Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zła na babcie bo powiedziała że perfuma mojej siostry

Polecane posty

Gość gość

lepiej pachnie od mojej, perfumę dostaliśmy od naszych narzyczonych, popsuła mi Wigilie

Gość gość
nie perfuma a śmierdzidło

Gość gość
wazne ze tobie sie podoba mnie nie obchodzi opinia innych

Gość gość
nie ma takiego slowa jak ''perfuma'. sa tylko PERFUMY!

Gość gość
O jejku! Ale masz problem! Widocznie gust jest bardziej zbliżony do nuty zapachowej perfum twojej siostry. Nie ma się o co obrażać. Ja mam nadwrażliwość na zapachy. Jedne perfumy mnie duszą, inne mogę wąchać bez problemu i co? Moja siostra ma się na mnie obrazić bo się duszę po połowie jej kolekcji?

Gość gość
i oczywiście skomentowała to przy wszystkich i teraz siostra chodzi po domu duma jak paw jakby nie wiadomo co myśli, że jest dama

Gość gość
i tera matka z babką śmieją się, że mój narzeczony nie ma gustu, bo kupił jakąś smierdzącą perfume, jest mi po prostu przykro,

Gość gość
zaraz będziesz cała w spazmach

Gość gość
podaj nazwy tych perfumuf -ocenimy :D

Gość gość
dziś mieliśmy jechać w czwórkę do nowej dyskoteki, ale nie chce widzieć ani siostry ani narzeczonego, popsuli mi święta, perfumę odstawiłam na parapet za kwiatek, nie chce jej oglądać

Gość gość
O, jak widać twoja siostra jest tak samo głupia jak ty. Z zapachami, to się robi tak. Jeśli masz dobre perfumy, czyli takie które się długo utrzymują, to jeśli po godzinie ty ich na sobie nie czujesz, tzn że perfumy są dla ciebie idealne. Czyli, dobrze komponują się z twoją skórą, mieszanką chemiczną potu etc. Jeśli po tak długim czasie czujesz te perfumy, tzn że ci nie pasują i będą na tobie śmierdziały.

Gość gość
tępa dzido mwówi się PERFUMY, a nie PERFUMA!

Gość gość
tylko wieśniary takie jak ty nie maja sie czym przejmować tylko jakąś tam opinią starej babki!!! jakby c***owiedziała, ze chłopak siostry jest przystojniejszy to rzuciłabyś swojego bo babce sie nie podoba?? głupia idiotka..

Gość gość
na obiad też nie pójdę, nie zniose tych szyderczych spojrzeń i głupich uśmieszków,

Gość gość
a siostra jeszcze gadała, że przed wyjściem na dyskoteke da mi swoją perfume do popsikania, bo ta moja smierdzi jak z rynku głupia zołza

Gość gość
Ja pierdzielę, co ty masz za rodzinę? Tak jak c****sałam wyżej, zobacz czy czujesz te perfumy po dłuższym czasie na sobie. Bo one mogą być bardzo ładne na pasku do testowania zapachu, ale na konkretnej kobiecie już nie.

Gość gość
ale ta perfuma nikomu się nie podoba, i nie bede się nią psikać, zaraz chyba się rozpłaczę, nie chce tej perfumy, oddam dziś mojemu chłopakowi

Gość gość
oo już wiem, jak przyjdzie mój chłopak to powiem mu albo mi kupuje nową perfumę albo koniec z nami,dobrze, że galerie dziś otwarte

Gość gość
Nie PERFUMA TYLKO PERFUM :D

Gość gość
a jak tych perfumuw nie będzie można zwrócić ??

Gość gość
jezu, byłam na dole, jakaś masakra, babka jak mnie zobaczyła zaczęła się szyderczo śmiać, matka na to, że ma przestać, ale pod nosem zaczęła chichotać, nie wytrzymałam i wybiegłam z kuchni, siedze i rycze :(

Gość gość
mnie to nie obchodzi, albo kupuje mi nową perfumę, taką jaką ja chce, albo koniec z nami, w rodzinie i tak już jestem spalona :(

Gość gość
To daj ją powąchać koleżance i niech c***owie obiektywnie, czy faktycznie chłopak kupił ci śmierdziucha, czy rodzina jest złośliwa. Wypsikajcie się obie i zobaczysz jak jeden zapach może byc róznie odczuwalny na dwóch różnych kobietach. Poza tym ty chyba nos też masz, to chyba czujesz? To, że chłopak nie umie dobrać c***erfum, to żadna tragedia, pewnie nie wie co ci się podoba i pasuje, to się zasugerował opinią pani, która mu sprzedawała perfumy. Większość populacji facetów nie umie swojej pani kupić dobrych perfum, chyba że wie jakich używa, to kombinują z podobną nuta zapachową, albo kupuje chanel 5.

Gość gość
Jeszcze na dodatek mój narzeczony powiedział że ma ciasny tyłeczek a ja tzipke rozklapcioche:o

Gość gość
to prowo na 100% chyba ze ta dziewczynka ma z 14 lat nie wiecej, dorosłe kobiety nie są tak tępe

Gość gość
Oczywiście, że dziewczyna ma ok 16-stu lat. Nie więcej. Starsza by się nie przejęła opinią siostry.

Gość gość
dlaczego kazdy zwraca uwage na perfuma, a nie na narzyczonego:o

Gość gość
nie wytrzymałam, perfumę odkręciłam i zawartość wylałam na dywan w dużym pokoju, ten się smieje kto się smieje ostatni haha, zobaczymy jak będę żreć obiad w tym smrodzie