Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMisiaMałego

Jestem załamana

Polecane posty

Gość MamaMisiaMałego
Współczuje Ci , musialam sie najeść strachu.. ale z tego co wiem to dziecko ma przeciwciała od matki , takie malutkie.. Patrzę na swoje dziecko jak spi i wyć się mi chce :( tak bardzo sie boje

Gość MamaMisiaMałego
Jesteś jakaś nie ogarnięta znając tak mało słó i to w dodatku wulgarnych....:/ Otóż zapalenie pluc wyleczyc nawet i pare dniową hospitalizajcą i masz spokój a z opryszczką NIE !!!!! i to ty sie doucz jak nie wiesz..... Znajmojej jedno dziecko mialo zapalenie pluc jak mialo 2 tyg. a drugiej zaraz po porodzie i nic im nie jest -a jakby to byla opryszczka to by byla masakra!

Gość MamaMisiaMałego
Jesteście wszystkie durnymi kretynkami!!!!!!!!!!Cała noc przeryczałam a ten kretyn mój mąż się śmiał!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Autorko wcale Ci sie nie dziwię, ze sie martwisz. Opryszczka to też moja zmora. A te debilki, które sie z Ciebie smieją niech sobie poczytaja na necie czym to grozi u małych dzieci. Wydaje mi sie jednak ,ze jesli jest to 6- dniowa opryszczka to raczej juz nie zaraza, co innego swieze pecherze - wtedy by zaraził pewnie na bank. My z mezem i 3 miesieczna córeczka siedzielismy w I dzien swiat w domu, bo sie okaząło ze mojemu bratu wyszła opryszczka, wiec wolałam nie ryzykowac. Najgorsze ze byslismy tam w wigilie, nie wiem czy juz wtedy mu sie bie budowala.... wiec teraz tez sie boje....tym bardziej ze moje dziecko ma tylko 3 miesiace. Rozumiem Cie doskonale, wiem dokladnie czym grozi opryszczka u maluchów, bardzo duzo czytalam na ten temat, gdyz straciłam pierwsza ciaze przez to g***o.

Gość gość
Nietety twój mąż ma więcej zdrowego rozsądku od ciebie. Pomyśl lepiej co zrobisz jak za 15 lat twój synuś przyprowadzi do domu dziewczynę. Chyba padniesz trupem na miejscu. A nuż go czymś już zarazila. Albo lepiej nie myśl, znowu będziesz całą noc płakać. Biedactwo.

Gość gość
Ha ha ha ha się uśmiałam :D Ok jest to groźne dla małego dziecka, ale po co tak panikować ? Jak coś wyjdzie to idź do lekarza! Po drugie wirus opryszczki raz zalapany zostaje w organizmie na zawsze, i przy kazdym osłabieniu wychodzi. wiec boj się i zamiast plakac to się potnij :D o jedna tepaczke mniej :D

Gość gość
najgorsze świeta w życiu? przepłakałas całą noc? czy Ty w ogole mialas w życiu jakies gorsze problemy?

Gość gość
a ja rozumiem autorkę (tak samo jak pare normalnych tu matek) chyba bym męża pocięła za coś takiego !! Czy on nie mogł wytrzymać te pare pieprzonych dni bez dotykania dziecka??!!!

Gość gość
przeeciez tu nie chodzi o to zeby trzymac dziecko pod kloszem, bo wiadomo ze pewnie kiedys dziecko i tak złapie opryszczke, bo wirus jest bardzo powszechny, ale zeby ustrzec je teraz kiedy jest dla tego dziecka niebiezpieczny. Ja widze ze wiekszosc matek ktore wyśmialy autorke, po prostu nie ma o tym wirusie podstawowej wiedzy. Ba... tu nawet nie musi dojsc do najgroszych konsekwencji jak zapalenie mozgu , smierc, ale wystarczy opryszczkowe zapalenie jamy ustnej, czy wy sobie to wyobrazacie///???? Przeciez pojedynczy ze tak powiem " skwarek " jest strasznie bolesny, a co dopiero jak zajeta jest cala jama ustna!!!! to sa straszne cierpnia dla dziecka i jak tu np przetłumaczyc niemolakowi zeby nie dotykał zebyc przypadkiem nie rozniósł np do oka.... . Niestety poziom niektórych matek tu z forum jest rodem z prlu lub jeszcze starszych czasów, pewnie te idiotki oblizuja smoczka dziecku jak upadnie na ziemie itd. Babcia mojego meza tez ostatnio sie popisala wiedza na temat opryszczki..... a miewa ja czesto... Powiedziala ze najgorzej przed wypryskiem, a jak juz wyjdzie to jest dobrze, i juz nie zaraza....... czyli majc swieza opryszczke calowalaby moje dziecko... bo by uwazala ze to juz nie grozne....... rece opadają......

Gość MamaMisiaMałego
Dzisiejszy dzień cały przepłakałam!!!!!!!!!!!!Ciągle patrze czy Misiowi nic nie rośnie nad wargą

Gość gość
heheh ale durne PROWO

Gość Autorkaaa
Ta wyżej to podszyw . Śmiejcie się z cudzej krzywdy oj śmiejcie.......... nie wiecie co ja przezywam tu i teraz