Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co sadzicie o satanizmie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co sadzicie o satanizmie i ich wyznawcach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 martita5555
skoro wierz膮 w kult z艂a czyli Szatana, a ka偶da wiara polega na przestrzeganiu zasad i na ich propagowaniu wi臋c co mam o nich s膮dzi膰 skoro oni czyni膮 z艂o? Ja mam Dekalog, nie zabijam, nie robi臋 bli藕niemu swemu co mi nie mi艂e a oni maj膮 synonimy tych przykaza艅 wi臋c nie bardzo mam ochot臋 zadawa膰 si臋 z takimi lud藕mi, po prostu s膮 藕li.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vercia93
to 藕li ludzie, trzymam si臋 od nich z dala. raz by艂am na imprezie, na kt贸rej pad艂a propozycja wywo艂ywania duch贸w. wtedy si臋 zmy艂am i od tej pory nie zadaj臋 si臋 z tymi lud藕mi (sama b臋d膮c ateistk膮). pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s膮 tak samo stukni臋ci jak inni wyznawcy wiar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poranny syf z wanny
Zetknalem sie z bardzo niedojrzala i tragiczna w skutkach forma satanizmu . Nie wiem czy pamietasz mord rytualny w rudzie slaskiej we wczesnych latach 90tych. Gnoje zasztyletowali w bunkrze mona kumpele Karine i jeszcze jednego chlopaczka . Chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poranny syf z wanny
Draco fakt ze na codzien morduja chrzescjanie . Ale ja napusalem swoja osobista refleksje . Zreszta jestem agnostykiem i zadnej religii nie wyznaje . Pozostal mi tylko w pamieci szok mlodego goscia ktory z dnia na dzien traci kolezanke ze szkoly . Ot co takie moje doswiadczenie satanizmu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sa na straconej pozycji z bogiem nikt jeszcze nie wygra艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
satanizm jest zly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
satani艣ci jak muzu艂manie na pal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro kochaj膮 z艂o wi臋c na palu b臋d膮 prze偶ywa膰 ekstaz臋 po艂膮czenia ze swym panem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem satanistk膮 teistyczn膮 i nie jestem z艂ym cz艂owiekiem. Satani艣ci te偶 maj膮 sw贸j honor, grzechy i przykazania. Wyznanie jak wyznanie. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matti222
Satanizm to z艂o.A czym jest to z艂o.Wojna jest z艂a bo prowadzi do bezmiaru cierpie艅 i 艣mierci.Ale bez wojen staliby艣my w miejscu bo to wojny w g艂贸wnej mierze generuj膮 rozw贸j cywilizacji.Nic nie jest jednowymiarowe,A satanizm to ideologia,spos贸b postrzegania swiata i siebie jako jego sk艂adnika.Ideologicznie jestem satanist膮,a wcale nie przeszkadzaj膮 mi katolicy i ich symbole,s膮 dla mnie zupe艂nie oboj臋tne.W drug膮 stron臋 to jednak nie dzia艂a,ale g艂贸wnie z powodu k艂amliwej propagandy i istniej膮cym stereotypom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro satanista jest wyznawc膮 z艂a, tzn 偶e mog臋 np okra艣膰 jego ca艂e mieszkanie ze wszystkich sprz臋t贸w i nie b臋dzie mia艂 nic za z艂e je偶eli go jeszcze na wyj艣ciu skopie do nieprzytomno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drako satanizm ateistyczny? Przecie偶 ateista odrzuca wszystko co z bogiem z wi膮zane. A wi臋c szatana te偶. Nie nazwa艂abym podej艣cia La Veya jako ateistyczne, raczej wy艣miewcze KK, oraz tak jak napisa艂e艣 potem, ideologiczne. Je艣li La Vey nazywa siebie satanist膮 to niestety, ale w biblijnego Boga wierzy膰 musi. Bo szatan 艂膮czy si臋 艣ci艣le z Bibli膮. Nie ma Boga-nie ma Szatana. Nie ma Szatana-nie ma Boga. Zw艂aszcza, 偶e szatan to r贸wnie偶, albo przede wszystkim funkcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 13:10 jest ma艂y problem, satanista ma prawo zrobi膰 ci dok艂adnie to samo. Chrze艣cijanin powinien c**przebaczy膰, nie mie膰 ci tego za z艂e i jeszcze si臋 za ciebie modli膰, aby艣 kiedy艣 zrozumia艂, 偶e twoje post臋powanie jest z艂e. Satanista natomiast "wypruje ci za to flaki" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co jeszcze wiecie o satanistach ?Otarliscie sie kiedys w zyciu o takich ludzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uuuuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podbijam