Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona dusza

Czy wszyscy mundurowi muszą zdradzać po co i dlaczego pytajnik

Polecane posty

Gość sylwestrowy
ale tak tak wiemy-skoro facet jest taki śliczny to musi tez być dobry

Gość zdradzona dusza
Co za bzdury wypisujecie !! Jestem winna temu, ze zakochałam się w tym mężczyznie a on mnie zdradził w 6 miesiącu ciąży, tak ? Żałośni jesteście. Mam rozumieć, ze jego zdrada to również moja wina ?

Gość sylwestrowy
piszesz ze ludzie to nie małpy? a autorka to właśnie taka biologiczna małpa co poleciała za przystojnym kochasiem olewając tych ciapciakowatych jej wolno być małpa biologiczna ,a on ma być ludzki i lojalny

Tak, to Twoja wina bo zamiast z wyrachowania wziąć sobie kogoś kto trzymałby się Ciebie jak pies bo inna go nie zechce wzięłaś faceta którego pokochałaś i liczyłaś na normalny związek. Komentarze facetów z damskiego forum jak zawsze trafne.

Gość rtrhr
''wzięłaś faceta którego pokochałaś i liczyłaś na normalny związek.'' przypominamy-przystojnego lowelasa po którym można się pewnych rzeczy spodziewać równie dobrze mogła wziąć ćpuna i się dziwić czemu im nie wyszło a lecenie na modnego przystojniaka to takie samo zezwierzęcenie jak pukanie laski na boku jak zona jest w ciąży jej wolno podążać za biologia (branie lowelasa zamiast spokojnego przeciętniaka ) a jemu nie (dymanie na boku)

Gość zdradzona dusza
Napisze wam coś co da niektórym do myslenia i wysuwania bezpodstawnych wniosków ! Mój ojciec za młodu również był takim lovelasem do tego przystojny i z pieniędzmi miał powodzenie i korzystał z niego jednak gdy poznał moją mamą i wzięli ślub stał się spokojnym, wiernym i troskliwym mężem. Po moich narodzinach tato rzucił palenie i jak moja babcia(taty teściowa) mówi moja mama lepiej trafic nie mogła ! Pracował ale po pracy nie siadał z gazetą w fotelu a tylko zajmował sie mną i siostrami , pomagał mamie w domu .Takiego go pamiętam i miałam szczęśliwe dzieciństwo więc nie pieprzcie głupot o tych lovelasach bo jak facet chce to może się zmienić .Miałam nadzieję, że i u mnie tak będzie !

Gość rtrhr
a to ze była wstanie tylko pokochać przystojnego lowelasa to właśnie oznaka tej małpiej natury! ona najpierw olała jakiegoś tam chłopaka na rzecz dobrych genów, a potem jej facet olewa ja jak ona jest już zapłodniona i brzuchata na rzecz nowego zgrabnego ciałka

Gość rtrhr
a skąd wiesz czy tatko nie pukał na boku a teraz wiesz ze lowelas z dobrymi genami zwierzaczku nie zmieni się trzeba było od razu brać zwykłego odpowiedzialnego gościa a nie leciec na szerokie barki ,ładny ryjek i gromadę kolegów których miał teraz się rozejdziecie ,a ty pewnie z wyrachowywaniem zwiążesz się z takim spokojnym facetem-takiej to zawsze z górki najpierw super emocje i *****nko, a potem stabilność z ciepłą klucha suka, egoistyczna wyrachowana suka

Gość gość
facet musi siać na wszystkie wiatry i każdy by chciał, tylko nie każdy ma możliwość. Twój facet to siewca, najlepszy z najlepszych. Zapłodnił ciebie i poszedł siać dalej, bo byłoby szkoda, żeby tak cenne nasienie się marnowało. Ten facet zaplodni inne kobiety, które urodzą ładne i silne dzieci i tym samym gatunek ludzki stanie się lepszy, i świat stanie się lepszy. Z nasienia takiego siewcy wyrosną piękne kobiety i silni mężczyźni, których będą pożądały kobiety, i którzy nie będą musieli w akcie desperacji oskarżać kobiet o głupotę, bo nie chciały mieć do czynienia z nimi, brzydkimi i słabymi psychicznie, a na ojców swoich dzieci wybrały mężczyz silnych i przystojnych.

Gość rtrhr
Moorland To bierzcie się za brzydkie, nudne, spokojne, niesuki i dajcie autorce spokój oczko.gif nie wiem czy nie zauważyłaś-ale faceci zwykle takie biorą na zony czemu jest tak ze zwykle facet jest w związku tym ładniejszym i zaradniejszym a co do autorki zdanie kobiety z punktu widzenia biologii to przyjąć geny lowelasa a zadanie lowelasa to rozprowadzić ich jak najwięcej ,by ciapciaki je wychowywały a z ciebie taka egoistka ze chciałaś swoje cele biologiczne wypełnić, a jemu kazać zżyć po ludzku i kierować się sercem i rozumem

no właśnie zauważyłam, że jest dokładnie odwrotnie. To kobieta jest z zasady atrakcyjniejsza :D

Gość gość
frustracie, ty musisz pogodzić się z tym, że kobieta woli być zdradzana niż wiązać się z facetem zakompleksionym i nieatrakcyjnym fizycznie.

Gość rtrhr
oj nie powiedział bym-zwykle to facet więcej daje urodę kasę przebojowość tylko w sumie kobiety zwykle maja zawyżone mniemanie

Gość tyktkykyukykyu
gnfnfnn

Gość tyktkykyukykyu
nazywasz mnie frustratem

Gość gość
nazywasz mnie frustratem a potem trochę innymi słowami potwierdzasz to co pisałem a problem autorki polega na tym ze chce lowelasa i wierności czyli tez na przekór tobie i potwierdzasz to co pisałem ze kobieta kieruje się instynktami a potem wymaga od faceta by swoje hamował egoistka niej i tyle

Gość Heniuś
Kiedyś były takie badania, z których jasno wynikało, że faceci o większym poziomie testosteronu mają większe powodzenie. Ale z tych samych badań wynikało też, że są bardziej agresywni, najłatwiej ich spotkać w więzieniu i tak dalej :) Niestety bardzo dużo ludzi nie chce lub nie potrafi zaakceptować pewnych reguł biologicznych czy społecznych. Pełno spotykam biernych i miernych dziewczyn, które nie chcą lub nie potrafią zrozumieć tego, co ja rozumiałem już w szkole średniej. Spróbuj przetłumaczyć jakiejś królewnie, że facet zazwyczaj jej mówi tylko to, co jego zdaniem ona chce/powinna usłyszeć. Ona przecież wszystkie rozumy pozjadała, wszędzie była i wszystko widziała - a i tak miałeś farta, że zniżyła się do rozmowy z kimś innym niż środkowy rozgrywający :) Wszystkie największe psy na baby jakich przez ostatnie 20 lat spotkałem byli żonaci - a ich żonki to takie bierne/mierne, pogodzone z losem. A ile razy widzę jak chłopak przy dziewczynie/żonie flirtuje z inną - a ona co? Nic :) Bo zna swoje miejsce i mniej lub bardziej narzekając akceptuje to, sama taki los sobie wybrała. I autorce tematu to samo radzę - odpadków po armii sowieckiej czy innej nikt normalny nie zechce. I jakoś każdy normalny (zwłaszcza facet) rozpozna lovelasa na kilometr tylko mierne/bierne mają z tym problem ciągle. One mogłyby mieć prawie każdego: normalnego, niebrzydkiego, niegłupiego, niebiednego. Ale nie - są przyzwyczajone, że faceci koło nich skaczą a one łaskawie w końcu któremuś pozwolą na seks. A normalny facet nie będzie rywalizował z żigolakami w infantylnych i żałosnych bajerach, padaniu do stóp kolejnej dziuni, laski, królewny itp. Będzie wolał być sam - i bardzo dużo znam takich ludzi (włącznie ze mną i połową mojego działu). Jeśli dziewczyna nie jest jakoś szczególnie brzydka i ma coś w głowie nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem dobrego kandydata na męża i ojca. Chyba, że mieszka na prowincji :) Jeśli nie chcecie baby, żeby faceci zdradzali musicie zmienić swoje średniowieczne podejście do życia. Mamy XXI wiek a wy jak księżniczka na wieży, facet ma pokonać smoka i was zdobyć - pokonuje, zdobywa więc o co pretensje później? Marzycie o przystojniaku podrywaczu by was bajerował a potem budzicie się z ręką w nocniku, że on jest podrywaczem :) Wy po prostu kochacie być mamione. Najlepszy dowód, co do mnie kiedyś koleżanka powiedziała: "Heniu, wiem że jesteś szczery ale mógłbyś mi czasem powiedzieć coś miłego" - kwintesencja oczekiwań płc***ięknej. A te wzdychania do zajętych, żonatych, nieosiągalnych? Oczekiwania typu, że zostawi żonę/dziewczynę dla mnie? Myślenie, że jak ma taką dziewczynę to na pewno jest fajny więc kolana miękną na jego widok? Dlaczego faceci tak nie mają?

Gość zdradzona dusza
Heniuś, piekna ta Twoja opowieść ale co ma do mojej sytuacji ? Ja nie wzdychałam do zajętego faceta a pokochałam kawalera, który przysięgał mi miłość i wierność i TEGO OD NIEGO OCZEKUJE !!!

Gość cytat
od lowelasów -przystojniaków -roochaczy nie oczekuje się wierności tak działa biologia ty chciałaś geny lowelasa odrzucając przeciętniaków a on miał zadanie zapłodnić i biec dalej a wychować jego geny ma ciapowaty facet tak działa biopsychologiczny mechanizm rozrodu człowieka ty chciałaś się spełnić biologicznie, a on nie? i jeszcze cię żałować egoistko?

Gość cytat
tylko on nie pisze o związkach z zajętymi tępaku ,ale właśnie o leceniu na biologicznie wartościowych lowelasów i konsekwencjach tego

Gość zdradzona dusza
Większych bzdur nie słyszałam a tepak to z ciebie żegnam

Gość gość
Autor ma rację sugerując, że lovelas NIE JEST DOBRYM MATERIAŁEM na partnera na CAŁE ŻYCIE usmiech.gif TAK!!! Ma 100% racji usmiech.gif To NIE JEST WYKONALNE BIOLOGICZNIE usmiech.gif Samiec alfa roochacz ma taką gospodarkę hormonalną organizmu i tak jego ciało i popędy wpływają na umysł że po prostu NIE BĘDZIE MONOGAMISTĄ a jeżeli już musi to będzie się MĘCZYŁ z monogamii usmiech.gif Owszem kobiety mogłyby przestać serwować sobie głodne kawałki o tym że ich "mYłość" zmieni roochacza w pokornego misia. TAK SIĘ NIE DZIEJE! Chyba że dziewczyna ma ciało fotomodelki moje kochane, urodę Megan Fox i do tego umiejętne uwodzi samca alfa i JEST BARDZO OSTROŻNA Z SEXEM aby pobudzić apetyt. Moje kochane kobiety! Większość z nas NIE JEST jak Megan Fox!!!! NIE MAMY SZANS ABY USIDLIĆ ROOCHACZA i zrobić z niego misia. Kot NIE MOŻE stać się psem i w drugą stronę usmiech.gifusmiech.gif

Gość cytat
''Większych bzdur nie słyszałam a tepak to z ciebie żegnam '' EJ AUTORKO!!!!!!! co nie rozumiesz w mojej wypowiedzi? tak działa podświadomość i natura-poczytaj trochę ty jako atrakcyjna odrzuciłaś przeciętniaków podświadomie widząc w nich gorszy materiał genetyczny- mimo ze taki by ce nie zdradził wzięłaś wartościowego genetycznie ,który przeznaczony jest z punktu biologicznego do rozsiania jak najwięcej dobrych genów. i o tym rozważali lekarze, naukowcy,seksuolodzy (np. Lew Starowicz) i raczej obrażanie się seksownej żoneczki psa nic tu nie pomoże. ty jako zwierzę z gatunku Homo sapiens wybrałaś lowelasa (dobry materiał genetyczny) poniosłaś się zwierzęcej naturze lecąc na jego: -pewność siebie -przebojowość -charyzmę -symetryczna twarz -szerokie barki -mięsnie dopełniając swój podświadomy obowiązek jego misja jako lowelasa jest rozprowadzić dobrych genetycznie ,atrakcyjnych młodych kobiet jak najwięcej swoich genów ty misje wypełniłaś zarodek lowelasa rośnie natomiast lowelas musiał pobiec dalej ty mogłaś się kierować instynktami? a on nie? pytam jeszcze raz ! czemu ty miałaś się kierować instynktami i brać lowelasa a on miał kierować się rozumem i być wierny zapłodnionej kobiecie? okrutne- no wiesz ty to zapoczątkowałaś wybierając jego :) i proszę o jakiś argument a nie tylko ,,ale to głupoty'' czemu ty masz się kierować biologią a on rozumem i sercem? czemu ty masz się kierować biologią a on rozumem i sercem? czemu ty masz się kierować biologią a on rozumem i sercem? czemu ty masz się kierować biologią a on rozumem i sercem? czemu ty masz się kierować biologią a on rozumem i sercem?

Gość cytat
''zdradzona dusza Większych bzdur nie słyszałam a tepak to z ciebie żegnam '' argumenty argumenty proszę '

Gość sdfkhb
o zleciały sie prawiczki i p******ą morały o instynktach i biologii hahaha kuźwa, wy juz wstydu w ogóle nie macie skoro facet nie potrafi panowac na d sobą i swoimi popędami,t o niech się zgłosi do zoo, aby go zamknęli w klatce, bo stanowi zagrożenie. 3 miesiace po ślubie autorko, weź go zostaw. nie wierz w zapewnienia o miłosc****omysl rozsadnie, który kochający facet zdradzi swoją ciężarną żonę 3 miechy po slubie. myśl logicznie a życie będzie łatwiejsze. już raczej nigdy nie pozbędziesz się do neigo obrzydzenia i poczucia niechęci czy nienawiści, z czasem to bedzie narastać i będziesz taki obrazek serwowac swojemu dziecku. życzę mądrych decyzji

Jakim gnojem trzeba być, żeby jeszcze ubliżać kobiecie którą facet zdradził w ciąży?