WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu No bo gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Liczę że mi kupisz taka torebeczkę i będę se w niej nosić kartofle z dino 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu TYRASZ ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ DLATEGO ZAZDROŚCISZ INNYM ŻE ICH STAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: No bo gdzie. Zdejmij ten awatar, bo mam rozjazd umysłowy kogo czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu NAWET NA CYCKI OD LAT NIE POTRAFIŁAŚ UZBIERAĆ A KOSZTOWAŁY WTEDY Z 10 - 15 TYS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Czego zazdroszcze? Kawałka skory za nieadekwatna kwotę? Wypjerdalaj owsik do odbytu bo ręce opadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu WIĘC Z CZYM DO LUDZI BIEDOTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Zdejmij ten awatar, bo mam rozjazd umysłowy kogo czytam. Niestety nie ma obecnie takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Czego zazdroszcze? Kawałka skory za nieadekwatna kwotę? Wypjerdalaj owsik do odbytu bo ręce opadaja TEGO ŻE ICH STAĆ A CIEBIE NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: WIĘC Z CZYM DO LUDZI BIEDOTO Odezwał się bogacz na włościach startujący do bananowej nimfetki oderwanej z sufitu. Jej ojciec na pewno cie przyjmie jako zięcia i razem poprowadzicie biznes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bandziorekk napisał: TEGO ŻE ICH STAĆ A CIEBIE NIE Ale ja mam wywalone jajca na takie ...y szczerbaty. Do grobu i tak nie zabierzesz niczego prócz świadomości więc zastanów się czy chcesz znowu być owsica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Odezwał się bogacz na włościach startujący do bananowej nimfetki oderwanej z sufitu. Jej ojciec na pewno cie przyjmie jako zięcia i razem poprowadzicie biznes xD ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 729 Napisano 2 godziny temu Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK Wyjdz bo śmierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Za bardzo odleciał w konfabulacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. PRZECIEZ NAJTANSZE KOSZTUJĄ 6 CZY 7 TYSIĘCY SPRAWDZIŁEM WŁAŚNIE WIECZORNA ZAZROSCI BO TAKIEJ KASY NIGDY NIE ZAROBIŁA W MIESIĄCU 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 2 godziny temu Z CZEGO SIĘ CIESZYSZ LOCHO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Nie wiem czego zazdrościsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie wiem czego zazdrościsz. Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WywaloneJajca napisał: Za bardzo odleciał w konfabulacjach. To bardzo sugestywne, że największy ból du/pska u bab sprawia, że któraś ma drogą torebkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To bardzo sugestywne, że największy ból du/pska u bab sprawia, że któraś ma drogą torebkę Możliwe. Nie znam tego bólu. Widzę natomiast co tobie imponuje w życiu i jest to bardzo odległe od moich priorytetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy Przecież nie ja się nad tym spuszczam tylko salix i płaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Możliwe. Nie znam tego bólu. Widzę natomiast co tobie imponuje w życiu i jest to bardzo odległe od moich priorytetów. Bankiet w windsorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Przecież nie ja się nad tym spuszczam tylko salix i płaska. Tu się nikt nie spuszcza. To się dzieje tylko w twojej napędzanej psychoza dużej glowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Tu się nikt nie spuszcza. To się dzieje tylko w twojej napędzanej psychoza dużej glowie. No wlasnie widze, ze nikt. Zalozylas juz kolejny temat, a salix i plaska biegaja i jak papugi hermes hermes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Україна 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy Przecież rewelacje tego typu to ciągle Płaska tu serwuje m.in ile właśnie rzekomo wydali (a raczej jej autystyczny paź ) tu czy tam włącznie z rzekomymi wydatkami teściowej... Znamienne że u niej Cię to nie mierzwi wcale, Dulska Wieczorno 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No wlasnie widze, ze nikt. Zalozylas juz kolejny temat, a salix i plaska biegaja i jak papugi hermes hermes Widziałeś jej cycki ze wiesz ze plaska? Dodaj coś o anemii bo to jest takie śmieszne że można se boki rozerwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beejbe 3 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Bandziorekk napisał: NAWET NA CYCKI OD LAT NIE POTRAFIŁAŚ UZBIERAĆ A KOSZTOWAŁY WTEDY Z 10 - 15 TYS TAK JAK TY NA ZĘBY BIEDAKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beejbe 3 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Bandziorekk napisał: ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK BĘDZIESZ MIAŁ CO NAJWYŻEJ W SIMSACH MITOMANIE USZATY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JAmen 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Widziałeś jej cycki ze wiesz ze plaska? Dodaj coś o anemii bo to jest takie śmieszne że można se boki rozerwać. SAMA NA ERO PISAŁA KIEDYŚ ŻE ZAMÓWIŁA STANIK AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach