Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubiona maskotka corki321

najgorsza klotnia z mezem ever

Polecane posty

Gość gość
Nie, ze nie kocha. Chciał c ze złości dowalic a ze zna twój czuły punkt, to kluł w niego. Myśle ze musicie porozmawiać. Spytaj czemu tak powiedział i czy tak myśli. A ty nie byłaś lepsza. No i co w tym złego ze chciał do Twojej rodziny, powinnas sie cieszyć.

Ja wiem, ze dla wiekszosc z Was to dziwne , ze ja bylam zla na meza , ze chcial do moejej rodziny isc ale uwierzcie, jestem sklocona z pewna osoba i nie mialam ochoty na spotkanie z nia a zwlaszcza na lamienie oplatkiem do czego jesli bym poszla bylabym zmuszona. . Co z tego, ze jak ja go zapytam czy rzczywiscie tak mysli to ona na bank pwoie , ze NIE i ze mnie kocha. Ale zrozumcie , ze takie slowa naprawde trudno zapomniec to cholernie rani. Plakac mi sie chce kiedy o tym pisze :(

Gość gość
Wiem autorko co czujesz, jestem 10 lat po ślubie i powiem tak przez kilka lat po ślubie nie mogliśmy się dotrzeć wieczne kłotnie szarpanina, obrażliwe teksty tak jak u was albo nawet gorsze.Bardzo robiliśmy sobie na złość już myślałam ,ze nie wytrzymam ale od roku jakoś tak dziwnie się podziało, że mieliśmy problemy finansowe zaczęliśmy sie wspierać i krok po kroczku dochodziliśmy do tego że nie wolno sie wyzywać, że należy spokojnie rozmawiać i przepraszać jak się bez powodu coś głupiego powie.Mąż bardzo się stara ja również i od roku nie kłócimy się, sex jest zajbisty i wszystko naprawde świetnie się układa.Trzeba rozmawiać i to spokojnie bo z każdej sytuacji jest wyjście wszystko można wyjaśnić.Jak tylko się kochacie dacie rade.Szczera rozmowa i przeprosiny potem zbliżenie i będzie dobrze.Pozdrawiam.

28.12.13 , madrze piszesz ale jak tu mowic o pogodzeniu i zblizeniu :O kiedy slyszalo sie, ze sie jest gruba brzydka, wieprz i ma sie szeroka pochwe. Ja nie daje rady tego pzrelknac i dalej sie do meza nie odzywam mimo, ze on probuje do mnie zaagadywac. Ja milcze jak grob bo nie daje rady z nim normalnie rozmawiac.

Gość gość
Autorko i jak wyglada sytuacja, dalej ze sobą nie rozmawiacie?

juz rozmawiamy ;) Maz przysunal sie do mnie w nocy ( mamy duze lozko czasami spi z nami mlodszy syn) i zaczal przytulac podobno od 1.00 a ja go poczulam dopiero o 6 bo o tej h sie budze. Byl taki cieply, ze nie mailam ochoty sie odsuwac :D Maz twierdzi, ze powiedzial te wszytskie rzeczy bo chcial mi jak najbardziej dokopac a ze wie co mnie boli to trafial celnie w czule punkty. Obiecalismy sobie wiecej szacunku na codzien. Chociaz powiem Wam, ze czuje przez skore , ze nie powinnam mu tak szybko darowac...

Nie chowaj urazy. Tak naprawde wiecej na tym ty ucierpisz niz on. On Chce pojednania, a to wazny gest.