Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest wasze zdanie na temat feministek

Polecane posty

Gość gość
Do jakich was? Napisz gdzie pracujesz i jakie masz osiągnięcia to pogadamy.

Gość gość
Akurat lutowalam, zrobilam uklad scalony do joysticka w latach 80.

Gość gość
Jak urodzisz dziecko to podadamy

wpisz sobie w wyszukiwarkę tuning tannoy m1 audiostereo i ci wyskoczy forum ooo waćpanna znajdź tam choć jedną waćpannę ok? :D :D :D na forach specjalistycznych wszędzie sami faceci a ta żyje w swoim świecie gdzie baby mają wielki ale niewykorzystany potencjał intelektualny!! hahaha z takich jak ty feministko to tylko drzeć łachy

Gość gość
nam.my,-ktos tu przynalezy jakiejs dziwnej Parti ,nazwijmy to Partia "ZWISOW OZDOBNYCH- MESKICH"

oooh szacun wielki! ale widzisz jesteś jedna!! promile nawet a nie procenty to ilość kobiet w męskich zajęciach! więc co chcesz nagle wyczarować zainteresowania i intelekt dla kobiet? zawrócić bieg świata??

Gość gość
jesli bog stworzyl ich na swoje podobienstwo to byl chyba pijany;chcial to naprawic i stworzyl kobiete ale bylo juz za pozno:amen

Nadmienić należy jeszcze jedną WAŻNĄ rzecz. Otóż ta rzesza akurat elektroników to są faceci hetero i czasem nawet przystojni ludzie. A rzadko która inteligentna kobieta jest hetero i do tego kobieca. Niestety! Naturalnie kobiety nie nadają się do tego co faceci.

Gość gość
Bo moglam, bo moj braciszek mi pokazal hehe. Moze wiedzosc facetow sie tym nie interesuje wiec nie moga zarazic pasja swoich corek. Dodam ze synowie bez ojcow to czesto niedolegi nawet zarowki wkrecic nie potrafia

Gość gość
STONE ROLLING - podaj mi PROSZĘ jeden powód dla którego sprzęt audio jest ludziom do czegoś potrzebny i w jaki sposób ulepsza nasz świat bo zastanawiam się i zastanawiam i nie wiem.

dlaczego wynosisz elektoronike, czy mechanikę na piedestał? czy ważniejsze były dzieła E_insteina? czy może jego lekarki, która na czas podała mu właściwy lek i uratowała mu życie, bez czego nigdy niczego by nie dokonał? (sytuacja teoretyczna oczywiście)

"STONE ROLLING - podaj mi PROSZĘ jeden powód dla którego sprzęt audio jest ludziom do czegoś potrzebny i w jaki sposób ulepsza nasz świat bo zastanawiam się i zastanawiam i nie wiem." aha. to oddawaj ten komputer z którego i wszystko co masz jak nic ci nie jest potrzebne. :D "dlaczego wynosisz elektoronike, czy mechanikę na piedestał?" rozwój technologii to jest jedna z rzeczy która nas od zwierząt odróżnia dlatego stawiam ją wyżej od tego czym kobiety się zajmują

Gość gość
Akurat z Einsteinem razem pracowała jego żona i miała wielki wkład, który nie został doceniony.

Gość gość
"rozwój technologii to jest jedna z rzeczy która nas od zwierząt odróżnia dlatego stawiam ją wyżej od tego czym kobiety się zajmują" Jeśli to jest jedyne to kiepsko u ciebie z myśleniem.

Gość gość
Ja nie przecze ze macie inne predyspozycje, ale twierdzenie ze wszyscy faceci sa madrzejsi od kobiet to bzdura, bo jest duzo strasznych tumanow co nawet rownania nie potrafia rozwiazac

Gość gość
stone rolling, a ty wiesz, że kafeteria to forum dla kobiet? Nie powinieneś właśnie siedzieć np. na forum dla mechaników samochodowych? Z tego co widzę jak tylko się utworzy forum dla kobiet, albo coś innego dla kobiet to od razu pełno facetów. Kobiety wolą swoje towarzystwo i jak widać mężczyźni też wolą towarzystwo kobiet i kobiece sprawy. Na forach dla mężczyzn pisze dziesięć osób na krzyż. Temat jak się zacznie to często kończy się na jednej stronie. Chyba, że jest temat seksu to więcej mężczyzn przyciągnie.

Gość gość
Ilu jest geniuszy a ilu przecietnych? Informatyka tez nie interesuja sie wszyscy faceci, bo w przeciewym razie zadne biuro nie potrzebowaloby go zatrudniac do obslugi sieci.

jest więcej debili i geniuszów wśród facetów, kobiety takie przeciętne a poza tym przeciętny facet i tak jest inteligentniejszy od przeciętnej kobiety a tam skończmy ten nudny temat, dla mnie feministki to te co nie mają powodzenia u facetów, jak autorko jest to w twoim przypadku? ;)

Gość gość
Przyczepił się do statystyki ten nasz stone rolling. Moim zdaniem niech każdy robi co chce. To, że ktoś jest kobietą, albo mężczyzną nie znaczy, że tylko z tego powodu się do czegoś nadaje, albo nie nadaje. Dajmy ludziom więcej luzu.

Gość Darek  0087
12:55"gość Dzięki za odpowiedź.Co do walki z religią,być może słowo walka,to źłe określenie.Chodzi mi o to,że w feminizmie chyba nie ma miejsca na religię,ponieważ niektóre postulaty feministyczne przeczą zasadom religijnym np. stosunek do aborcji." gość uwłacza kobietom, ze są traktowane jak inkubatory, a nie istoty rozumnie; ktoś gdzies rości sobie prawo do mówienia im co mają myślec o tym, co rozwija im sie w brzuchu, z góry narzuca, co będzie najlepsze w ich sytuacji...zniewolenie" ---Zniewolenie?słyszałaś żeby jakaś kobieta straciła życie od prawidłowej ciąży?Nie,więc po co ją usuwa?Ja natomiast słyszałem że nie jeden stracił życie w wojsku,bo jakiś czubek zastrzelił go pistoletem,i to jest jakoś retuszowane. --kiedyś raz założyłem taki temat czy odważyłabyś się pójść do wojska:i odp. były takie:Ja bym wolała urodzić dziecko niż iść do wojska.Tak więc co jest gorsze? Raz jakaś założyła temat że nie ma już służby wojskowej i że z facetów będą teraz ciepłe kluchy.Kto tu wtrąca się w cudze ciało? Raz założyłem temat:"Dlaczego mężczyźni boją się iść do wojska"to jakaś napisała:bo są c*****i,ja jakbym miała obowiązek służby to bym szła bez zastanowienia." Zwykłe bzdury!I tak nie chciałybyście iść.Chyba że trzeba wprowadzić ten obowiązek służby dla kobiet.

Gość gość
Technika to nie jest wartość. Ludzkość się nie rozwija dzięki niej. Rozwija się tylko dzięki medycynie, pogłębianiu świadomości społeczeństwa i dobrych rządach. Poza tym komputer wynalazła kobieta. Takiś zdolny, jako mężczyzna, i o tym nie wiesz? Jedyną wartością jest zapobieganie wojnom i rzezi niewinnych ludzi. Co z taką chęcią czynią od tysięcy lat mężczyźni. Powinno się zwalić ze stanowisk praktycznie wszystkich mężczyzn, i zastąpić ich odpowiednimi kobietami. Zaręczam, że byłyby to rządy sprawiedliwsze i humanitarniejsze od wszystkich, jakie oglądał ten świat.

Gość gość
Facetów informatyków dotykają stereotypy tak samo jak feministki. Z informatyków można się naśmiewać, że to onaniści, że są niedzisiejsi, że mają spięte poślady, że ich dziewczyna jest tylko w jpg. ;)

Gość gość
nie ulega dyskusji ze mezczyzni i kobiety maja inne talenty i zainteresowania ,ale to nie oznacza ze jest podzial na tych madrych mezczyzn i glupie kobiety,bo to jest rasizm .

Gość gość
demoniczne-samce.blogspot.c o m/2013/05/czy-kobiety-naprawde-sa-gorsze-od.html demoniczne-samce.blogspot.c o m/2013/02/czy-kobiety-sa-madrzejsze-od-mezczyzn.html dla pana o zbyt wysokim ciśnieniu

Gość gość
Ja jestem atrakcyjna i lubie inteligentnych facetow. Takich co znaja sie na informatyce, albo co sie nie znaja a potradia w sekunde zrewidowac jakas teorie czyli ja podwazyc. Ja wiem ze nie dorownuje intelektem mojemu facetowi ale on beze mnie bylby skonczonym matolem emovjonalnym. Poza tym skonczylam studia inzynierskie a wielu facetow nie, bo byli za glupi