Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore pieluszki firmy papers uzywacie

Polecane posty

Gość gość
Premium care - najlepsze

Gość gość
chyba nie ma takiej firmy hehe aa jeżeli chodzi o pampersy to zielone są super ale teraz jak dziecko większe to kupuję pomarańczowe są tańsze a różnią siętylko bokami ale jak dzidziuś malutki to polecam zielone

Gość gość
Pytam sie bo kupilam wlasnie pomaranczore pierwszy raz i zastanawiam sie czy dobry wybor

Gość gość
raz kupilam te zielone i wiecej ich nie kupie. moj uzywa P. swaddlers w sumie sa podobne do tych premium care (lecz bez tej siatki)

Gość gość
sorry pomylilam sie, swaddlers maja ta siatke.

Gość gość
Kupuję te zielone. Białe niestety ciężko dostać w moich okolicach a nie będę specjalnie jeździć 20km i szukać po sklepach.

Gość gość
Pomarańczowe są tragiczne!!! Nie mają naciąganych boków.. więc albo pielucha jest za ciasno, albo za luźno.. okropność. Miałam raz. _ Zielonych też nie lubię.. zbyt szybko pęcznieją, rozmiarówka dziwna. Od pampersów wolę Dady z Biedronki, ale znów dostałam w prezencie paczkę zielonych Pampersów :(

Gość gość
Premium care tylko i wyłącznie. Miękkie, z chlonna siateczka, duże. Napewde super. Raz mialam zielone pampersy, raz dady i huggiesy. Zadne sie nie rownaja do p.c.

Gość gość
Premium Care lub Active Baby

Gość gość
Active Baby bądź Slep & Play. Pomarańczowe ładniej pachną ,zielone są bardziej sztywne.

Gość gość
Ja nie mialam tych bialych,zawsze kupuje te zielone,pomaranczowych nie bo wiedzialam,ze lipa ,znajoma mi mowila...,ostatnio kupilam tez Dady z biedrony,zmienili je ,sa cieniutkie i lepiej chlonne,moge poeiwedziec ,ze porownywalne do tych zielonych pampersow.Hugisy dla mnie porazka

Gość gość
No ja byłam zadowolona z Dady jeszcze tej "starej", ale ta obecna, nowsza rzeczywiście jest lepsza.. Pieluszka jest bardziej miękka.. no i te obrazki ;)

Gość gość
Active baby, po sleep&play miał wysypkę i mniej trzymały (i pojemnościowo, i dosłownie- jakoś szybko przy ruszającym się dziecku zsuwały się czy przekręcały), premium care podobnie, wysypka i mniejsza pojemność.

Gość gość
Numery 1-3 tylko premium care (maja te fajna siatke w srodku). Od numeru 4 active baby (zielone), skoro premium care nie maja juz siatki, to po co przeplacac.