Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupiłybyście mieszkanie na wsi tak lub nie i dlaczego

Polecane posty

Gość ex_debill_znowu_po
palce mam póki co wszystkie, dziękuję:) nie trzeba zaraz pałaców, jeśli jesteś szcześliwa na tak małej przestrzeni to dobrze, miałam kiedyś chłopaka wychowanego w bloku, dla którego 6m2 pokój był spoko, ja się faktycznie wychowałam na większym metrażu, więc na tej powierzchni się dusiłam, dwa pokoje dla rodziny z dzieckiem można zagospodarować na 45m, ale nie kązdy się będzie z tym dobrze czuł, więc nie masz co pyszczeć - kwestia priorytetów i możliwości

Gość mikusia90
Ja nie mam nic przeciwko mieszkaniu na wsi. Wiadomo z dojazdami może być ciężko ale można się przyzwyczaić. Jakiś czas temu przeglądałam oferty mieszkań w mojej okolicy na http://www.ihouse.pl/poznan/sprzedaz/mieszkanie i zaczęłam się zastanawiać nad przeprowadzką do miasta bo dzieci chcą iść do przedszkola a od nas jest dość daleko i kompletnie mi się nie opłaca wozić ich dwa razy dziennie 12 km.

Gość gość
Ja miałam mieszkanie 57 metrowe i dla naszej 3 osobowej rodziny było za małe.Przede wszystkim pokoje 10 metrowe to klitki,a nie pokoje. Kupiliśmy dom 120 metrowy i teraz jest ok.Aha i dalej mam 3 pokoje,ale o innym metrażu ;)