Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdanie syna a synowej

Polecane posty

Gość gość

Mój syn wziął ślub w lipcu w tym roku. Mój syn marzy o dziecku, a z ust mojej synowej usłyszałam ,, nie planujemy dziecka przez najbliższe 4 lata". On nie chce spełnić jego marzeń. Wydaje mi się że ona o niego nie dba.

Gość gość
To jest chyba Twoje marzenie ,jezeli mowi ,ze za 4 lata to widocznie tak postanowili.Po co sie wtracasz to,ze wzieli slub nie znaczy,ze maja miec od razu dziecko.Co to znaczy nie dba ? nie rozumiem co Cie obchodzi to jak sobie miedzy soba ukladaja.Boze jestes kolejna wredna tesciowa co nie ma swojego zycia :O

Gość gość
Nie przesadzaj z tym ze nie chce spełnić jego marzeń.. A co to mały chłopczyk co płacze o gwiazdkę z nieba.. Może synowa chce być najbierw żona zanim wpadnie w obsrane pieluchy

Gość gość
Sam mi mówił z 4 msc temu, że chciałby mieć dziecko i to nie za 4 lata. W domu ona nie gotuje, sprząta raz w tygodniu, pozwala mu pracować po 10 godzin. Jedzenie zamawiają. Przecież to nie zdrowe.

Gość gość
I dowiedziałam się, że ona ma założoną spiralę.

Gość gość
Jak ona nie chce dzieci to Ty mu uródź . Najlepiej od razu pięcioraczki . Dajcie k***a żyć ludziom po swojemu .

Gość gość
Ja już swoje dziecko mam. I też chciałabym zostać babcią. Przeprowadzalabym się do nich, pomagała.

Gość gość
Kobieto pogódź się z tym że spadłas z łopatki i ze już nie jesteś u syna na pierwszym miejscu...zajmij sie swoimi sprawami a nie zagladaj im do gniazdka. To że mówił że chce dziecko może nie oznaczało że zaleje formę w noc poślubną... masakkra ... współczuje twojej synowej takiej teściowej...wscibskiej !!!!

Gość gość
Ta i zaglądała do łóżka i pod drzwiami podsłuchiwała i potem marne prowo na kafe założyła .

Gość gość
Jak bym słyszała swoją matkę płaczącą że chce być babcią... stare baby znajdźcie sobie hobby !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mówi, że jest gotowy i chce dziecka. I chciałabym żeby został ojcem.

Gość gość
No syn napewno marzy o tym żebyś się do nich przeprowadziła...hahahah... uważaj bo w takim razie to mogą nigdy się zdecydować na dziecko....co za kobita

Gość gość
On ma 29 lat ! Na wnuka czekam od dawna- najpierw.studia, później praca, małżeństwo i w końcu usłyszałam, że jest gotowy, a ona ? Co może być ważniejszego od małego dzieciątka.

Gość gość
Myślisz że tu na forum znajdziesz pomoc, odpowiedź??? Dziwne...

Gość gość
co może być ważniejsze , luz bluz!!!!!!!!!!!

Gość gość
bardzo dobrze,że każe mu z*********ć po 10 godzin! Dzisiejsze chłopy nic nie robia,ani w domu ani przy dzieciach to chociaż niech dużo pracują i przynosza kase na rodzine,żeby żona nie musiała tyrac po 12 h w markecie

Gość gość
Dziecko to wielka rewolucja więc byłabym na, pewno im potrzeba. Kupili dwa mieszkania przerobili na 1 dwu piętrowe i po co im takie duże mieszkanie. Mają wielki salon z kuchnia, jadalnie (nie korzystają), na górze sypialnie, dwa gabinety , jeden pokój wolny i z jednego zrobioną garderobę. I po co im to wszystko ?

Gość gość
to że on jest gotowy nie znaczy że ona też jest gotowa najwyraźniej potrzebuje jeszcze czasu 🖐️

Gość gość
nie chwal sie babcią i tak nie zostaniesz

Gość gość
Ja bym zostawała z wnukiem, a synowa wróciła by do pracy ( nie pracuję w markecie), a mój syn ma poważną pracę.

Gość gość
To niby te w marketach niepoważnie pracują ?

Gość gość
Z mężem mamy dom za duży jak tylko dla nas. Zamiast zamieszkać u nas przebudować sobie górę to oni wydali nie, potrzebnie pieniądze.

Gość gość
Oboje dobrze.zarabiają i mają stałą pracę.

Gość gość
Bo chcą być sami... zrozum to kobieto !!! A ty się im narzucasz....i jeszcze to że jak bedą mieli dziecko to sie do nich przeprowadzisz....no masakra jakaś

Gość gość
Ja się im nie narzucam.

Gość gość
Chce żeby, mój syn był szczęśliwy. A przy niej nigdy nie będzie.

Gość gość
kolejna stara rura co nie moze przezyc ze syn sie ozenil, je/bnij sie w leb tepa babo. stwierdzasz ze synowa nie dba o syna bo nie chce na zawolanie rodzic dzieci? o twoim kaprysie nie wspomne. syn pewnie ma cie w d***e i nie mozesz tego przezyc. powiedzial ci ze jest nieszczesliwy, ze nigdy nie bedzie? polecam zeby znalazl ci dobrego psychiatre, bo rowno z deklem to nie masz. jakbym ja uslyszala takie cuda od swojej tesciowej to by na moj dom mogla by sie popatrzec juz tylko z zewnatrz bo przez prog by nie miala prawa przejsc.

Gość gość
Ja umiem zrozumieć wszystko. Dzisiaj syn pakował u mnie prezent jaki daje synowej pod choinkę -zestaw łańcuszek, kolczyki i zawIeszka, a do tego bielizna erotyczna. A ona kupiła mu tylko zegarek !!! I na mikolaja dostał rękawiczki i komin-taki szalik.

Gość gość
A ona co dostała ? Weekend w spa. Od razu widać, że om bardziej dba o nią.

Gość gość
no i ch/uj. nie noooooo to prowo, nie mozliwe zeby nastepna byla tak jeb/nieta. ty jestes 'rece mi opadly' prawda? idz lep pierogi lepiej a nie pier/dolisz