Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byl sex

Polecane posty

Gość gość
Może by powiedzieli przy okazji, a może nie chcieli u was szoku wywołać ;) ale skoro piła, to ciąży nie ma Po prostu super dziewczyna z niej. Mądra (skoro studiowała w stanach), ładna, zgrabna, zamożna (skoro kupiła mieszkanko), a na dodatek umie przygotowac super jedzonko... Trudno sie w takiej nie zakochać ;)

Gość gość
I tak wszyscy byli w szoku ich związkiem. Siedzieliśmy do rana. Wypiłam kilka drinków więcej od niej. On strasznie pilnował szukaneszklanek na drinki. Jej były bardzo intensywne, a moje takie słabe kolorki miały. Szampana nie piła. On był praktycznie trzeźwy. A jak Tobie minął sylwester ?

Gość gość
to może jednak były drinki bezalkoholowe? chyba ze nie chciała mieszać... no i może ta intensywność koloru stąd się wzięła, że nie były rozmieszane z alkoholem ;) Byli gospodarzami, to co mieli się upijać. To jak wszyscy byli w szoku, to musieli się nieźle ukrywac A mi minął spokojnie. Byłam na domówce u kolegi.

Gość gość
Miał takie coś co się miesza drinki. Też mi się tak trochę wydaje że może to były bez alkoholu drinki. Tym bardziej, że robił każde drinki robił osobno.

Gość gość
no może były bez alkoholu. byli gospodarzami, więc może nie chcieli pić

Gość gość
A może faktycznie jest w ciąży. On gospodarzem nie był. Ona zapraszała.

Gość gość
ona zapraszała, ale przecież mówisz, że robił driny itd. Więc w pewnym sensie był gospodarzem ;) nie ma co sądzić, że jest w ciąży, skoro nic nie mówili. jak jest, to może niedługo o tym powiadomią

Gość gość
A nawet jeśli jest w ciąży to co? Będziesz myślała, ze on tylko dlatego z nią jest? Zrozum, to jest ich życie i ich sprawa. Odczep sie.

Gość gość
Dlaczego sie jej czepiasz, chyba widać, że dziewczyna zrozumiała, że oni są razem i ona z nim nie będzie.

Gość gość
Jejku ja chyba w nocy nie będę spac. Ja im życzę jak najlepiej ! Jak okaże się, że jest w ciąży to będę się cieszyć razem z nimi.

Gość gość
dlaczego nie będziesz spac w nocy? boisz się, że znowu będa się bzykać?

Gość gość
Nerwy przed nową praca. On dzisiaj pojechał do siebie, ona jutro też do pracy.

Gość gość
aha. to powodzenia w nowej pracy :)

Gość gość
Hej. U mnie w pracy 90% to kobiety. Zauważyłam, że mają dziwny układ -kiedy ona idzie do pracy to on nocuje u siebie, a jak ona nie idzie do pracy to spi u niej.

Gość gość
:( szkoda, że tyle kobiet :( a moge sie dowiedziec, czym zajmuje sie twoja nowa firma, jaka branża? Dziwny i nie dziwny. zależy co ona robi w pracy i w ogole jaką ma "fizjologię" organizmu. tzn czy daje rade funkcjonowac gdy jest niewyspana. wiesz, w koncu po całonocnym bzykanku nie jest raczej wyspana.

Gość gość
Branża kosmetyczna. Co robi w pracy...leczy zęby. Ale kto im każe całą noc się bzykać ? Dzisiaj już weekend i on już u niej.

Gość gość
Ona chyba lubi spac. Śmieje się, że jest nocnym markiem i śpiochem i że jak nie przespi 8 godzin to nie funkcjonuje, a najbardziej lubi spać w sobotę do 12. Tak rozmawialiśmy na sylwestra.

Gość gość
nocny marek to chyba na czym innym polega a nie na spaniu

Gość gość
Dzisiaj nie mogłam spać o 3,4 sex i teraz znów zaczęli.

Gość gość
branza kosmetyczna? to nawet sie nie dziwie, ze tyle kobiet u Ciebie ;) ona jest stomatologiem? no to pewnie w pracy woli byc wyspana, dlatego on wowczas nie nocuje. nikt im nie kaze calej nocy sie bzykac, ale jak nie robia tego codziennie, to moze sa na tyle "wygłodniali", ze całą noc to robia. widze, że masz wesoło :D znowu krzyczała, że nie mogłaś spac? nie dziwie sie, ze mówiła, ze spi w sobote do 12. wiadomo dlaczego ;)

Gość gość
swoja droga, po co studiowala w stanach medycyne skoro "tylko" leczy zeby? nie chce lekceważyć stomatologów, ale byłam przekonana, że może jest chirurgiem albo jakas inna "poważniejszą" specjalizacje wybrala... to tylko taka uwaga na marginesie ;)

Gość gość
Ona jest stomatologiem, dietetykiem i teraz chce robić chirurgie stomatologiczną, ale tutaj musi mieć chirurgie (chyba). U nas w mieście stomatolodzy którzy studiowali za granica mają łatwiej i fakt są lepsi. Ona ma np takie techniki leczenia zębów gdzie może z 5-7 stomatologów takie coś oferuje. Ponoć jest dobra. Mojej koleżance jej dentystka zepsuła zęby, a ona bez problemy je naprawila w ciągu pół roku. Ona robi dużo kursów za granica. Ogólnie nie mogłam spać więc wszystko słyszałam. Aż tak nie krzyczała.

Gość gość
spoko :) moze i jest dobra w tym co robi. tylko mnie zaskoczylas, ze jest stomatologiem. ale w takim razie nie dziwie sie ze było ja stac na mieszkanie ;)

Gość gość
nie krzyczala, to skąd wiesz? naprawde takie cienkie ściany macie?

Gość gość
to przez nich nie mogłaś spać, czy tak po prostu? sorry, że tyle postów, ale mi spam wywala inaczej

Gość gość
Cholernie cienkie. Ja nawet słyszę jak jej coś w sypialni upadnie na podłogę. To samo u sąsiadki z boku tyle że ona ma kuchnie kolo mnie. Praktycznie nowy blok, a i tak wszystko słuchać.

Gość gość
Spoko. Tak ogólnie nie mogłam spać.

Gość gość
jezeli przez nich nie mogłaś spać, to wiesz co trzeba bylo zrobic jak oni sie bzykali? trzeba było krzyczec tak samo jak ona:

Gość gość
np. "ooo tak, aaa, nie przestawaj, ooo, tak, ooo, ooo tak..." ;)

Gość gość
moze jakby usłyszeli, ze to wszystko slychac, by sie zachowywali ciszej, skoro az spac nie mozesz ciągle mi wyskakuje spam :(