Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byl sex

Polecane posty

Gość gość
Hej, hej Byłam tak zmęczona, że nic nie było mnie wstanie obudzić :-) jak tam mija Ci dzień ? Dostała piękną złotą bransoletkę od niego z takimi zaiweszkam w języku angielskim serce z napisem miłość, kółko z napisem śmiech i trójkąt z napisem życie porostu piękną. Dzisiaj dowiedziałam się od niej, że dzisiaj złożył wypowiedzenie z pracy i zaczyna pracę u swojego ojca a on ma firmę. I na ostatnim sparingu skręcił kostke. Bidny.

Gość gość
siemka! to dobrze, że Ci nie przeszkadzali we śnie :) Dlaczego rezygnuje z pracy? Z tego co mówiłas, to osiągał sukcesy i chyba był zadowolony. A ta firma to coś w ogóle z dziennikarstwem związana?

Gość gość
No właśnie...dla mnie to dziwne. Jego ojciec w grudniu miał 50 lat. Z tego co ona mówiła to za 10 lat przechodzi na emeryture i chce mu oddać firmę, a on wcześniej musi tam pracowac. Nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem ta firma.

Gość gość
przecież facec**pracują do 65 (a później 67) lat, więc dziwne jakby szedł na emeryture, chyba, że na zasiłek przedemerytalny, ale nie ważne. tzn. ani Ty ani tym bardziej ja nie mamy nic do powiedzenia w tej sprawie, ale to trochę dziwne. Jego sprawa, ale jeżeli lubi to co robił do tej pory, to po co ma rezygnować? po pierwsze wiedzę na temat specyfiki itp. tej firmy może pogłębiać w wolnym czasie, dalej pracując jako dziennikarz. Poza tym to trochę śmieszne, że syn musi pracować w firmie, żeby być jej właścicielem. Wystarczy znaleźć bardzo zaufaną osobę na stanowisko prokurenta, ale sprawdzać go często... No ale jak podjął taką decyzje, to najwidoczniej tak chce.

Gość gość
Hej, hej. Dzisiaj zrobiła mam areobik i po aerobiku zrobiła nam 4 min terening tabata ojeju niby tylko 4 min, a wszystkie mięśnie mnie bolą. Dzisiaj z nią rozmawiałam- jego ojciec zwolnił dyrektora jakiegos tam za oszustwa i na jego miejsce wchodzi on. Ona mówi, że on był świadomy, że przyjmie firmę po ojcu. Dzisiaj czytałam gazetę, w której pracował które zawsze porządne artykuły, a od 2 miesięcy 2/3 gazety to plotki, mało znaczące wydarzenia. Jego artykuły były zawsze ciekawe i fajnie się czytalo. Jutro nareszcie piątek. U nas głęboka zima aż nigdzie nie chce się wychodzić. Brrrr Co będziesz porabiac w weekend ?

Gość gość
u mnie też zima straszna. Śniegu jest trochę, może nie zbyt dużo, ale zawsze trochę jest. Za to mróz jest duży... :( w weekend pewnie będę na wykładach i trochę się będę uczyć. Żadnej imprezki nie planuję... Słyszałam, że tabata jest ostra. jak ktoś sobie ćwiczy na co dzień, to może lepiej to przeżyje, ale tak, to pewnie zakwasy przez tydzień. Ale to co ćwiczyliście przez te 4min? różne ćwiczenia, czy tylko jakieś podskoki lub bieg? powiem Ci, że dla mnie to dziwne z ta firmą. Ale to jego sprawa. Uważam, że przejęcie firmy to jedno, a praca w niej to drugie. Ale może ja się nie znam. Tylko to jest dziwne, bo jeżeli jest się świadomym, że przejmie się firmę po ojcu, która nie jest kompletnie związana z dziennikarstwem, to po co się tak kształcił w tym kierunku? Jeżeli to robił, to pewnie to go interesuje i daje satysfakcję, więc dlaczego z tego rezygnuje? ale to jego życie ;) jak do tej pory był red. naczelnym, to najwidoczniej zmienił profil gazety na plotkarską. A Ty masz jakieś plany na weekend?

Gość gość
Hej, hej. A co studiujesz, jeśli można wiedzieć ? No u nas też żadnej imprezki. Nikomu się nie chce. Ćwiczyliśmy min. zwykle brzuszki, brzuszki skośne, przysiady sumo itp. to polega na tym, że przez 20 s ćwiczysz 10s odpoczynku i tak aż do 4 min. On już kiedyś mówił, że jest kryzys i trzeba sprzedawać to co jest najbardziej opłacalne czyli plotki. A on jest tego przeciwnikiem. Dzisiaj ciągle coś się dzieje. Noszą do niej jakieś kartony, walizki... Nie mam żadnych planów... Lekarstwo.... :-) A w poniedziałek do pracy :-( jak mi się nie chce.

Gość gość
Elo! Ja teraz chodze na studia podyplomowe. Wiem na czym polega tabata. Ale interesowało mnie jakie ćwiczenia wykonywaliście. Czy były zróżnicowane na różne partie ciała, czy tylko jakieś np. podskoki... Ale to ta gazeta prze kryzys zamiast poważnych, rzetelnych artykułów, teraz jakieś plotki zamieszcza? To nie możliwe chyba, żeby całkowicie zmienić profil gazety... Ja się nie znam, ale nie wyobrażam sobie tego, że np. Newsweek, czy jakaś tam inna gazeta nagle tylko jakieś plotki z życia gwiazd umieszcza... Może on się do niej wprowadza skoro coś noszą do niej. A jak tam w pracy? Przyzwyczaiłaś się już do nowej pracy?

Gość gość
Na różne patrie ciała. Nie dokonca całkowicie zamienili profil gazety, ale jest więcej plotek niż wcześniej. Jeszcze się nie przyzwyczaiłam, ciężko. Się bidula rozchorowala, ma tydzien L4, gorączka, ledwo mówi, cały czas śpi, wszystko ją boli...wczoraj się z nim widziałam i mówił.

Gość gość
elo! aha. na różne partie, to w sumie dobre jest :) Może zacznę w domu tak ćwiczyć ;) Ciężko się przyzwyczaić, ale może już niedługo będzie lepiej. A jaką masz atmosferę w pracy? Bardziej podoba Ci się ta praca czy poprzednia była lepsza? teraz chorują ludzie, więc się pewnie zaraziła od kogoś.

Gość gość
mam pytanko. słyszałam, że jeżeli skończy się studia w stanach, to się dostaje obywatelstwo amerykańskie. a oni je dostali?

Gość gość
Hej. Wiesz co nie wiem jakie mają obywatelstwo, ale jakby chyba mieli amerykańskie to by tutaj nie wracali. Hmm nigdy nic nie mówili o obywatelstwie, nawet ich dowodu nie widziałam. Nawet nie wiedziałam, że po studiach w stanach otrzymuje się obywatelstwo amerykanskie.

Gość gość
Atmosfera jest luźna, ale wszyscy są w jakiś tam grupach i ciężko się wbic, bo niektórzy długie lata ze sobą pracują. Zdecydowanie fajniej.

Gość gość
Teraz fajniej jest mam rozumieć? Zawsze na początku trudno się wbić. Ale z czasem będzie lepiej :)

Gość gość
A z tym obywatelstwem, to kiedyś tak słyszałam. Ja nie wiem, czy to prawda.