Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byl sex

Polecane posty

Gość gość
to jak ogólnie spac nie mogłaś, to te poprzednie posty są nie ważne.... :) to troche słabo z tymi ścianami, nawet nie mozna sie kłócic, bo sąsiedzi od razu wiedzą o co ;) masakra

Gość gość
No niestety. No, ale mieszkamy w atrakcyjnej parki, blisko centrum.

Gość gość
atrakcyjnej parki? co to parki?

Gość gość
Miało być atrakcyjnej okolicy. Są parki, restauracje, kawiarnie, blisko sklep boisko dla dorosłych i młodzieży.

Gość gość
spoko, atrakcyjna okolica ale ściany niedorobione

Gość gość
dzis tez u niej nocuje? może skocz do apteki po stopery do uszu :D

Gość gość
Chyba tak, bo po pracy przyjechał do niej i siedzi cały czas. Zanam prawdziwy powód dlaczego nie chodzi na siłownię...otworzyła z dwiema koleżankami swój fitness. Znalazłam na fb stronkę, która ona lubi. Ta strona jest poświęcona temu fitnrsowi i tam jest napisane, że one są właścicielami i kto co prowadzi. Ona prowadzi areobik, ćwiczenia ogólne.

Gość gość
dziwne, skoro jest właścicielką, to powinna swoich znajomych zachecac do chodzenia do siebie do klubu, zeby miec chociaz troche kasy z nich (po jakis rabatach dla znajomych). dlaczego Ci więc nie powiedziała? a miasto w którym mieszkasz jest na południu, północy, zachodzie, wschodzie, centrum kraju? to dzis sie przykryj poduszką, żeby nie słyszeć tych ich odgłosów

Gość gość
Jakoś strasznie, męczące to nie jest. Na zachodnio-południowym. Mi nic nie mówiła o tym klubie. Przypuszczam że nikomu nie powiedziała. Jedynie ulotki są na korytarzu.

Gość gość
Wrocław? ;) no może nie mówiła, ale sie chyba nie zna na PR...

Gość gość
a co dzis w nocy i nad ranem słyszałaś? krzyki, jęki, skrzypienie łóżka?

Gość gość
Skrzypienie łóżka, jęki. Ona ostatnio jeździła (przez pół roku) 3 razy w tygodniu na jakieś zajęcia ale nie mówiła jakie. Mają oficjalne zdjęcie 3 z tymi pozwoleniami. Oferują aerobik, zumbe, ćwiczenia ogóle, zdjęcia taneczne i od lutego będą prowadzone zdjęcia do kobiet w ciąży to wszystko jest na ich stronie. Klub był otwarty 2 stycznia. Jest otwarty od 15 do 21. Ciekawa jestem jak ona to wszystko ogarnie.

Gość gość
aha. Fajne zajęcia, jakbym mieszkala w południowo-zachodniej częśc***olski, to bym może skorzystała ;) Może to jakoś ogarnie. nie wiem do której pracuje w gabinecie stomatologicznym, ale może sobie tak poukłada, zeby dać rade :) Dziś się wyspałaś? ;)

Gość gość
Jak jej starcza siły na to wszystko nie wiem. Nie spalam prawie całą noc. Coś nie mogę.

Gość gość
Dzisiaj byli u nich.ich.rodzice (tak przypuszczam)

Gość gość
Nadal ich szpiegujesz?

Gość gość
Nie szpieguje. Wchodziłam do mojego mieszkania, a ich rodzice wychodzili.

Gość gość
pewnie slub niedlugo bedzie i co wtedy zrobisz?:P

Gość gość
Nic. Ja już mogę tylko patrzeć jak będą szczęśliwi.

Gość gość
widze, że ktoś jeszcze interesuje się "sprawą" ;) Wiesz jak sie robi cos co ci sprawia przyjemnosc i jeszcze ma sie z tego kase, to i sil starczy :) Ja od sylwestra tez jakos tak w nocy spac nie moge... :(

Gość gość
No na pewno tak. Ona ma urodziny w tym tygodniu, a on już 13 stycznia wyjeżdża na tydzień. No to łączmy się w bólu!

Gość gość
o to pewnie jakas imprezke urodzinowa bedziecie mieli :) Wyjezdza na tydzien? i jej nie bierze ze soba?

Gość gość
Hej. No może coś zrobi. Wyjeżdża na zgrupowanie-gra w nogę więc jej nie może wziąć. Dzisiaj byłam u niej na fitnesie. Ona robiła nową grupie i dzisiaj były pierwsze zajęcia. Płaciliśmy pół ceny -5 zł. Czysta teoria. Mówiła o tym jakie ćwiczenia są na jakie mięśnie, trochę mówiła o diecie, rozgrzewce. Ogólnie fajne. Będę chodzić. W czwartek zaczynamy ćwiczenia.

Gość gość
Hej, hej. Dzisiaj ona ma urodziny. Kupiłam jej dobre winko, czekoladę, piękną delikatną bluzkę. Mam nadzieje, że bezie jej się podobać. I o 20 ruszam do niej, będzie imprezka.

Gość gość
hej. :) oczywiście udanej imprezy życze :) Jeżeli ją w miare dobrze znasz to pewnie trafiłaś w jej gust :) Opowiedz jak tam czwartkowe ćwiczenia :)

Gość gość
A dzięki. Impreza trwa. Nie wiem czy trafiłam z kolorem. Zajęcia super. Powiedziała, że pierwsze treningi są lekkie. Później będzie powoli zwiększała ilość serii, szybkość. Najbardziej podoba mi się jej podejście-jest ludzkie. Chciałam ćwiczyć z Ewa Chodkowska, ale tempo, jej teksty mi przeszkadzały. Ona nam przyznała, że ma skłonności do tycia. Lubi słodycze i je je. Powiedziała że powinno się jeść wszystko tylko odpowiednio łączyć i w odpowiednich porcjach. DAwała takie ludzkie rady.

Gość gość
Dowiedzieliśmy się, że są już zareczeni i planują ślub w czerwcu lub lipcu. Impreza udana.

Gość gość
Ślub planuja?

Gość gość
Hej. przez weekend nie miałam dostepu do komputera. Fajnie, że zajęcia są super. Że tak podchodzi do tego "po ludzku" :) Często można spotkać takich trenerów, co za przeproszeniem, ale mają wyje/bane na osoby ćwiczące. Ale to też może kwestia tego, ze dopiero zaczyna, nie jest wypalona jeszcze i ze to jej biznes :) Szkoda, że nie mieszkamy w tym samym mieście, bo bym z chęcią się wybrała na takie zajęcia :) Dobrze, że impreza się udała :) Zaręczeni są? to mnie zaskoczyłaś, ale w sumie są ze sobą już jakiś czas, to może niedziwne :)

Gość gość
No dla mnie było to szok, że już za niedługo ślub. Szkoda, szkoda... Ona teraz sama :-\. Dzisiaj przyszła do niej koleżanka ( żona jego kolegi, który też pojechał na to zgrupowanie). Jutro fitnessik :-) alez się cieszę.