Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy tak bardzo nienawidza Muzulmanow

Polecane posty

Gość gość
"21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja nie dam się napuścić na muzułmanów. To żydzi sa zagrożeniem dla Polski i to żydzi okupuja nasz kraj!" Miło poznac towarzysza broni, do walki z hebrajską zarazą :)

Gość gość
ale w Polsce nie ma i nie bedzie muzułmanów. O jakich muzułmanach i zakrywaniu w Polsce mówisz?

Gość gość
Przeciez w Polsce tez mamy mordercow,oszustow,klamcow,g****icieli!!

Gość gość
Pamiętajmy, że nie chodzi jedynie o obronę wartości moralnych czy kulturowych, ich masowa ekspansja może przynieść z sobą coś w rodzaju 'muzułmańskiej inkwizycji', na dzień dzisiejszy bardzo odległy scenariusz, ale za 10, 20 lat? Kto wie.

Gość gość
Moj tata jest polakiem i jak bylam mala to bardzo mnie bil,nawet kablem to uciekalam do babc**plaklam,i czasami moja mame ze miala since pod oczami ,ze nie szla do pracy..ale nikomu nie mowilismy bo sie wstydzlismy!! a na codzien moj ojciec wydawal sie byc milym dobrym czlowiekiem..

Gość gość
Muzulmanow w Europie lacznie z Balkanami jest 6%. widzisz roznice 94% a 6%?? Po drugie zaden muzulmanin nigdy nie przyjedzie do Polski bo i po co? Polska jest krajem tranzytowym, brama przed przeprawa na prawdziwy "Zachod". Wiec czy jakis w miare inteligentny Polak moze mi odpowiedziec na pytanie? Skad nienawisc Polakow do Muzulmanow? Co nas obchodzi Anglia. To tak jakby napisac /nienawidze Francuzow, Francuzi do gazu, bo nienawidza sie z Anglikami. Muzulmanie nie stanowia ZADNEGO zagrozenia dla naszego biednego kraju. Litosci

Gość gość
Moja kolezanka ma meza polaka i on ja bije ,ale ona tego nie zgwalsza ,ze wzgledu na wstyd udaje pozniej ze niby nic sie nie stalo...on nie pozwala jej wychodzic z kolezankami na piwo ,do pubu,pozniej jak ona wraca ze spotkania z kolezankami jest zly,czetso wsciekly,nie moze ona robic to co chce... A ona mu wychowuje dziecko,pierze mu ,sprzata,gotuje dla niego..

Gość gość
To nie jest żaden wymysł, islamizacja Polski postępuje na naszych oczach. W samym centrum Katowic naliczyłem 15 budek z kebabem a w każdej przynajmniej jeden arab gotowy wysadzić się w powietrze. Można powiedzieć że przejęli już 50% naszego rynku gastronomicznego, co będzie następne? Tureckie swetry na bazarach? A no tak, tą branżę też już opanowali. Jutro wybudują meczet i zaczną modlić się na ulicach. Polacy są ślepi, kierują tyle nienawiści w stronę żydów, że nie zauważają realnego zagrożenia, tego które ich otacza.

Gość gość
" mają kompleksy - piszę oczywiście o Polakach a raczej o zakompleksionych polaczkach, czujących się gorszymi od innych europejczyków i szukających gorszych od siebie, żeby poczuć się LEPIEJ." DOKLADNIE to jest to wlasnie!! to jest powodem ,ze polacy tak niecierpia nienawidza moslemow!

Gość gość
islamizacja Polski? W Polsce mieszka 0,001% Muzułmanów Buahahahahahaha wez ty pochyl głowe, wez rozped a sciana sama sie znajdzie:D

Gość gość
I WY jetsescie narodem katolickim ??? CZY Bog kosciol uczy Was nienaiwsci,zazdrosci ??? zlosliwisci do drugiego ?

Gość gość
Po pierwsze, to co powstaje na Zachodzie jest jeszcze gorsze . Po drugie Zachód za długo traktował Polaków jak podludzi np 1939 rok albo poparcie tzw ''intelektualistów '' zachodnich dla reżimów stalinowskich . Jakaś sprawiedliwość dziejowa w końcu nastanie i to mnie cieszy . Będziemy mogli mówić o ''wyzwoleniu Francuzów z jarzma ciemnoty przez Islam'' jak Francuzi mówili o ''Wyzwoleniu polskich mas pracujących przez Stalina ''. Zachód od dawna zasługuje na baty.

Gość gość
Ja POPIERAM muzułmanów. Jak już muzułmanie przejmą Europe to ja przeniose się na Islam. W sumie i tak mi wszystko jedno, bo jestem ateistą. A faceci w Islamie mają aukrat całkiem spoko. No i Arabki są prześliczne i prawo muzułmańskie zabrania lichwy oraz wysokich podatków. Chyba ze o czymś nie wiem i nie będzie tak różowo?

Gość gość
Zachodowi należy się islamizacja. Zachód dobrze sobie zasłużył na szariat.

Gość gość
Przecież każdy debil wie, że kebab wymyślili ruscy podczas rewolucji bolszewickiej :)

Gość gość
Polacy nienawidza muzlumanow? Ich nie lubia na calym swiecie z wiadomych przyczyn... Wiadomo jak traktuja oni kobiety, wiadomo ze sa kojarzeni z terroryzmem... Z reszta najsmieszniejsze jest to ze lewaki wstawiaja sie za muzlumanami ktorzy niby sa tacy dyskryminowani itd, a ja mam znajomego araba mieszkajacego w PL i on zdecydowanie popiera prawice, pytal czemu Polacy nie wychodza na ulice, chwalil marsz niepodleglosci... Jego koledzy z kebabowni rowniez..

Gość gość
Proste - polskie kebaby najlepsze. U Araba słaba surówka i dodatki.

Gość gość
Arabow nie lubi sie na calym swiecie... Nie tylko w PL jest do nich takie nastawienie.... Kto mysli ze tylko u nas to chyba nigdy nie widzial jak to wyglada w innych krajach. Ja bym powiedziala ze u nas jest calkiem tolerancyjnie wlasnie....

Gość gość
Nie marudźcie z tą islamizacją tylko zakopujcie wszędzie wieprzowinę - podobno na takiej ziemi nie mogą budować meczetów. :-D

Gość gość
Myśle ze nie " nienawidzą ". Pare nacji zepsuło opinie tej religii, głownie ci samobójcy i terroryści. Do takich kuwejtczykow, emiratczykow, czy omanczykow nikt nic nie ma. Zaś obawa przed żądaniami pewnych grup które wykorzystują łaskawy socjal w niektórych krajach to inna sprawa...

Gość gość
Trudno, multikulti ma swoje dobre i złe strony - piękne islamskie kobiety i fanatyczni islamscy terroryści z nożami w zębach. :) Islamistów nie można też zbytnio demonizować, większość to normalni ludzie mocno związani z tradycjami poprzez religijny świat cywilizacji islamskiej, gdyby nie fanatycy mylnie interpretujący Koran byłoby z nimi wszystko w porządku. Jeśli chodzi o tworzenie w Polsce multikulti, z mojego punktu widzenia nie miałbym nic przeciwko temu gdyby np do Polski przybyło z 50 milionów Koreańczyków, Wietnamczyków czy też Chińczyków.

Gość gość
arabka CZARNA BABAJAGA

Gość gość
Czy wszyscy KATOLICY POLACY---sa tacy dobrze,uczciwi,nie klami,nie kradna,nie zabijaja? i to jest pytanie

Gość habibibibibi
ARABOWIE -sa ladniejsi od polakow i maja tego pozadanego obrzezanego penisa;) pocvzytajcie sobie forum na stronce www.arabia.pl -wiele wam tam wyjasni

Gość GARGAMELE
Mi arabowie w wiekszosci z wygladu przypominaja GARGAMELA

Gość gość
Wynika to zapewne z ich ekspansjonizmu i chęci narzucenia własnej kultury tam gdzie się pojawią. Polacy do swojej kultury i tradycji są bardzo mocno przywiązani. Obserwujemy cały czas proces w wyniku którego mniejszości otrzymują większe prawa od większości. Może nie podobać się wielu z nas to w jaki sposób oni traktują kobiety, dodatkowym powodem może być też chociażby ubój rytualny, Ktoś może też powiedzieć - "dlaczego do cholery mam tolerować nację, która nie toleruje mnie ? P*****le lewacką poprawność." Jeśli myślicie, że oni tolerują kogoś kto nie wyznaje Islamu to się mylicie. Radzę zapoznać się z Koranem

Gość gość
To jest takie pier*olenie, ze nie można generalizować. Tu w Irlandii plagi muslimow jeszcze nie ma, ale tez ich sporo. Przechodzisz przez ulice a tam stoi Ci taki jegomość z ulotkami o Mahomecie, leci za tobą, wciska ten świstek papieru na sile i pierniczy o zbawieniu. W autobusie jak Muslim jedzie to tez nie wolno się na jego kobite patrzeć bo zaraz skacze z łapami, niewidoma osoba nie może wejść z psem przewodnikiem bo dla niego psy to nieczyste zwierzęta, kolo ich meczetu nie można przechodzić w kusej kiecy bo obrzuci cie wyzwiskami..Jak do tej pory miałam same nieprzyjemne doświadczenia z Muzułmanami wiec mam o nich negatywne zdanie, to chyba jasne ze budujemy opinie na podstawie osobistych doświadczeń. Nie znam żadnego, który okazałby się być tolerancyjnym wobec innych religii czy przekonań wiec ja tez nie mam powodu by tolerować ich.

Gość gość
Według obliczeń naukowców Belgia w 2030 roku będzie państwem Islamskim.

Gość gość
Ludzie, którzy gadają o "błędnym interpretowaniu koranu" mnie śmieszą. Dają tylko świadectwo tego, że nawet nie próbowali się z nim zapoznać, Macie tu fragment 2 rozdziału koranu "2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym! "

Gość gość
ja tez mam z polakami za granica ,zle ,niemile doswiaczenia,wiec mam uznac ze wszyscy polacy sa zli? oszcusci? cwaniaki?