Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judiwqolnmchaloie

tesciowa zepsula nam swieta jest ktos w podobnej sytuacji

Polecane posty

Gość judiwqolnmchaloie

musze sie gdzies wyzalic bo nawet nie mam z kim o tym porozmawiac... przy swiatecznym stole na obiedzie u tesciow tesciowa nagle wstala i oglosila ze kupili mieszkanie dla jej corki i meza bo spodziewaja sie dziecka a mieszkaja z jej tesciami w jednym pokoju wyobrazacie sobie jak sie poczulam??? my mieszkamy juz kilka ladnych lat w jednym pokoju i mamy dwuletnie dziecko a nigdy nawet czegos takiego nie zaproponowali!!! nigdy nawet nie zaproponowali ze sie doloza... chociaz wiadomo ze ich stac na to no teraz to ju zupelnie skoro bylo ich stac na kupienie mieszkania to nie stac ich na dolozenie sie chociaz polowy nam??

Gość judiwqolnmchaloie
rrr***** bezbronne znaki drogowe

Ale sama napisalas, ze kupili mieszkanie ich corce a Ty nie jestes ich corka tylko synowa wiec dlaczego maja Ciebie sponsorowac? To corce daje sie wiano a nie synowi. Dla mnie proste.

Gość judiwqolnmchaloie
oczywiscie masz racje ze to ich pieniadze ale moim zdaniem to jest niesprawiedliwe dlaczego faworyzuje sie jedno dziecko a drugiemu sie nie daje nic kompletnie nic??

Gość gość
Jak mieszkają w jednym pokoju, to może teściowie chcą się ich pozbyć?:P Czy wszyscy mieszkacie w tym jednym pokoju??

Gość judiwqolnmchaloie
to co corka jest niby dla rodzicow wazniejsza niz syn? prosze cie

Gość judiwqolnmchaloie
oni mieszkaja nie z nami tylko z rodzicami jej meza... wiec to bardziej nam by sie nalezalo to mieszkanie bo my mieszkamy z nimi

Gość judiwqolnmchaloie
Piszę wiersze dla meneli z dworca.

Nie , ze jest wazniejsza tylko z racji , ze jest *corka* to ma dostac wiano. Co do syna nie ma takiego obowiazku.

Gość miciulinka_27
tesciowa zepsula ci swieta a ty sobie zepsulas zycie, mieszkajac w 3 osoby w 1 pokoju, jeszcze wymagasz od nich zeby was sponsorowali...ehhh a moze by tak samemu isc do pracy zarobic, odlozyc a nie zerowac na kims cale zycie.masakra...

Gość judiwqolnmchaloie
jakie wiano czlowieku o czym ty mowisz zyjemy w 21 wieku a nie w sredniowieczu

Gość gość
A moze ciebie jako synowej nie lubia? :D A ziecia lubia? Jakbym nie lubila swojej synowej, tez bym synowi nic nie dala. Jego wybor, jego zycie. A kasa moja :P

Gość gość
oczywiscie masz racje ze to ich pieniadze ale moim zdaniem to jest niesprawiedliwe dlaczego faworyzuje sie jedno dziecko a drugiemu sie nie daje nic kompletnie nic?? Xx No teraz czas na ruch twoich rodziców - niech kupują córce.

Gość gość
to popros swoich rodzicow. zazdrosnico

Gość gość
Oczywiście że bardzo źle zrobili, powinni tę kwotę podzielic pomiędzy dwoje dzieci. Nie ma nic gorszego niż skłócać swoje dziec****eniędzmi, ja sobie tego nie wyobrażam u moich rodziców jest zasada każdemu po równo!!! To już lepiej nic nie dawać. A jagoda wybacz ale ty żyjesz w innej czasoprzestrzeni.

Gość judiwqolnmchaloie
wyobraz sobie ze pracuje ale teraz to juz mi sie odechciewa wszystkiego moze przyjme taktyke jej corki nie bede pracowac zajde w ciaze to moze tez dostaniemy mieszkanie...

Gość miciulinka_27
" należałoby sie " zabawne autorko. nalezałoby sie wziasc w koncu do roboty a nie z tesciami cale zycie... co za brak klasy!

Gość gość
Najlepsza synowa nie będzie nigdy córką.Ja tam rozumiem Twoich teściów więc poluzuj majty i tyle.Nic nie poradzisz tak jest było i będzie

Gość gość
Autorko, tak często bywa. U mojego męża w rodzinie też foworyzuje się córkę.

Gość judiwqolnmchaloie
widocznie bardziej sie oplaca siedziec na d***e jak ta ksiezniczka i czekac az jej z nieba spadnie no i spadlo mieszkanie dwupokojowe a my ciezko pracujemy i sie cisniemy w jednym pokoju z dzieckiem

Gość gość
Eeee to prowo ludzie !!! :-)

gość oczywiscie masz racje ze to ich pieniadze ale moim zdaniem to jest niesprawiedliwe dlaczego faworyzuje sie jedno dziecko a drugiemu sie nie daje nic kompletnie nic?? Xx No teraz czas na ruch twoich rodziców - niech kupują córce. " . 100 proecnt racji D

Gość judiwqolnmchaloie
ale ja nie chce byc ich corka chce tylko zeby rowno traktowali swojego syna i swoja corke a nie corke jak ksiezniczke a syn dostaje jakies ochlapy tym bardziej ze to my z nimi mieszkamy

Gość judiwqolnmchaloie
moich rodzicow nie stac na to sami mieszkaja w kawalerce a ich stac i dobrze wszyscy o tym wiedza

Gość judiwqolnmchaloie
biegam po peronie i zapowiadam pociągi

Gość gość
Autorko, przestań się tym przejmować. Moi teściowie tez córkę wywianowali, cały czas do niej dokładają, nam nie pomagają wcale. A prawda jest taka, że córka ma ich za nic, tylko po kasę przyjeźdza. Ale ja nie żalę się z tego powodu. Po prostu cieszę się, że teściowa tak się "świetnie" z córcią dogaduje, niech więc córcia się nią opiekuje na starość:)

To, ze ich stac nie znaczy, ze maja Cie sponsorowac. Jak Ci Twoi rodzice nic nie dali na start to miej do nich pretensje a nie do tesciow. :O

Gość gość
wyobraz sobie ze pracuje ale teraz to juz mi sie odechciewa wszystkiego moze przyjme taktyke jej corki nie bede pracowac zajde w ciaze to moze tez dostaniemy mieszkanie. ------//- Nie dostaniecie. Wy już dostalisćie - pokój haha !