo słabe ) Jedna kreseczka w lutym ma dwa latka a druga siedzi w brzuszku ( koniec 8tc) ;D

Gość gość
A wiesz cos o tych torbielach? Bo raz pisza ze wpływa a później ze nie. Wypowiedzi specjalistów :)

Gość gość
nie znam się na torbielach bo w życiu nie miałam . Pojedź do szpitala powiedz, ywtam naściemniaj i , że test masz pozytywny

Gość gość
No to super, :) moze wkoncu sie udało:) Szukałam twojego tematu bo od piatku nie miałam czasu zeby zajrzeć. Bardzo sie ciesze:) Teraz do lekarza na potwierdzenie.:) P.s. u mnie nic nie ma, test był negatywny a temperatura dzisiaj 36,7 takze trudno. Ale Tobie życze powodzenia:)