Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mrozenie sałatki

Polecane posty

Gość gość

Zostały mi ze świat sałatki , jarzynowa i z tuńczykiem , jak myślicie mogę je zamrozić ?

Gość gość
Jak masz świnię,to może zje....

Gość gość
Nigdy nie mroziłam sałatki, ale specjalistką nie jestem ;-) Możesz napisać przepis jak robiłaś sałatkę z tuńczykiem ?

Gość gość
sałatka z tuńczykiem torebka ryżu ugotowana wd przepisu na opakowaniu , do tego 2 jajka , pól puszki groszku , pól puszki kukurydzy , poł puszki fasolki czerwonej , ogórek kiszony , tuńczyk w kawałkach odsaczony z zalewy , wszystko mieszamy z 2 łyzkami majonezu doprawiamy do smaku

Gość gość
ja też bym nie mroziła daj jutro na obiad z barszczem albo ziemniakami i będzie spokój szkoda marnować jedzenia

Gość gość
Nie mrozimy sałatek a juz absolotnie niczego co zawiera nabiał:mleko,śmietanę, majonez. Fuj bleeee

Gość gość
mrozić można wszystko, tylko pytanie, jak to potem bedzie smakowało ja bym sałatki nie mroziła, ale zrób eksperyment ;) a co do nabiału - jak najbardziej mrozimy, choćby lody ;)

Gość gość
takiej sałatki nie musisz mrozic. tam jest wszystko z konserwy, także się szybko nie zepsuje. a jak nie z konserwy, to ugotowane, więc nie ma obaw, byle była w lodówce :)