Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMisiaMałego

Jestem załamana

Polecane posty

Gość MamaMisiaMałego

Mój ojciec ma od 6dni opryszczkę... pilnowałam ile mogłam swoje 21msc dziecko aby go nie całował itp, ale wczoraj jadł ciastko i dał małemu kęsa...nie zauważyłam tego , włączałam akurat choinkę , to była sekunda.... jestem załamana całą noc płakałam ,dziś ledwo żyje łzy same cisną się do oczu...tak bardzo boję się opryszczki u tak malutkiego dziecko...Jeszcze mało tego mały ledwo co wyszedł z przeziębienia do wczoraj miał lekarstwa... więc jest osłabiony.... strasznie mi źle,tak się boję o moje maleństwo....to dla mnie najgorsze święta jakie miałam w życiu :(

Gość gość
ty tak serio?:O zamknij dziecko w izolatce

Gość MamaMisiaMałego
Jeśli nie masz nic innego do powiedzenia to sie nie odzywaj z łaski swojej :/ Dla mnie to bardzo straszne... to nie katar to opryszczka!

Gość gość
od opryszczki się nie umiera

Gość gość
Teraz to już po ptokach. Co będzie. Trudno. Może jak ta opryszczka taty 6 dni, to już nie zaraża, co daj Boże.

Gość gość
jak w ogóle można taką tragedię z opryszczki robić całą noc płakała hahahaha idiotka normalnie

Gość MamaMisiaMałego
te co sie snieja chyba nie wiedzą czym grozi opryszczka u tak malego dziecka....począwszy od opryszczkowego zapalenia jamy ustnej....

Gość gość
Walnięta jesteś,widać że nie masz problemów i je wymyślasz.Skąd takie pustaki się biorą:O:D

Gość gość
każda przebyta choroba lub dolegliwość może nieść za sobą konsekwencje no ale nie popadaj w paranoje nawet nie wiesz czy mały się zaraził a panikujesz jak wariatka

Gość gość
lecz się dziewczyno

Gość gość
no a tata co zaczarowany jest ze sie pilnwac nie mogl? ja mam dziecko 16miesieczne, moj glupi mąz w tajemnicy zabral go w gosci do chorego dziecka. pewnie od razu dosola mu antybiotyk. i powiedz czemu chlopy sa takie durne

Gość MamaMisiaMałego
Nie wiem czemu chłopy są tak durne ! ale przez te ich głuupote dziecko potem musi cierpieć !!!!!! Nie jestem wariatką ! Czy to tak dziwne,ze boje się o własne dziecko !! Czy to dziwne ze boję się opryszczki ? ! Pewnie jakbyście mialy dziecko w moim wieku i taką sytuacje to byscie sie nie śmiały! Ale to śmieją się te co tego nie doświadczyły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie masz innych problemów? idź do roboty, bo wymyślasz

Gość gość
głupia babo jeszcze myj dziecko pięć razy dziennie i zrób sterylne warunki w domu bo są bakterie i wirusy a na dwór w ochronnym pokrowcu wózek prowadzaj bo w ogóle tyle wszystkiego wiruje i jeszcze czymś się zarazi!!!!!!!puknij sie w ten pusty łeb!!!

Gość gość
faceci to kretyni!!! a próbowałaś jakoś dezynfekować? podać dziecku mleko, wode itd?

Gość gość
no nie smialabym sie, ale na pewno nie ryczalabym cala noc. A tate bym opierdzielila bo co to za zwyczaj razem jesc ciastka.

Gość MamaMisiaMałego
Nie bede sie wdawac w glupią dyskusje z głupimi babskami !! Nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów!!! Nic nie zrobiłam ... dziecko zjadło ten kawałek ciastka i tyle...nie pokazałam po sobie jaka byłam roztrzęsiona . dalam dziecko potem swój kawałek ciasta i tyle -to było w gościach a nie w domu .

Gość gość
ja się tam autorce nie dziwie, tylko, że ja to bym zrobiła porządną awanture!!! a jesteś pewna że to opryszczka a nie jakiś np zajad? czasem taka ranka na ustach to nie od wirusa tylko od jakiegoś uszkodzenia

Gość gość
to dziecko ma prawie 2 lata a nie 2 tyg:Owiec juz nie przesadzaj z ta panika;:O

Gość gość
moim zdaniem szansa na zarażenie nikła

Gość gość
Zachwujesz sie jakby go ojciec wirusem hiv zarazil a wirusem opryszczki. Tak to z boku wyglada. Wiem czymbmoze grozic opryszczka ale zwykly katar tez w zapalenie pluc moze przejsc. Wystarczy ze ojciec napierw dotknal rany pozniej stolu a pozniej twoje dziecko go dotknelo i juz moglo sie zarazic. Wez sie uspokoj i nie siej paniki. To TYLKO opryszczka nie hiv.

Gość gość
ile masz autorko ..? 15 ?? wez palnij sie w leb. opryszczka to nie koniec swiata, nawet jesli dziecko ja dostanie. a co jesli w przedszkolu bedzie epidemia ospy? rozyczki? zwolnisz sie z pracy zeby sie nie zarazilo? czy przeplaczesz caly miesiac? litosci

Gość gość
Gdyby mialo 21 dni to masakra. Zabilabym ojca gdyby mi dziecko umarlo, ale ono juz duze nie slyszalam o problemach w tym wieku fakt ojciec tepy skoro ma syfa i dziecko czestuje.

Gość MamaMisiaMałego
Tępe i idiotki to wy jestescie!! ja sobie nie zycze mnie obrażać to popierwsze ! po drugie nikt tu nie pisze ,ze panikuje bo dziecko ma katar !!!!! ospa,rozyczka w wieku szkolnym to co INNEGo niz opryszczka u 1.5 roczniaka !!!!!!!!!!! Nie wierze ze te wszystkie wyzwiska ,nagonki i śniechy piszą matki.......:/ a potem sie dziwic skąd dzieci takie! ja dziecka nie trzymam pod kloszem ..... ale opryszczki unikałam jak ognia...

Gość gość
a pokazały się już jakies objawy zarażenia? Mam nadzieje ze nie bo szkoda każdego dzieciaczka, tak samo bym się zachowywała gdyby to tyczyło mojej córeczki. Nie przejmuj się tamtymi babsztylami, pracy nie maja to siedza na cafe i tak głupio p******ą z nudów dla fanu a ty się wkurzasz, nie warto

Gość MamaMisiaMałego
nie nic.. ale to dopiero wczoraj się stało więc moze być za wcześnie... dziecko brało neosine na wirusy (na ospe,opryszczkę ) i mam cichą nadzieje ,ze moze to coś pomoże :( :( to najgorsze święta dla mnie :( Tydzień będzie dla mnie najcięższym :(

Gość gość
Sama jestes Tepa Idiotka rozhisteryzowana bladzio.

Gość gość
Sama wiele razy miałam opryszkę i jakoś żadne z moich dzieci ani mąż nie mieli opryszczki ani razu.

Gość gość
Powiedzcie mi skąd się takie rozhisteryzowane panny biorą :D Piętnaście wykrzykników na końcu każdego zdania. :D A ukochana i dbająca o dziecko mamuśka zamiast zajmować się dzieckiem spędza cały dzień na kafeterii wypisując kretynizmy :)

Gość MamaMisiaMałego
No pewnie nie złapali od ciebie bo nie dawałaś im ciasta swojego aktualnie jedzonego , nie całowałaś itp. Ja tez mialam juz 2x przy dziecku i tez nie załapało z prostego powodu nie całowałam i nie dzieliłam sie swoim jedzeniem. Tak mało...a tak dużo może :/