Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy tak bardzo nienawidza Muzulmanow

Polecane posty

Gość gość
We francji jest ich ponad 30 %. W niemczech co 8. Nie mowimy o danych z raportow podatkowych. Kazdy sie migaja i nie podaje swojej wiary by Unikat placenia. Mieszkalam na sycylii. Jest katastrofa. Tam nawet nie da sie okreslic ile ich jest. Ale nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość gość
Dlatego, e nie chcą stać się krajem islamskim, co zapewne czeka niedługo francję, anglię, belgię i prawie cały zachód. Lepiej zwalczać tą zarazę w zarodku.

Gość gość
ja cos napisze jestem polka i mialam meza muzumanina zle wspominam moje malzenstwo dopuki bylam tutaj bylo ok ale wyjezdzajac do jego kraju bylam traktowana gorzej niz pies dobrze ze udalo mi ise uciec z tamtad nikomu nie zycze i niech kazda kobieta sie zastanowi czy oni sa tacy jak sie przedstawiaja w ich kraju jestes nikim to brudasy zacofani ludzie i tylko mysla o sobie kobieta nie ma tam praw ma byc na zawolanie i kiedy pan i wladca przyjdzie

Gość gość
Przechodze na Islam tam przyjamej wspolnie sie wspieraja,a nie to co katole...

Gość gość
Go.w.no sie wspierają. Mam kumpele, jest muzułmanka i zaczynając zycie w nowym kraju zwróciła sie o pomoc do swoich bogaci i sióstr. Nikt jej nie pomógł, olewka. Od tej pory ma ich w du.pie. M. Pare kumpelek i tyle. A "znajome" Jedyne czego chcą to ściągać nielegali np z algierii na małżeństwo i wykorzystać jej paszport europejski. Takie propozycje to owszem, ma non stop. Dobrze ze jest mądrzejsza niż inne zahukane panienki i nie weźmie takiego na swoj***arki. Odpowiadając na temat. Ludzie w Polsce byli niegdyś bardzo tolerancyjni, wiele nacji, religii skupialo sie na naszych terenach, jak wiemy. Polacy po prostu widza, co dzieje sie w Skandynawii, Francji, czy Holandii, żądania noszenia burki w szkole, niejedzenie przez nie muzułmanów podczas ramdanu w kantynie, to najmniejsze z problemów. Nie pozwalanie na kontrole na lotnisku .. Niepłacenie podatków, ciągniecie benefitow na 6- tke dzieci, zle traktowanie kobiet, to kolejne sprawy. Można wyliczać bez końca ... Tylko po co. Sama religia to nie problem. Wykorzystywanie religii do innych celów, tym muzułmanie nie zaskarbiają sobie sympatii.

Gość gość
nie zauwazylem tego faktu zauwazylem natomiast ze polacy wogole ksenofobiczni sa jak cos innego to na pewno jest gorsze

Gość gość
Uwielbiam polakow za ich brak tolerancji. Nie lubie arabow za ich zachowanie. Nawet murzyni sa lepiej wychowani od nich.

Gość gość
Co mnie obchodzi co brudasy robiły kiedyś.. mnie obchodzi co robią teraz z białymi ludźmi i z kobietami.. zabijają ludzi jakby to było jakieś bydło.. gwałcą kobiety, przejmują Europe. Nienawiść jest słuszna.. chociaż lepiej wybaczać.. ale tego im nie moge wybaczyć :) zresztą przynajmniej mnie to przy życiu trzyma że kiedyś będę mógł się z nimi zmierzyć. Następna rzecz.. jeżeli ktoś jest za tym żeby muzułmanie byli w Europie dalej.. wyślemy was do nich na kilka dni :) przyjdziecie z płaczem.. albo zamiencie się z tymi Polkami które zostały zgwałcone(i nie tylko Polkami).

Gość gość
Ja np. nie cierpię rasistów ;> ale aktualnie bardzo się kur ciesze że Polska jest nietolerancyjna.. przynajmniej mało tego brudnego ścierwa tu chodzi.

Gość nacjonalista1995
Bo z******i Serbom Kosovo i Republikę Serbską?

Gość gość
Wiecie co... od 3 lat mieszkam we Francji, przed przyjazdem tutaj nic do nich nie miałam, ale to co widzę przyprawia o zawrót głowy.. to nie my ich nienawidzimy to oni nas nienawidzą... całej białej rasy i dają temu wyraz wszędzie, w metrze, w sklepach, na osiedlach... miałam to nieszczęście, że 2 razy dzieliłam jedno mieszkanie z dziewczynami arabskimi to był koszmar ciągłe komentarze odnośnie jedzenia wieprzowiny itd. Staram się nie generalizować, ale niestety powoli staje się rasistką z ich winy niestety.

Gość gość
gość dziś tak jest jak piszesz ! mieszkam od 20 lat w DE i potwierdzam to samo

Gość Nijoła
ISLAMU trzeba KONSTYTUCYJNIE ZAKAZAĆ w Polsce- filozofia agresywnych, głuchych na argumenty mas, zbrodnicza i toksyczna, stanowiąca realne zagrożenie dla bezpieczeństwa Polaków w Polsce. W imię zdrowego rozsądku, zamknąć przed nimi granice i nałożyć sankcje karne z karą pozbawienia wolności włącznie. Tolerancja= samobójstwo.

Gość gość
Jan III Sobieski Król Rzeczypospolitej jakby ktoś nie wiedział, to sporo tych muzułmanów wymordował. Chyba zagrażali Europie jakoś. Mnie oni nie przeszkadzają. Dla mnie bomba !!!

Gość gość
up

Gość gość
Na początek zabiorą nam kobiety, potem domy a na końcu zabiją naszą 1000 letnią historię. Islam jest zły i tyle. Niech wracają do siebie a jak nie to bomby na nich.

Gość radykał
Islamiści wynocha z Polski ! Polska dla Polaków !

Gość gość
Niech się topią, lepiej dla nas !

Gość gość
Islamiści s***********e z Polski !

Gość Polska jest wielka
To islamizacja Europy, jeszcze trochę i my będziemy ich niewolnikami !

Gość gość
Chciałbym napisać 'Pani Premier" ale nie mogę bo to Premier PO tych zdrajców, więc napiszę Kopacz zaadoptuj sobie kilku bambusów. Może ci łeb urwą a ja się będę cieszył.

Gość cała  prawda   mm
muzułmanom mowie stanowcze NIE ! nie arabom !! ale muzułmanom ! i nie zywie do nich zadnej nienawisc to bzdura jak ktos tak twierdzi , to są głupoty , pzrecietny polak nie chce tu muzułmanów tak samo jak nie che by jego sąsiadką była k***a ! i tak jak nic nie ma do tej k***y byle by mieszkała w odpowiednim miejscu tak i nie ma polak nic przeciwko muzułmanom , póki zyją w swoim miejscu i nie ma z nimi stycznosci jak i kłopotu !! jestesmy w innej kulturze , wierze i tak ma zostać !!!! muzułmanie to agresywna wiara ! ekspansyjna !! nie i jeszcze raz nie ! nikt nie chce stycznosci z wariatami , zboczencami , psycholami itd. i kazdy ma takiego gdzieś i nie chodzi tu o zadna nienawiść !! ale o zwyczajny brak chęci bytowania i kontaktu

Gość gość
Oglądałam reportaże co oni wyprawiają w krajach europy zachodniej. Gwałcą kobiety, dziewczynki 7-letnie, napadają ludzi, robią zamieszki, biją się z policją i nie wpuszczają policji do kontrolowanych przez siebie dzielnic Paryża, Londynu, Sztokholmu itp. Europejczycy są totalnie zastraszeni. A im wi€cej ich, tym czują się pewniej i są bardziej agresywni. Ja tak nie chcę żyć.

Gość gość
w Niemczech taki muzuł ma jedną żonę ze ślubu cywilnego, i jeszcze ze dwie z małżeństwa przed imamem, które jako samotne matki biorą zasiłek na siebie i dzieci. w ten sposób sam utrzymuje żonę i jedno, dwoje dzieci, a na resztę jego dzieci i żon łożą wszyscy obywatele.

Gość gość
wśród uchodźców jest wielu agentów i żołnierzy państwa islamskiego.

Gość gość
Przyjezdzaja do nas nie toleruja nie szanuja .jedz do nich powiedz ze kosciol katolicki zbudujesz i pieniadze chcesz socjal twoja rodzina nawet zwlok by nie odzyskala. Gwalt to to dla nich religja nie nawidze zjadaczy wielbladziego g***a .niech s********ja z eu

Gość narodowa cecha polaków
Polacy ZAZDROSZCZĄ muzułmanom, dlatego ich nienawidzą, ale to samo polak robi nawet z sąsiadem, co lepiej mu się powodzi.

Gość gość
I to jak gadaja zj****y jezyk maja i smierdza

Gość gość
A dlaczego mamy tolerować ludzi,którzy nikogo nie tolerują? A w dodatku robią tu burdel i dzicz.Taka Szwecja była kiedyś symbolem bogactwa i dobrobytu ,dziś jest symbolem rozpaczy i...gwałtu.ONZ dało raport,że za kilkanaście lat Szwecja to będzie kraj 3 świata.