Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat czy to nie za późno na męża i pierwsze dziecko znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

jednak trochę przespałam...

Gość gość
Zwariowałaś? Młoda dupa z Ciebie :-) Masz stałą pracę i partnera godnego zaufania?

Gość gość
W sam raz

Gość gość
Skoro zadajesz takie pytania to dla ciebie jest jeszcze za wcześnie. Najpierw dojrzej, a dopiero później zakładaj rodzinę!!!

Gość pntlt zmulony o poranku
Za pozno bedzie wtedy gdy ty stwierdzisz ze jest za pozno . Nie ma w tej kwestii normy ani regul . Mloda jestes nie jest za pozno . Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegos wartosciowego mezczyzne a nie falszywego trutnia.

Gość gość
j.w jedni biora slub majac 20 lat inni 24 a jeszcze inni 31 ogarnij sie to ciebie moze tez to spotka

Czy naprawdę ślub i dziecko to jedyne życiowe aspiracje większości współczesnych kobiet?

niektórzy po prostu marzą i chcą tak żyć i należy to uszanować. Autorko znam osoby, które wyszły za mąż tuż przed 40-stką mają dziecko i są szczęśliwi i dobrze sobie radzą więc nie ma co się załamywać, nic nie przespałaś, na miłość nigdy nie jest za późno. głowa do góry i życzę Ci spotkania tego jedynego;)

Gość gość
piszecie jak by ie wiadomo jak stara była: "jeszcze nie jest za późno" itp. według mnie to dopiero zaczął być dla Ciebie dobry czas, przed 25 r.ż. to według mnie za wcześnie na dzieciory i śluby.