Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość gość
Czy to forum działa?Nie moge dodać postu..

Gość gość
Czy to forum działa?Nie moge dodać postu..

Gość gość
To forum wogole nie działa .

Gość gość
Czy ktoś coś wie dlaczego te forum się zacina i nie dodaje postów.

Gość gość
Co?

Gość gość
Tadzik, Aga super, oby tak dalej:) ja byłam u Klosinskiego, kontaktowy lekarz, zlecił troche inne dawkowanie leków, zobaczymy co będzie . Vitro to my pewnie razem będziemy testować :) Pozdrawiam Was wszystkie kobietki. Zuza, One kiedy startujecie? Mela

Gość gość
Znowu forum nie działa? ?

Gość gość
Znowu nie dziala

Gość gość
Aala

Gość gość
Tadzik, Powtarzałaś betę?

Gość vitro
Mela byloby super ja zaczynam cykl transferowy dopiero w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie od czwartku chociaż wszystko zależy jak dostane okres dlatego sam transfer będę miała w okolicach 7-10 kwietnia a Ty?

Gość gość
Vitro i inne. A może byście się raz troche wyciszyły? Jest połowa marca, Vitro juz liczy kiedy et. Po co? Wez raz nie dziel sie tym i zrób transfer po kryjomu. Myślisz ze tu każda taka życzliwa jest drugiej? Raz moze zrób jak tu pisała ta dziewczyna co sje w lekarzu kochała. Ze raz moze zwyczajnie trzeba nie kłapać tylko sobie cicho podejśc? Powodzenia. Im mniej osób wie i im mniej nakręcania tym sukces większy. Powodzenia

Gość gość
Bedziemy razem testować i razem sie nakręcać" ale extra!

Gość gość
Drogi gościu ,,od nakręcania,, Vitro i inne dxiewczyny zrobią to co dla nich najlepsze.Nikt nie ma obowiazku wchodxić na forum i dzielić się swoimi doświadczeniami,ale jeśli ktoś to robi,to w czym Ci to przeszkadza?Po prostu nie wchodz i nie czytaj.Mi akurat to forum bardzo pomaga.W realu nie zawsze mamy z kim o tym pogadać.Tu jesteśmy anonimowe i wydaje mi się,że pisanie o swojej ,,drodze do szczęścia" może być również formą terapii,sposobem na wyluzowanie...Cóż,osoby nieżyczliwe zawsze były i będą wszędzie,nie tylko na tym forum. Moja beta pięknie przyrasta.Za tydzień wizyta.Boję się bardzo,ale mam nadzieję,że w końcu będxie dobrze:) Pozdrowienia dla wsxystkich życzliwych osób na tym forum:) Tadzik

Gość gość
Tadzik to super .Jakoś czułam że będzie dobrze. Teraz najważniejsze pierwsza usg. Ja w poniedziałek idę i też się bardzo boję bo nic zupełnie nie czuję nie mam żadnych objawów i jakoś to mnie martwi ...Kamka.

Gość pepe 45
Hej dziewczyny Tadzik tak sie ciesze,teraz juz musi byc dobrze,trzymam kciuki za Ciebie kochana. Aga powodzenia i ,moje gratulacje,oby tak dalej. Kamka zycze ci ,zeby dzwiek bicia serduszka byl dla Ciebie momentem niezapomnianym i poraz trzeci gratuluje. Agusia 13 Tobie zycze wszystkiego dobrego i tego zeby maluch byl zdrowiutki . Karolka jak tam twoja ciaza???Zycze wszystkiego naj..... Wszystkim starajacym sie dziewczynom zycze tlusciutkich bet. Ja napisze krotko.Jestem w 16 tyg .ciazy i jest juz lepiej,juz nie wymiotuje od prawie tygodnia ale na wieczor jeszcze mnie muli. Teraz najwazniejsze,bedziemy mieli dwoch chlopcow.Moj maz zwariowal ze szczescia,a ja zawsze chcialam miec syna to teraz mam podwojnie haha.Jestem szczesliwa naprawde!!!!!!!!! Calusy dla wszystkich.

Gość gość
Pepe dobrze że się odezwałaś myślę często o Tobie ...Gratuluje synusiow ! Wspaniała wiadomość i ogromna radość ! Dobrze ze czujesz sie juz lepiej i mozesz sie zaczac ciszyc w peni ciaza . Mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej . Wiec spokojnej dalszej ciazy Ci życzę i szczęśliwego rozwiązania.Kamka

Gość gość
Zoja u nas dr od poczatku mowil o zarodkach wiec nie wiem ile bylo komorek. Wszystko od jednej dawczyni, na ktora czekalam 4 tygodnie. Dr powiedzial, ze to jego dzialka by bylo 6, a o 7 dowiedzielismy sie dopiero przy 2 transferze. Klinika informuje, ze zarodki sa podawane w 3 dobie, ale u nas 3 doszly do blastocysty i to one jeszcze na nas czekaja. Obecna ciaza jest z 3 dniowego Maluszka. Cennika jest niejasny na stronie, bynajmniej dla mnie byl. Na wizycie doktor nas poinformowal, ze procedura wyjdzie 11000-13000 w zaleznosci od stymulacji dawczyni. Zoey86

Gość gość Zoja
Zoey- dziękuję za informację. Gratuluję i życzę dpokojnej ciąży. 4 tygodnie to bardzo krótko, czy dawczyni była wybierana bo ta cena mnie zaskakuje. No i mam rozumieć, że cena pokryła leki dawczyni. Faktycznie zamknęliście się w niej? Czy kolejny transfer był płatny? Super wiadomości na forum i oby tak dalej. Pepe- 16 tydzień, kiedy to zleciało? Jak patrzę na swoje działania to wszystko się wlecze a w perspektywie Waszych wiadomości to czas pędzi jak szalony. Tadzik takich wiadomości życzymy tutaj jak najwięcej. Aga jak u Ciebie, kreseczka ciemnieje? Kamka, Karolka czekamy na serduszka :)

Gość gość
Dziewczyny,tak milo Was,,widzieć".Wiadomości są super i oby tak dalej.Mam nadzieję,że kolejne transfery i procedury też będą udane. Pepe,bardzo mnie ucieszyła wiadomość od Ciebie.Odzywaj się czasem do nas bez wywoływania tak jak Agusia.Wiadomości od Was i innych dziewczyn które tu walczyły,dodają nam nadzieii,że i u nas może być dobrze:) Karolka,jak po wizycie? Kamka,ja też się boję.Będę jeszcze powtarzać betę choc lekarz juz nie kazał,ale ja nadal sie denerwuje.Wizyte mam w 21 dpt,mam nadzieję na piękny pęcherzyk,bo na serduśzko jeszcze za wcześnie:) Bola mnie trochę piersi i nieraz brzuch. Pozdrawiam Tadzik

Gość gość
Syty głodnego nie zrozumie, tak gościu my tu po to piszemy by się wspierać, przeżywamy wszystkie porażki, a cieszymy się z każdego sukcesu po to jest to forum. Wiele z nas ma za sobą kilka transferów o których nikt nie wie, ale przychodzi taki czas że chcesz podzielić się z zyczliwymi osobami swoją nadzieją jaką daje kolejny być może udany transfer. Pozdrawiam wszystkie życzliwe istoty. Życzę powodzenia na kolejnych etapach. Mela

Gość gość
Karolka daj znać co u Ciebie ? Mialas chyba wizytę w czwartek ? Tadzik to czekanie jest najgorsze ... Tysiąc myśli na minutę ...Ja trzy bety zrobiłam i więcej już nie ma sensu . Wszystko w rękach Boga ...Oby do poniedziałku. Kamka

Gość karolka502
Dziewczyny wczoraj byłam na usg, serduszko już bije u maleństwa i wygląda na to, że wszystko dobrze jest tylko, że mam plamienia od 3 dni. W pierwszej ciazy też tak plamilam, lekarz nie wiedział czemu, na szczęście wszystko dobrze było i nam nadzieję, że teraz teraz też będzie dobrze. Od dwóch dni zbiera mi się na wymioty i zaraz będę przechodziła przez to co Pepe. Byle do 16 tygodnia :) Pepe, ale to zleciało u Ciebie, teraz odzyjesz i zaczniesz tym :) a brzuszek już widać? Tadzik, super ze beta przyrasta, spokojnej ciazy życzę. Vitro mam nadzieję, że w końcu i Tobie się uda. Powodzenia dla wszystkich starających się.

Gość gość Aga
Dziewczyny nie wyciszajcie sie :-) fajnie, ze jestescie i piszecie :-) Tadzik , gratulacje bo rozume ,ze beta potwierdza juz na 100 % ze sie UDALO :-) Ja pierwsza euforie mam juz za soba teraz lekko strach mnie ogarnia od czasu do czasu ... bo to przeciez dopiero poczatek .. ale trzeba byc dobrej mysli , wszystko w rekach Boga . Zoya krecha na tescie byla mocno czerwona od poczatku :-) :-) Kamka u mnie tez te " objawy " ustaly i raczej wszystko sie wyciszylo , co nie ukrywam tez mnie troche martwi ...ehhh Raczej tez czuje sie " normalnie " Tadzik ... czy ty cos "czujesz " :-)? Pozdrawim Was wszystkie waleczne i nie wyciszone :-)

Gość gość
Aga,czy się udało to będę wiedziała za około 9 miesięcy:)Sprawdzam przyrost,bo to mnie trochę uspakaja,ale po tylu niepowodzeniach to po prostu się boję...Czuję lekki ból piersi od 4dpt.Czasem też boli mnie lekko brzuch,kładę się wtedy na trochę i zwykle mija. Tadzik

Karolka, a lekarz nie polecił Ci zwiększenia dawki luteiny na te plamienia? Mi pomogło. Gościu, Jeśli są tu jakieś nieżyczliwe osoby, to już ich problem. Dziewczyny, które dzielą się tutaj planami i pragnieniami czują wzajemne wsparcie i dlatego to robią. A jak któraś poczuje, że lepiej podejść do transferu po cichu, to na pewno to zrobi.

Gość vitro
Gościu nie bardzo rozumiem czego się spodziewasz ze na formu o invitro z kd będę pisać o grzybobraniu?

Gość gość
Karolka u kogo prowadzisz ciąże?

Gość gość
Hej dzirwczyny czy to forum dziala?

Gość gość
aaaaa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się