Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic poltorarocznej dziewczynce ktora ma wszystko

Polecane posty

Gość gość

Zabawek ma multum po mlodszym rodzenstwie i nowych ubran tez

Gość Bazarowa przekupa
Skoro ma wszystko to nic

Gość gość
to nic jej nie kupuj i sru skoro wszystko ma.

Gość Bazarowa przekupa
Ale masz problem. Weś s*******laj

Gość gość
A wysoka jest? Jeśli niska to może Pukylino? A jeśli wysoka to Puky Wutsch? :)

Gość gość
Ty powyżej puknin się w łeb, na prezent kupować dziecku coś, co kosztuje ponad dwie stówy??? Jeszcze czego... Od takich drogich prezentów są rodzice. Znajomi to coś symbolicznego, powiedzmy do 50zł, by niezobowiązująco sprawdzić dziecku przyjemność.

Gość gość
Sama się puknij i mnie nie obrażaj... Autorka nie napisała kim jest dla niej to dziecko! Jeśli to ktoś bliski, to można taki prezent dać (albo z kimś się zrzucić, jeśli to nie jest problem..).. Jeśli to nikt bliski, to najlepiej jakaś książeczka (albo kilka) edukacyjna dla 2 latka.. pełno ich w sklepach!!! A ja uważam, że to jedne z lepszych prezentów. Poza tym, to zależy od tego, ile kto zarabia, jakie relacje są między rodzinami itp.. Może tablica do rysowania? Albo taka "mata wodna".. rysuje się po niej pisakiem napełnianym wodą. _ A autorka powinna napisać, kim jest dla niej to dziecko i jakie ma fundusze. Ciężko doradzać, skoro nie wiemy nic więcej. Pytała, to odpowiadam.

Gość pchla szachrayka
Nie pamietam,co akurwt w takim wieku interesowalo moja corke,ale kupilabym cos w rodzaju ksiazeczki z naklejkami,plastelina,kredki i bym sie tym z nia pobawila.

Gość gość
moze taka kuchnie do gotowania rozkladana? moja 21 miesieczna corka uwielbia sie przy tym bawicic a myslalam ze nie bedzie bo jest bardzo *****iwa :) jesli nie chcesz wydawac kupy forsy to moze jakies zwierzatko za zgoda rodzicow? rybka kotek ? albo cos z bizuteri? moze jakies kolczyki? rodzice w pozniejszym okresie przekluwaliby uszka corce to kolczyki juz by mieli.....

Gość gość
mam dziecko w tym wieku i szczrze nie wiem co na miekscu autorki mozna kupic dziecku co juz wszystko ma ..... jezeli nie przeszkadza ci wydanie pieniedzy tak do 120 zl to moze oryginalne buciki na wiosne dziecko juz by mialo? http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/NIKE/00006001140807/markowe*buty*dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=nike&filter_size=212@23&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=marki/nike&filter_brand_c=6&filter_brand_r=6 ja mysle corci na urodziny kupic takie

Gość gość
prosze ie krytykowac tu innych autorek o podawane przyklady.. pomagamy jak mozemy :)