Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byl sex

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że żałujesz. Najwidoczniej oni byli sobie pisani. Zresztą czy ja dobrze rozumiem, że gdyby nie ona, Ty byś go nie poznała? Łatwo nie będzie, ale zapomnij o nim i znajdz sobie nową miłość, ale już nie platoniczną. Wtedy migiem zapomnisz, że ktoś taki jak on istniał

Gość gość
A ten facet z Twoją koleżanką dalej jest ?

Gość gość
Nie. Najpierw poznałam go, a później ją.

Gość gość
Tak jest z nim. Są małżeństwem. I jak się można domyślić o niczym nie wie... Aha. Ale może już jak go poznałaś był z nią? Może tam w stanach się do siebie mocno zblizyli? Wiesz, dwie samotne dusze w obcym miejscu...

Gość gość
Przyjeżdżał raz do roku na Boże Narodzenie i zostawał do Sylwestra. I tak przez 6-7 lat. Później latał do Stanow co jakiś czas nie wiedziałam po co teraz już wiem ...do niej. Ona jest młodsza od niego o 2 lata. Ja go poznałam wcześniej.

Gość gość
No to faktycznie musisz się głupio czuć...skoro ona nic nie wie. Ja od 2.01 idę do nowej pracy może tam spotkam jakiegoś przystojniaka.

Gość gość
Poznałaś go przed nią? jesteście jakimiś sąsiadami, czy coś? Niestety, teraz już za późno płakać nad swoim losem i nie ma sensu mówić "dlaczego ni e jestem na jej miejscu" Zaczyna się nowy rok, to akurat dobry czas żeby mieć postanowienia i Ty możesz mieć np. takie, że o nim zapomnisz i znajdziesz sobie innego faceta :)

Gość gość
Tak. Mam wspólnych znajomych z nim i imprexowalismy razem raz do roku no, ale cóż, później ona dołączyła się.

Gość gość
O i to jest pomysł :) Nowa praca, nowi znajomi, nowe możliwości :) Głupio się czuję, nawet nie wiesz jak. Ona jest moją naprawdę dobrą koleżanką i życze jej szczęścia, a z drugiej strony takie coś jej zrobiłam. Dobrze, że nic nie wie przynajmniej :) Najgorsze jest to, że jakby kiwnął jednym palcem, to może znów bym się złamała... Ale staram się być silna i trzymać się zasad.

Gość gość
Te mieszkanie, które ona kupiła było mega drogie aż w szoku byłam że młoda kobieta ma na to kasę.

Gość gość
jak się dołączyła, to można było tak pomyśleć, że to para. Nie afiszowali się z tym zapewne, ale nie masz chyba juz złudzeń

Gość gość
No teraz nie. Napoczatku ciężko było się domyśleć. Chcieliśmy go powitać na lotnisku i wszyscy pojechałyśmy i właśnie wtedy poznaliśmy ją. Przylecieli razem i razem odlatywali.

Gość gość
Jak studiowała w stanach, może tam też troche pracowała, to może ją stać było. A niby skąd by mogła mieć? Od bogatych rodziców?

Gość gość
Wiem, że miała tam staż i mogła popracować z pół roku. Nie znam jej rodziców nie wiem czy są bogaci. Ale wiem, że jest przeciwniczką kredytów.

Gość gość
Razem przylecieli, razem odlatywali, można sie było domyśleć, ale nie chcieliście sie domyślić. Może wyglądali jak znajomi, ale może nie chcieli tak od razu wszystkim mówić. Może nie wiedzieli czy ich związek przetrwa przeprowadzkę itd..

Gość gość
Najwidoczniej pracowała podczas studiowania tam. W dodatku może lekarze dużo zarabiają (wbrew pozorów, które tworzą przez swoje strajki)

Gość gość
Paskudna plotkara,fuj!. Zajmij sié swojá dupá zalosna dziecino.

Gość gość
Wyglądali jak zwykli znajomi. Kiedyś mogli nie chcieć o tym mówić, teraz ?

Gość gość
nie wszyscy się afiszują będąc parą. może nie lubią gadać o sobie, a może to bardziej związek bez zobowiązań. tego nie wiesz. to ich sprawa, czy o tym mówią, czy nie. trzymam kciuki, żebyś w nowej pracy znalazła jakiego super faceta :)

Gość gość
Sylwester jest u niej. Więc po tym zdjęciu każdy będzie każdy będzie widzieć.

Gość gość
aha. to blisko będziesz miała na sylwka ;) Teraz pewnie już wszyscy będą wiedzieli, chyba że schowa zdjęcie :P

Gość gość
Bardzo blisko :-). No teraz nic nie ukryja. Dzisiaj był w pracy, wrócił i cały dzień siedział u niej, był na zakupach 2 razy.

Gość gość
moze czekali wlasnie na taka okazje, zeby nie tłumaczyc kazdemu z osobna ze sa para. milej zabawy :)

Gość gość
być może na to czekali dzięki :) i wzajemnie :)

Gość gość
Hej. Każdy, kto wchodził od razu spojrzał na to zdjęcie. Są ze sobą ponad rok. Poznali się w Stanach, ale wtedy nie byli razem.

Gość gość
Ona wypiła z 3 drinki od 20 do 3 nad ranem, czyli w ciąży nie jest.

Gość gość
hej! I dopiero teraz się przyznali, że są ze sobą od roku? Może czekali na odpowiedną chwilę by wam powiedzieć Teraz możesz być wręcz pewna, że te odgłosy które słyszałaś to był seks ;) No skoro piła, to w ciąży nie jest.

Gość gość
A może te drinki były bez alkoholu? Daj spokój, serio, bo popadasz w jakiś obłęd.

Gość gość
No dopiero teraz powiedzieli. Drinki on robił ( były przepyszne), nie wiem czy miała bez alkoholu. Ale jakby była w ciąży to by raczej powiedzieli przy okazji.

Gość gość
Muszę przyznać, że postarała się z jedzeniem i z zabawą . Zrobiła przepyszne przekąski, sałatki, desery.