Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest wasze zdanie na temat feministek

Polecane posty

Gość gość
27.12.13 moi bracia są informatykami, nie mieli dziewczyn nigdy, a mają po 20 parę lat, i w życiu się z nich nie naśmiewałam. Z ich licznych kolegów informatyków też nie dla mnie naśmiewanie się z innych świadczy o klasie człowieka, a klasy mogą nie mieć obie płcie.

Gość gość
Wiecie co robi informatyk, kiedy chce urozmaicić życie seksualne? Zmienia prawą rękę na lewą.

Gość gość
no wlasnie do garow i sprzatania panowie !

Gość gość
feministki musza wymagac wiecej zeby cokolwiek osiagnac,proszeniem nic nie zalatwia ,musza pokazac zeby jakis meski zwis je zauwazyl.

Gość ta inteligentniejsza
niestety juz sobie nie popiszę, ponieważ chyba cos mi blokuje IP i te nowe rownież, ale swoje zdanie o samcach majacych waskie umysly podtrzymuje, trudno, tacy madrzy, a tacy głupi

Gość Darek  0087
"14:08gość Jestem feministką, bo feminizmowi wiele zawdzięczam. Poza tym jestem feministką, dlatego że uważam to za właściwe. Są dwa poglądy. Jeden taki, że kobieta istnieje głównie po to żeby wspierać mężczyznę, że potrzeby mężczyzny są ponad potrzebami kobiety, a drugi jest taki, że kobieta jest równa mężczyźnie, że potrzeby kobiety są tak samo ważne jak potrzeby mężczyzny. Ja reprezentuję drugi pogląd. A ja się w ogóle pytam:Dlaczego jest feminizm a melfizmu nie ma? No przecież powinna być równość.Gender. Miliony organizacji walczy o prawa kobiet a o mężczyzn kilka Mężczyzna jak dostaje alimenty(słyszałem jak ojciec mówił w radiu,i się żalił)to dostaje 200zł. na dziecko,a kobieta dostaje 800zł. co jest 4-krotnie mniej.A z tym zarabianiem to bzdury są, są zawody w których mężczyźni mniej zarabiają i to się wyrównuje. feminizm-od female.Melfizm-od male.

Gość gość
Jedni się naśmiewają, a inni nie. Chodzi o to, że informatycy nie powinni się czuć lepiej od radykalnych feministek, bo poza ich środowiskiem wielu ludzi się z nich śmieje. Nie jest tak, że wzbudzają tylko wielki podziw. Żartować sobie z informatyków można równie dobrze. :) Z naukowca w za dużym swetrze i wielkimi okularami na nosie też można się śmiać. Tacy fizycy często śmiesznie się ubierają. Nie wiem dlaczego naukowcy tak rzadko są gorącymi ciachami i przebojowymi ludźmi.

broni ci ktos Darek zakładać organizacje walczące o prawa mężczyzn? może jest ich tak mało, bo nie ma problemu?

Gość Darek  0087
17:20"gość Facetów informatyków dotykają stereotypy tak samo jak feministki. Z informatyków można się naśmiewać, że to onaniści, że są niedzisiejsi, że mają spięte poślady, że ich dziewczyna jest tylko w jpg." --i pomyśleć że większość kobiet chce informatyka, bo on więcej zarabia,a dla nich liczą się PIENIĄDZE.Psycholog rozumie kobiety,ale dla kobiet(w większości) to zawód niemęski.

Gość gość
Darek 0087 feministki popierają równość dla mężczyzn i są za tym żeby mężczyźni angażowali się w wychowanie dzieci. W większości nie pochwalają takich zachowań matek jak chowanie dziec**przed ojcem, który dzieciom nie zagraża. Matki nie powinny utrudniać ojcom kontaktów z dziećmi i w tutaj jest poparcie dla organizacji walczących o prawa mężczyzn.

Gość gość
swiat sie zmienia mimo sprzeciwow mezczyzn -na ulicy widze Policjanta-kobiete,a w sklepie kroi mi szyneczke mlody przystojniaczek.

Gość Darek  0087
"ta inteligentniejsza broni ci ktos Darek zakładać organizacje walczące o prawa mężczyzn? może jest ich tak mało, bo nie ma problemu? " ---skoro są to znaczy że są potrzebne.P.S. nie słyszałaś nigdy że mężczyźni są dyskryminowani w przeróżnych działach społecznych,zawodowych?nawet bardziej niż kobiety ---ależ oczywiście że bym zalożył ale mogę współpracować z nimi ile bym mógł.

Gość gość
Ale faceci lubia byc dyskryminowani wzgledem kobiet. W przeciwienstwie do nas .

jak zatkac kobiecie usta jak nie ma argumentów? można użyć tej tak opiewanej siły i ją uderzyć, można też blokować IP:) nie ograniam tej kuwety i nie będę się kopać z końmi, ten kto to robi wie jakim małym, słabym i tchórzliwym stworzeniem jest - nie potrafi sprostać kobiecie, której IQ jest zaledwie 124, więc coż... rpochu zapewne nie wynalazł, alni niczego innego ciekawego:)

Gość gość
Kobiety nie potrzebuja myslec bo maja od tego mezczyzn. Tak jak bogatemu nie chce sie sprzatac bo maja sluzbe. Gdy kobieta zostaje sama wtedy zaczyna sie rozwijac

Gość gość
Wsparcie feministek jest większe dla mężczyzn, którzy chcą się wyłamywać ze stereotypowego pojęcia męskości. Ludzie są nastawieni na stereotypowego faceta i jeśli facet nie chce taki być to ma przerąbane. O wiele bardziej niż kobieta, która woli być męska. Facet ma najgorzej jeśli nie jest gejem, a zachowuje się inaczej niż stereotypowy facet, np. lubi kolorowe stroje, bo gej otrzymuje ochronę prawną, a hetero nie może na to liczyć. Oczywiście feministki też mocno wspierają gejów, ale chodzi o to, że nie tylko.

Gość gość
a ja mam sprzatac facetowi ktory mniej zarabia? GDZIE TU LOGIKAß

Gość Darek  0087
17:35"Matki nie powinny utrudniać ojcom kontaktów z dziećmi"---to już jest patologia.No przecież wszystkie kobity to feministki,a feministka będzie za kobietą i będzie ten kontakt utrudniać.Poza tym tym powinien zająć się rząd o to utrudnianie,bo to sądy przecież dyskryminują ojców.Jakby utrudniała opiekę przyznać jemu,a on niech jej wtedy utrudnia.Przecież to jest porwanie dziecka przez matkę, jak utrudnia.Przynajmniej jak ojciec utrudnia to jest nazywany porywaczem. "W większości nie pochwalają takich zachowań matek jak chowanie dziec**przed ojcem"----w większości nie popierają,czyli nie wszystkie popierają,(tylko ich część)a mówimy o całości.Co z tego że nie pochwalają?Robią coś z tym?Wdrażają nowe prawo?pomagają ojcom? poparcie dla organizacji walczących o prawa mężczyzn---to powinni z sobą współpracować,albo przynajmniej mówić o tym, ale nie mówią tylko dbają o siebie,o swoje interesy,o swoje d#u#p#y.

Dariuszu - kompromitujesz ten niby inteligentniejszy rodzaj męski - dlaczego kobiety mają walczyć jeszcze o wasze prawa??? walczcie sobie o nie - macie wszelkie narzędzia i testosteron we krwi, macie większosc w sejmie i u władzy wykonawczej!

Gość gość
faceci gadaja o meskosci,a tak naprawde to male dzieci. spytaj sie o cos sasiada to ci odpowie ze on nie wie ale zona wie,spytaj sie o cokolwiek to zawsze ta sama odpowiedz zona wie zona zalatwila zona ugotowala zona kupila,niestety mamy do czynienia z malymi dziecmi ktorzy strasznie chca byc KIMS a sa tylko cieniami i pudelkami tej nizszej rasy dziwne co?

Gość Darek  0087
"gość Ale faceci lubia byc dyskryminowani wzgledem kobiet. W przeciwienstwie do nas ." ---ty chora jakaś jesteś.W przypadku mężczyzn uwłacza to 100kroć gorzej.Jaki mężczyzna chciałby być poniżany przez kobietę?

zresztą wygląda, że jesteś kolejnym wcieleniem masona i stonea

Gość gość
Jak czytam wypowiedzi "mężczyzn" na tym forum, to utwierdzam się w przekonaniu, że feminizm jest nam bardzo potrzebny. Poza tym zastanawia mnie, dlaczego tu w ogóle wchodzą. Każdy mądry facet rozumie przecież, ze kobietom potrzebne miejsce, gdzie mogą się wygadać, i zostawi je z tym w spokoju.

Gość Darek  0087
17:48 "gość Wsparcie feministek jest większe dla mężczyzn, którzy chcą się wyłamywać ze stereotypowego pojęcia męskości" ---no przecież napisałyście że każda kobieta to feministka, a czy każda kobieta chce wspierać mężczyzn którzy chcą się wyłamywać ze stereotypowego pojęcia męskości?:D nie

Gość gość
Feminizm jest za równością. Również za równością mężczyzn. A zaczyna się od femini, bo to ruch kobiecy i wtedy nierówność była na rzecz kobiet.

Gość gość
feministki to najmądrzejsze kobiety jakie sa