Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zobaczę pierścionek na palcu

Polecane posty

Gość gość

? Chciałabym żeby się oświadczył. Też któraś czeka?

Gość jak go sobie
namalujesz

Gość gość
Czekam już cztery lata, powodzenia :)

Gość gość
Zobaczysz jak se kupisz bravo girl z pierścionkiem w środku.

Gość gość
w ogóle dziewczyny ile zwykle czekałyście?

Gość gość
czemu jesteście uszczypliwi? normalne pytanie

Gość gość
pytanie glupie, wiec glupie odpowiedzi. zapytaj sie swojego faceta nie nas :O

Gość gość
czekam juz 5 miesiecy...poprzedni oswiadczyl mi sie po 7 miesiacach...

Gość gość
pytanie też brzmi czy ktoś również z was czeka

Gość gość
7msc.. troszkę szybko

Gość gość
ja czekam już trzy. Czekam czekam czekam...Może w końcu sie doczekamy, jak myśicie?:)

Gość gość
wiem,ze szybko...jednak pierscionek nie robil na mnie wrazenia, niecaly rok pozniej sie rozstalismy, bo coz po pierscionkach i gornolotnych wyznaniach jak oprocz tego szalencza zazdrosc, obrazanie, lekcewazenie...

Gość gość
Ja "czekalam" pol roku, a rok od poznania byl slub

Gość gość
Jestem w związku 3 lata i od jakiegoś czasu rozglądam się za pierścionkami, lepiej według Was oświadczyć się w rocznicę poznania czy na urodziny? Wiem, że dzień nie ma znaczenia, bo nie o to w tym chodzi, ale jednak chciałbym wybrać jakąś szczególną okazję co radzicie?

Gość gość
łał, gościu powyżej - szybko :]. i jak? ile już po ślubie jesteście, układa się?

Gość Foczek
Ja czekam juz równy rok, i powiem wam ze ten moj leniwy chłopak szybko sie nie oswiadczy bo jak pytam to tylko słysze mamy czas młodzi jestesmy, Jasne chyba on, ja chce zyc stabilnie miec męża i dzieci a na to drugie nie moge długo czekac, kazdy rok sie liczy. Wiec spokojnie moze ten twoj chlopczyk sie wkoncu zdeklaruje bo ile moze kobieta czekac miesiac, poł roku, rok lub kilka lat!!!! Kobiety potrzebuja stabilnosci a nie wolnego ptaka w domu.

Gość gość
ten 'chłopczyk" ma 29 lat ...

Gość gość
W sumie jesteśmy gotowi na dzieci itp ale o pierścionku nie wiem czy myśli :/. To jest nie tylko kawałek metalu tylko w końcu jakiś symbol. Że już się nikogo innego nie szuka?

Gość Foczek
To powiem ci ze stary byczek z niego jak ma 29 lat i nie mysli o czyms powaznym to chyba musisz go po mału na sugerowac ze to juz ten czas. Dokładnie pierscionek jest symbolem ze ty jestes jego i nikogo innego a on jest dla ciebie jedyny i na zawsze. Ale meszczyzni tego nie rozumieja dla nich to tylko nie potrzebny badziew ktory nie wyraza tego jak cie kocha.

Gość gość
i właśnie co tu teraz zrobić? Zaraz skończy 30 lat a naprawdę się kochamy. Nie chce niczego wymuszać

Gość gość
ja kochałam i czekałam 10 lat, nie doczekałam się, w końcu straciłam nadzieję na to,że założymy rodzinę kiedy znalazłam człowieka,który po 3 miesiącach chciał się ze mną ożenić---ten nagle był gotów mi sie oświadczyć i się pobrać, he he he. Teraz to ja już nie chcę. Znalazłam swoje szczęscie.

Gość gość
właśnie tu jest ten problem 'techniczny' - ile czekać ?

Gość Foczek
nie wiem juz sama tez bym juz chciała jak kazda kobieta ale meszczyzni sa nie do przewidzenia. Jeden oswiadczy sie po paru miesiacach a drugi po kiklu latach.

Gość gość
mówi się że rok to takie minimum. ale to chyba zależy

Gość Foczek
jezeli rok to minimum to powinnam juz dostac swoj wymarzony pierscionek a tu co nic, nawet nieraz mu pokazuje rozne zdjecia i mowie ze ten jest ładny czy cos a tylko słysze ( moze byc). Kiedys przyjdzie taka pora ze my bedziemy sie im oswiadczac

Gość gość
Ja też czekam już 3 lata, myślałam że może w te święta to zrobi ale pomyliłam się, najgorsze jest to że przestaje mi już powoli zależeć na nim bo wiem że chyba się nigdy nie doczekam zresztą a ja tak jak i wy chciałabym mieć już swoją rodzinę: męża i dzieci

Gość gość
Czekam 3 lata i chyba się nie doczekam. Oboje poo 30 stce i mamy dziecko. Straciłam nadzieję, a jemu widzę, że dobrze jest.

Gość wujt
jak to czytam to mi zbiera sie na rzyganie. to parcie zeby z jakiegos goscia zrobic wola roboczego aby harowal na was a wasze bachory. ja zyje bez papierka juz 10 lat i jest nam tak dobrze jak na poczatku. o bachorstwie nie ma mowy a ona zarabia tyle samo co ja (czyli duzo). rodzina to dobre dla tepawych kwok.

Gość gość
panie wujcie .. pana nick powinien chyba raczej brzmieć "tępy ch*j". Cóż chyba jakaś literówka się wkradła ale spokojnie, rozumiemy panie c***u.