Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelin402

Nie rosną mi piersi POMOCY

Polecane posty

Gość Ewelin402

Mam 15 lat. W wieku 11 lat dostałam okres, natomiast piersi zaczęły mi rosnąć kiedy mialam 10 lat (ważyłam wtedy ok. 50 kg) . Rosły do 12 roku życia i ich rozmiar utrzymuje się do dziś. Waga od 11 roku życia się nie zmniejszyła lecz zwiększyła. Ważę teraz 60 kg przy wzroście 163 cm. Czy ich wzrost już się zakończył? Czy jeszcze jest jakaś szansa, że mi urosną (Moja mama w młodości była bardzo szczupła i mówiła, że ważyła w wieku 16 lat 48 kg przy wzroście 164 cm. Opowiadała, że do 17 roku praktycznie w ogóle nie miała biustu. Po ukończeniu 17 lat zaczęły jej rosnąć do rozmiaru biustonosza C) Proszę o pomoc, bo na prawdę jest to dla mnie uciążliwy problem, gdyż nie jestem chudziutka, lecz jestem trochę przy kości a do tego mam mały biust. Pozdrawiam.

Gość lojdana
Piersi rosną podobno do 20 roku życia. Ja jak miałam 15 to byłam deską, a teraz mam 21 lat i 70 B (może trochę mniej, ale już coś widać ;) ) Jeśli tak bardzo Cię to martwi to przejdź się do ginekologa

Gość gość
Piersi to głównie tkanka tłuszczowa. Więcej kilogramów, to większe piersi. Zależnie od proporcji, każde 5-10 kg w górę, to jeden rozmiar więcej.

Gość gość
weź sie lepiej za odchudzanie, bo niezłą masz tuszę :o