Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrna_kokardka

moj mezczyzna i moja przyjaciolka

Polecane posty

Gość srebrna_kokardka

Czesc, potrzebuje porady bo sama nie wiem czy cos jest na rzeczy czy oszalalam i przesadzam. Jestem z moim facetem niecaly rok, roznie sie ukladalo raz lepiej raz gorzej, rozstawalismy sie 4 razy.. ale idziemy malymi kroczkami do przodu. 2 miesiace temu moja przyjaciolka poznala mojego faceta w koncu i od tamtej pory on przynajmniej raz w tyg pytal sie co u moich przyjaciolek slychac, chcac uslyszec co konkretnie u niej. Wczesniej ustalilismy, ze na sylwestra nigdzie sie nie wybieramy, zostajemi w domu a jakis tydz temu on poruszyl temat,ze moze bysmy gdzies wyskoczyli do klubu i zabrali moja przyjaciolke, zapytalam sie czy on zaprosi jakiegos swojego kolege by ona nie czula sie jak 5 kolo u wozu a on,ze po co, ze chyba nie ma wolnego kolegi. kilka dni pozniej stwierdzil,ze jednak zostaniemy w domu ale moze zaprosimy ja do nas i on o dziwo znalazl jakiegos kolege, ktory tez nie ma planow na Sylwestra. Wiem,ze to brzmi dziecinnie ale zapalila mi sie czerwona lampka i kobieca intuicja podpowiada,ze cos jest nie tak...

Gość gość
trudno powiedzieć co kieruje Twoim chłopakiem, ale też miałabym obawy... może tylko ją polubił jako Twoją przyjaciółkę i lubi w jej towarzystwie przebywać a może wpadła mu w oko... na wszelki wypadek bądź czujna.

Gość gość
moim zdaniem PRZESADZASZ i sama sobie dopowiadasz

Gość srebrna_kokardka
Zastanawiam sie czy nie spedzic tego Sylwestra razem z nia i obserwowac jego zachowanie, powinno sie wyjasnic wtedy. Polubic, nie mial okazji z nia porozmawiac dluzej, to bylo na miescie, wpadlismy na siebie w sklepie, tylko sie zapoznali a ja z nia porozmawialam chwile moze z 5 min, nie wiecej.

Gość drewniana_panienka
byłabym podejrzliwa, nie dałabym nic poznać po sobie i bym obserwowała, co dalej, czerwona lampka, jak najbardziej na miejscu, coś tu jest nie tak...

Gość gość
ewidentnie twojemu facetowi spodobala sie twoja przyjaciolka. koniec kropka

Gość gość
spodobała mu się i chce ją bliżej poznać. Proste. Najwyraźniej chce Cię wymienić na nowszy model

Gość gość
Powiedz mu, że jesteś pod wrażeniem, bo /.../ widziałaś swoja przyjaciółkę z SUPER FACETEM, a taka cicha myszka, i dawno już nie widziałaś na jej twarzy takiego usmiechu. Nie chcesz być niedelikatna, nie pytasz, zaczekasz, aż sama c***owie /.../ zobaczysz, jaką minę zrobi twój chłopak. A co do tego twojego chłopaka /.../ cóż, będą z jedną, chce zbliżyć się do drugiej i dopiero wybrać, a , co będzie konsekwencją, skłocić, was. Nieciekawy typ. Ciebi ei tej twojej przyjaciółki dla niego szkoda.

Gość srebrna_kokardka
Ok, a wiec skoro tak to trzeb chyba sprawe doprowadzic do konca. Facet, ktory kocha nie bedzie sie uganial za inna, a wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie spedzenie we wspolnym gronie Sylwestra i obserwowanie go. Jesli bedzie naskakiwal jej to nowy rok powitam jako singielka..

Gość gość
skoro potrzebna ci konfrontacja to tak

Gość gość
a więc jako facet c***owiem żebyś uważała na tą przyjaciółkę bo wpadła mu w oko

Gość srebrna_kokardka
Nie mam zamiaru robic dramy na Sylwestrze, chce sie upewnic do konca, wiem jak zachowuje sie w towarzystwie moich znajomych i innych kolezanek, z ktorymi tak bardzo nie chce spedzac czasu ;) tak wiec dla swietego spokoju chce to zobaczyc. znam ja, ona zawsze musi byc w centrum uwagi, kokietowac i flirtowac.

Gość gość
przede wszystkim, droga autorko, facet, ktory kocha, nie rozstaje sie z kobieta 4 razy w ciagu pierwszego roku zwiazku :D to tak na marginesie. nie macie zadnych szans na wspolna przyszlosc i czas sie z tym pogodzic.

Gość gość
jestes masochistka ?

Gość gość
Jasne że konfrontacja potrzebna, przecież na ten moment wiele wskazuje na to że on jest nią zainteresowany ale nie można tego potwierdzić na 100%, za to w sylwestra autorka będzie mogła sie temu dobrze przyjrzeć....więc jakiś sens w tym jednak jest. Przykre, ale wygląda na to że on jest nią zainteresowany :-/ przyjaciółką swojej laski......brak słów.

Gość srebrna_kokardka
Przyjaciolke znam od lat i wiem,ze procz flirtowania nie zrobi nic wiecej, jestem jej pewna na 100%. Zreszta ona nawet nie przepada za moim facetem, i nieraz doradzala mi bym go zostawila

Gość gość
przyjaciolka nie flirtuje z facetem przyjaciolki chyba ze to pseudo przyjazn

Gość srebrna_kokardka
Rozstawalismy sie 4 razy przez klotnie, mamy wybuchowe temperamenty i jestesmy uparci. Glownie to ja odchodzilam a on robil pierwszy krok by wrocic do siebie, nie ja. Dlatego troche ciezko mi uwierzyc,ze teraz moglby ot tak poleciec za inna. ale coz, zycie. Potrzebuje to sprawdzic by sie upewnic, a nie pozniej miec watpliwosci

Gość gość
moze zle to ujelam, inaczej: jesli w ciagu pierwszego roku zwiazku 4 razy dochodzi do rozstania, zwiazek nie ma zadnych szans. a fakt, ze twoj facet pozada twojej przyjaciolki, tylko to potwierdza. otworz oczy ;)

Gość gość
nigdy nie wiesz co siedzi w głowie faceta może Ci się tylko wydaje ale jak mu wpadła w oko to Wam dobrze to nie wróży, bo już 4 się z Nim rozchodziłaś więc jak ma pójść to i tak pójdzie

Gość gość
AAAA jeśli ona jest flirciarą to zmienia postać rzeczy, ja też miałam taką koleżankę na studiach. Zachowywała sie zalotnie dosłownie do każdego kto chodził w portkach, byle tylko wreszcie zobaczyć jego cielęce spojrzenie do niej. Najgorsze było jak facet najpierw zwrócił uwagę na mnie, i np do mnie przyszedł albo umawialiśmy się wspólnie gdzieś w klubie, ona wtedy na okazje spotkania z nim zakładała dekolty, miniówki albo kiedy przychodził to balsamowała akurat ciało w naszym wspólnym pokoju (akademik) dla mnie takie laski są chore :-/// żenada.

Gość srebrna_kokardka
Gosc, dokladnie tak samo. Ona po prostu chce skupiac cala uwage mezczyzn na sobie i tylko to. Nie sypia z kim popadnie tylko potrzebuje wiecznego uznania. Poza tym to najbardziej lojalna osoba, ktora znam

Gość gość
a ladna ta Twoja przyjaicolka?

Gość gość
jesli to naprawde dobra przyjaciolka to pogadaj z nia szczrze i powiedz o co chodzi,moze to naprawde dobry pomysl by go sprawdzic,jezeli nie zda tego testu na bank nie warto tracic na niego czasu,a przyjaciolka pewnie nia nadal zostanie warto miec kogos takiego zaufanego,zycze powodzenia i nerwow na wodzy

Gość gość
Nie nazywaj jej przyjaciółką bo pewnie nie widziałaś tego, ale założę się że ona zalecała się do niego i ta cała sytuacja jest z jej inicjatywy. Obserwuj, udawaj że dobrze się bawisz i pogoń szmaciarzy jak coś zauważysz. Intuicja rzadko myli kobiety w tych sprawach. EEEEhhhhhhhhh, teraz faceci to w większości cielaki bez zasad- tylko patrzą która ładniejsza dupa... Śmieją się z tych plastikowych panienek a później zostawiają swoje dziewczyny, żony i rodziny dla takich.

Gość srebrna_kokardka
Bardzo ladna, no i mlodsza. Tez jest blondynka tylko nizsza, ja jestem wyzsza.

Gość srebrna_kokardka
Gosc z 17.18 tezmi przeszlo przez glowe by pogadac znia, bo wiem,ze moge jej zaufac i by udawala,ze zaleca sie do niego, w szczegolnosci jak mnie nie bedzie w poblizu, zobaczyc jak on zareaguje. Wiem,ze moge jej w 100% zaufac. Przechodzilysmy przez wiele trudnych chwil i mozemy polegac na sobie. Z drugiej strony mam mieszane uczucia do takiej zabawy i sprawdzania go, ale z kolei ta kobieca intuicja...

Gość gość
miałam podobną sytuacje, tylko w zasadzie byliśmy troche młodsi, i nie byliśmy do końca razem , tylko sie spotykaliśmy, wszystko było na dpbrej drodze aż zaczął się wypytywać o moją przyjaciolke, potem ze sobą byli;/

Gość gość
tia 100 % zaufania o naiwnosci

Gość srebrna_kokardka
Wspolczuje, to jest straszne kiedy dwie bliskie osoby zdradza. U mnie takiego zakonczenia nie bedzie, mam tylko lekka nadzieje,ze sie myle i on bedzie zachowywal sie normalnie na sylwestrze..