Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxennx

ABONAMENT z Play

Polecane posty

Gość xxennx

Dobry wieczór ! :) mam do Was szybkie pytanie i bardzo liczę na pomoc :) Mam telefon i abonament w Playu, wcześniej przychodzi mi sms o wystawieniu faktyry i o zapłacie.. Miałam zapłacić 27 (piątek) , a przez święta i inne załatwienia zupełnie wypadło mi z głowy, że takiego sms dostałam.. zamierzam zapłacić 30-stego (poniedziałek) , ponieważ jutro jest niedziela i nie dam rady.. i oto moje pytanie : czy będę miała z tego jakieś problemy/nieprzyjemności? bo zdarzyło mi się to pierwszy raz, szukalam informacji na stronie PLAY jednak nic takiego nie znalazłam.. i czy dostanie doliczona jakaś dodatkowa opłata za to? proszę o odpowiedź :)

Gość gość
Wstyd się przyznać ale, mam już prawie cztery dyszki a na czas rachunki płaciłam tak mniej więcej do 25roku życia potem już...coraz gorzej/// Za playa tak jak wcześniej za plusa płacę może z 5/6 razy do roku, bo zawsze z jednym rachunkiem opóźniam się do następnej faktury a z kolejną też się opóźniam, więc potem płacę obie na raz po czasie i zaraz mam kolejną i tak w kółko// Muszę się w końcu przerzucić na jakąś kartę, bo człowiek tyle pieniędzy w błoto wyrzuca że aż szkoda.../// Jeśli chodzi o konsekwencje to tak -poniosłam je kilka razy w życiu w plusie zablokowali mi telefon i za 5razem już nie chcieli mi odblokować na żądanie i dowód zapłaty, czyli zanim bank zaksięguje wpłatę tłumacząc że(i tu ujmę to własnymi słowami) mam u nich już zrąbaną reputację już.. W pleyu raz mi grozili blokadą ale zdążyłam zapłacić.

Gość xxennx
hmm ale chyba nie powinno byc problemu z 3 dniowym opoznieniem wplaty ? ;)

Gość gość
:D trzydniowe:D przecież to nawet ciężko zakwalifikować do opóźnień! Masz termin zapłaty a potem jeszcze ileś tam dni a potem kupe czasu zanim zaczną grozic blokadą

Gość xxennx
ufff moge spac spokojnie? ;D dzieki:)

Niedawno zdecydowałem się na telefon z abonamentem w play. Wybrałem sobie huawei p30 i jestem mega zadowolony. https://www.play.pl/huawei-p30/ Duży ekran i co najważniejsze naprawdę dobry aparat. Teraz mam czym robić zdjęcia jak wyjeżdżamy gdzieś z dziewczyną. 

Ale to masz Huawei p30 pro czy lite? Właściwie jaka jest różnica? Właśnie szukam telefonu z dobrym aparatem i czytalam sporo, że ten model ma najlepsza kamerę, o ile to prawda. Ale nie rozuimem różnicy pro a lite. I czy opłaca się brać w abonamencie w play bardziej niż iu innych operatorów sieci? Czy może lepiej kupić?