Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona93

Okropne Dolegliwosci Ciazowe

Polecane posty

Gość zmeczona93

Jestem teraz w 6 tyg. ciąży, wiem że to bardzo wczesnie, ale od jakiegos tygodnia czuje sie okropnie. Mdli mnie, czuje ucisk w brzuchu, i bardzo boli mnie głowa. Piersi mam powiekszone i bolesne. Czy wy w tak wczesnej ciazy mialyscie jakies objawy ? Poradźcie jak sobie z tym poradzić moje kochane ciężarówki ;*

Gość gość
przeczekać;D minie pierwszy trymestr i będzie jak ręką odjął Na mdłości dobrze zjeść krakersa.

Gość gość
nic tylko przeczekać,u mnie tak było do 15 tygodnia, masakra jakąś, żyć mi się odechciewało

Gość gość
szczerze - to szykuj się bo tak naprawde objawy rozkręcą się koło 8tc więc będzie jeszcze gorzej

mam to samo... zwariuje chyba. Boli mnie brzuch, może nie tak jakoś bardzo, ale czuje ten lekki ból cały czas. Wszyscy mi mówią, że to normalne, bo macica rośnie itd. A i jak nie ma plamień ani krwawienia to nic się nie dzieje. A ja już świruję. Do tego chodzę jak naćpana, przesypiam min.15 godzin chyba. Śpię całą noc i do tego jeszcze 2 dłuższe drzemki w ciągu dnia. A wczoraj jak mąż odgrzewał coś na patelni na maśle, i poczułam zapach, to nie doleciałam do łazienki

Gość gość
pomyślcie o kobietach które wymiotują nawet po wypisu łyka wody - leżałam z taką na patologii - non stop wymiotowała - nawadniali ją kroplówkami - do tego bolesne zastrzyki a i tak żygała

Gość gość
ja wymiotuje jak tylko zaczynam myc zeby:/ jak tak dalej pojdzie do strace wszystkie zeby;)

Gość gość
nic na to nie poradzisz, mnie zaczęło na samym początku tj. od 4 tc i trzymało do 14 tc. czułam się okropnie. Ale szczerze mówiąc wolałam tamto niż końcówkę, jestem w 39tc i czuję sie jak rozjechany robak.wtedy chociaż spać można było.