Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa jest nie normlana

Polecane posty

Gość gość

Non stop gada ze chce juz byc babcia. Nie wazne ze nie mamy warunkow na dziecko ani kasy zeby utrzymac sie we trojek. A ostatnio az mnie blagala ze lzami w oczach zebym jej synusiowi urodzila dziecko.

Gość gość
moja też jest nienormalna, ale w odwrotna stronę, powiedziała żebym nie dala zrobić sobie zaraz drugiego dzieciaka bo jej synek będzie dawał jej jeszcze mniej pieniędzy.

Gość gość
jak ja powiedzialam ze w najblizszych latach nie planuje ciazy to byla w szoku ze mam jej tego nie robic. ze ona nawet wezmie na wychowanie nasze dziecko- albo ze bedzie nam co miesiac kase wysylac.

Gość sakp
moja tesciowa na wieść o kazdej z moich trzech ciąż robiła grobową minę,nawet sztucznego usmiechu nie umiała wydobyć , nie mówiąc już o jakimś "gratulacje"!

Gość gość
A która teściowa jest normalna? Jak już to rzadkie występowanie tego okazu:-D

Gość gość
Spokojnie. Wy tez kiedyś będziecie nienormalnymi teściowymi. 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość gość
Czyta, te posty o teściowych i za każdym razem dziękuję sile wyższej że ja nie mam kontaktu ze swoją od lat. I mi nit pierdół nie gada. Uf!

Gość gość
Czyta, te posty o teściowych i za każdym razem dziękuję sile wyższej że ja nie mam kontaktu ze swoją od lat. I mi nit pierdół nie gada. Uf! Ja dopiero od roku zmądrzałam:)

Gość gość
Moja też słowa nie powiedziała jak się o ciąży dowiedziała, obrażona była :P A później będzie mówić, że to my jej "nie kochamy" bleee wstrętne babsko. U nas z kolei dziadkowie cały czas dopytywali, ale powtarzali, że tylko chcą dożyć :) Ogromnie się ucieszyli no i pogratulowali, czego teściowa nie zrobiła...

Gość gość
jakim to trzeba być debilem żeby być zazdrosnym o małe dziecko

Gość gość
moja panicznie się boi mojej drugiej ciąży, jak powiedziałam, że sporo się teraz dzieci w naszym otoczeniu rodzi to powiedziała "a niech się rodzą, oby nie u nas" a jak mąż ostatnio zażartował że mam duży brzuch i czy przypadkiem w ciąży nie jestem to z przerażeniem powiedziała " o matko boska".

Gość gość
Moja byla straszna. Pod kazdym wzgledm. Odcielismy sie na rok, teraz dawkujemy spotkania. Zrozumiala ze nic nie ugra swoja podloscia i teraz jest o niebo lepiej, ale lampke bede miala zawsze zapalona, nie zaufam.

Gość gość
Wy nazekacie na tesciowe a ja mam wlasna matke taka. Na wiesc o pierwszej ciazy burknela pod nosem, ze wiedziala, ze gluia jestem, wnuczke zobaczyla Jak miala 9 miesiecy I w koncu Sami do nich pojechalismy. Przy drugiej ciazy komentarz " I co ty glupia teraz zrobisz", co chwila mi gada nad uchem, ze glupia chyba bym Byla " robiac sobie " trzecie. Moj ojciec mlodszej wnuczki w ogole nie widzial a jak skladalam I'm zyczenia swiateczne to sobie wyszedl z pokoju. Wiec nie marudzcie tak drogie panie na w sumie obce wam kobiety bo moglyscie trafic nie na tesciowa ale rodzicow z piekla rodem.