Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efinka2558

czy dieta moze utrudniac zajscie w ciaze pytanie

Polecane posty

Gość Efinka2558

Chce przejsc na diete 1200 kcal bo mam kilkanascie kg nadwagi, ruszam sie duzo ale jeszcze jakis dodatkowy fitness wcisne 3 razy w tyg. Problem w tym ze chcialabym zajsc w ciaze (leczylam nieregularne miesiaczki, prolaktyne i mialam za niski progesteron) ale juz wszystko jest w normie. I tak sie zastanawiam czy dieta nie pogorszy moich wynikow albo czy moze utrudnic zajscie w ciaze. Od 5 mcy sie z mezem niezabezpieczamy i jak na razie cisza... Zalezy mi na ciazy ale chcialabym zrzucic te 10 kg nadwagi...

Gość Efinka2558
up

Gość gość
ktoz to wie :)

Mi gin powiedział że ma szansę ale musze schudnąć 45kg 16już poszło i walczę dalej:) ja zmagam sie z PCO od 2lat

Gość gość022
Mi kiedyś przez nieodpowiednią dietę zatrzymała się owulacja, kilka miesięcy nie miałam też miesiączki, więc zapewne może.

Gość zosiaasamoosia
dieta ma wplyw na zajscie w ciaze jak sie starasz to poprostu ogranicz slodycze i np jezdzij na rowerku stacjonarnym ale nagla zmiana diety i duzo cwiczen nie wplywa za dobrze.

Gość gość
ja odchudzałam się od stycznia tego roku, schudłam 17 kg do maja i później delikatnie odpuściłam,ale wagę cały czas trzymałam. W czerwcu powróciłam do bardzo intensywnych treningów i w lipcu zaszłam w ciążę, że tak powiem "za pierwszym strzałem" :)