Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Czy zna ktoś jakiś sprawdzony sposób? Uzywalam kremow roznych firm, korektora nienawidzę używać, bo maluje sie sporadycznie i wole żeby naturalnie mi się zmniejszyły. Prosze o pomoc,bo mam 20 lat i strasznie mnie to trapi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Tołpa botanic z białym hibiskusem wygładza i rozjasnia cienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 22, 2013 słyszałam o tym, ale to krem 30+ a ja mam 20 lat, raczej wolałabym coś z kosmetyków przeznaczonych dla młodej cery, ewentualnie domowe sposoby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 nie sugeruj się oznaczeniem 30+, to zazwyczaj taki pic na wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 22, 2013 Ok, to wyprobuje, chociaz juz tyle kosmetyków miałam, ze masakra, nawet jakieś kremy pod oczy za 150 zł... A moze ktos zna jakies domowe sposoby oprocz plastrow ogórka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Możesz mieć genetyczne cienie pod oczami - ja takie mam. Wtedy żaden kem nie pomoże, bo takie cienie są spowodowane nie zmęczeniem, a brakiem tłuszczu pod oczami i żadne mazidła na to nie pomogą, pozostaje tylko korektor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 22, 2013 Bardzo mozliwe ale musze sprobowac jeszcze z domowymi sposobami bo mojej mamie pomagaly plastry ogorka i zwykly krem z ziaji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Trzeba oczyścić nerki,zadne kremy tu nie pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 22, 2013 Nerki? Dlaczego akurat nerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Spróbuj Auriderm XO (tylko uwaga, ma w składzie alkohol, mnie to nie szkodzi ale wiadomo, że inna skóra może inaczej zareagować). I kup na stronie Naturalis albo Zrób sobie krem liposomy do cery naczynkowej i dawaj po kropelce pod oczy solo, przed nałożeniem kremu albo jako dodatek do kremu. Cudów to nie robi, ale jednak u mnie dość znacznie pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Dlaczego nerki? Bo zła praca nerek objawia się brzydkim wyglądem okolic oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Mnie się cienie rozjaśniły po oleju kokosowym. Przypadkiem to zauważyłam bo całą twarz nim smarowałam i rozjaśni£ mi przy okazji ciemne plamy wątrobowe na twarzy. Domowy sposób a działa I zero chemii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Nosisz okulary na stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Moje się rozjasniły jak zaczęłam używać żelu kolagenowego z roll onem z takimi metalowymi kuleczkami na zakónczeniu tubki, płaciłam za niego coś około 100 zł. Oprocz kolagenu zawierał kofeinę, aloes i wyciąg z alg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 23, 2013 Nie nosze okularów. Ok, sprobuje z olejem kokosowym, mam go w domu ale uzywalam wyłącznie do włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 A jak otrzymac ten olej kokosowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunandflower Napisano Grudzień 23, 2013 Jak dla mnie odpowiednie zabiegi kosmetyczne powinny pomóc. Krem to tylko doraźny środek, a tu trzeba systematyczności, aby coś osiągnąć. Fajne zabiegi i nie drogie robi Salon Kontur w Łodzi, ale niestety nie wiem skąd jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Świetny jest zabieg na okolice oczu z okularami masującymi. Poszukaj gabinetu w którym są zabiegi Thalgo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronikk_54 Napisano Grudzień 26, 2013 Zabiegi są drogie i trzeba je powtarzać, by mieć trwałe efekty. Dlatego ja stosuję tylko ten krem - www.skracaj.com/8ecc.html i jestem naprawdę zadowolona z rezultatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 Nic nie pomoze jak nerki zle funkcjonuja,najpierw trzeba zrobic porzadek z nerkami,a cienie same znikna,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 26, 2013 Jakie nerki, u mnie to raczej genetyczne, moja cała rodzina od strony mamy ma taki problem... Tylko ja na razie chcę próbować domowymi sposobami itp , póki młoda jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 ja mam cienie genetyczne. Nigdy nie znikają do końca ale pomaga mi picie dużej ilości wody, ostatnio zaczelam brac tez kapsulki capivit hydro control, jem żelazo itp DLA ODWAŻNYCH: świetny pod oczy jest krem na hemoroidy. Pprostu cudoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 26, 2013 Hmm mi wlaśnie polecano Capivit A+E, czyli jednak lepszy jest ten Hydro? No coz, muszę wyprobować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 Biore hydro bo bilansuje poziom wody w organizmie. Możesz mieć jej za dużo lub też za malo w okolicach oczu, co może powodować cienie. Wzięłam narazie jedno opakowanie, ale widze dużą różnicę. PS. Badalaś nerki, wątrobę? może masz problemy z zatokami? to też może być przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 Nie ma cieni pod oczami genetycznych ha ha ha,co wy juz wymyslacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marinta Napisano Grudzień 27, 2013 Ja korzystam z nowej formuły Prestige Hyaluronic Repair Złote płatki pod oczy poprawiającej kondycję skóry pod oczami. Produkt ten można kupić w drogeriach Rossmann i Natura oraz w internetowym sklepie http://switpharma.pl/ . Skuteczne zabiegi na zmarszczki i opuchliznę pod oczami. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Te złote płatki są chińskie czy tajlandzkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 No ale zadne kuracje zewnetrzne nie pomoga skoro nerki beda zle funkjonowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eva_eva Napisano Grudzień 27, 2013 mi zmniejsza podpuchnięte oczy i cienie pod oczami żel JMO http://biosna.pl/pl/sklep/produkt/wzmacniajacy-zel-pod-oczy-john-masters-organics-15-ml.html, różne już kremy próbowałam ale ten u mnie najlepiej się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Ale to nie jest leczenie,takie tylko zmniejsza to za mało,tu trzeba oczyscic nerki bo zle pracuja a nie tuszowac objawy,nie o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach