Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieczka_1986

USG genetyczne w 13 tygodniu i ogonek pod nóżkami

Polecane posty

Gość manieczka_1986

Czy to oznacza ze bedzie chlopak? mam takie zdjecie jak dziecko w moim brzuszku ma uniesione nózki do góry lezy na pleckach i tak na poziomie pupy odstaje maly ogonek?Lekarz nic nie powiedział a ja tego wczesniej nie zauwazylam, dopiero w domu jak sie przyjrzalam zdjęciom. Czy to sie jeszcze "wchlonie"?czy mam rozumiec ze to siusiak?:)))marzę o synku:)aczkolwiek z córeczki tez sie ucieszę:)

Gość gość
u mnie w 14 tc było pięknie widać siusiaka więc nie ciesz się jeszcze jakby co ale raczej będzie chłopak

Gość gość
nam w 13tyg powiedziala dr ,ze syn bedzie ale nie na 100%,duzo lekarzy nie mowi bo nie ma 100%pewnosc***otem mialam nastepne usg i wtedy powiedziano ,ze napewno chlopak,badz cierpliwa:)pozdrawiam

Gość gość
U koleżanki też był "ogonek", a potem się okazało, że dziewczynka :)

Gość gość
U mnie w 13 tygodniu na USG lekarz stwierdził, że coś tam dynda;) Powiedział, że to nie na 100%, ale jak się okazało faktycznie dyndalo;)

Gość manieczka_1986
dzieki dziewczyny, moj maz mowi zebym sie nie nakrecala bo w naszej rodzinie juz byla taka pomyłka :) mowili cala ciaze ze dziewczynka dziewczynka a wyszedl chlopak:) od strony meza same chłopaki sie rodzą wiec jakas nadzieja jest:) mowie ze w sumie jest mi wszystko jedno ale pierwsza ciaza i pierwszego chcialabym chłopaka:) ale ten ogonek ... hmmm no cóż zobaczymy:)