Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do synowych

Polecane posty

Gość gość
ja teściową miałam super. to teść był prostakiem, który potrafił mnie przy moim faceci (jego synu) obrazić, despota i cham- związek się rozpadł przez jego wtrącanie. Za to każda mama faceta z którym się spotykałam była fajna.

Gość gość
no tak czasami jest niestety no wlasnie no Olej to bo to naprawde nie jest takie wazne ha ha aha ❤️ www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
tesciowie nie powinni sie angazowac w zycie nowozencow,jedynie wysluchac i cos doradzic,ale nigdy otwarcie nie krytykowac ,to ich zycie i niech nie proboja zyc ich zyciem bo to jest wyrazem niedoroslosci tesciow a nie Mlodych.

Gość gość
Moja nie moze pojąć ze nie chce sługac jej rad i ciągle sie dopytuje dlaczego?? To jej odpowiedzialam ze dla zasady ze tesciowych sie nie słucha

Gość gość
jednak jest niewiel synowych ,ktore potrafia przyznac sie do swoich bledow.Tylko tesciowe sa winne i niema innej opcji.A gdzie te ,ktore sa winne,bo mam nadzieje ,ze te na tym forum to te nic nie winne.

Gość gość
ale czego te synowe mają być winne??to one wydzwaniają do teściów,nachodzą ich?to one wtrącają się w życie i krytykują,mówią "Mamo tak nie gotuj,mamo tak nie sprzataj"..nie to tesciowe trują młodej.

Gość gość
synowe sa swiete,niemozna im nic zarzucic.

Gość nie mam nic do tesciowej
ale prawda taka,ze to naturalna sprawa,ze jesli kpbieta urodzi dziecko,to zawsze bedzie chciala porady swojej matki a nie tesciowej.po rozwodzie,jak juz ktos wczesniej napisal,tesciowa przestaje byc tesciowa,za chwile moze byc nowa tesciowa.dlatego ja zawsze mowie,tesciowa to nie rodzina i nie mowie tego zlosliwie,to poprostu prawda.tesciowa tez moze miec nowa synowa,moze miec ich nawet 5.pisze to bez emocji,a z logicznego punktu widzenia:P

Gość gość
a ja sie wiele nauczylam od tesciowej i jestem jej za to wdzieczna.Tez mi zwracala uwage jak sie gotuje,pierze i wiele innych rzeczy.Ale wiem ,ze nie robila tego ,aby mi dokopac,tylko abym wiecej umiala.Teraz ja lepiej gotuje i czasem tesciowej mowie jak to zrobilam.Ale to sa malo wazne sprawy ,tu chodzi o to ze synowe oburzaja sie na wszystko,matke meza uwazaja za cos gorszego i robia to autonatycznie,nigdy do konca nie wysluchaja ,odrazu fochy.

Gość gość
Mam wredną teściową i gdy zostałam sama teściową chcę być inna niż ta moja.Wiadomo że będzie bliżej że swoją mamą niż ze mną ,ale to żona mojego syna i powinnyśmy żyć w zgodzie.I chyba nam się udało ,często nas odwiedza,dzwoni i pyta o radę np urodziła syna i się mnie radziła jak teraz się zabezpieczyć ? co będzie lepsze tabletki czy spirala.Rad jej nie udzielam ,bo sama nie lubię jak ktoś mi ich udziela ,.

Gość gość
nieznosze synowej za to ,ze zle traktuje dzieci syna z poprzedniego malzenstwa.wredna egoistka mysli tylko o sobie.a wiedziala ,ze sa dzieci.reszta to drobiazgi.

Gość gość
tesciowo powyżej, a Twoj syn jezyka w buzi nie ma? co to znaczy, ze synowa zle traktuje dzieci z poprzedniego związku? odnosi sie do nich tak jak tatus pozwala i to on jest odpowiedzialny za taka sytuację, gdyby jako ojciec zajal wlasciwe stanowisko, to Twoja synowa mogłaby sobie co najwyżej potupac nozkami ze złości; ) taka prawda

Gość gość
synuś nie podskoczy bo go żonka odseparuje od łoża a widocznie jest jeszcze na tym etapie gdy na seksie zależy najbardziej

Gość gość
jak te tesciowe wsyzstko wiedzą,nawet ,że żonka od łoża może separować i na jakim etapie jest ich seksualność,ciekawe:)