Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnjmhngbfvgb

bilans zyskow i strat czy bylybyscie z kims takim

Polecane posty

Gość gość
Ja mam gorszy bilans zyskow i strat Zalety: = w miare dobre poczucie humoru - troszczy sie o to co jem, co pije, czy mi nic nie brakuje - jak ptrzebuje aby mnie gdzies zabral/podwiozl/przyjechal to zrobi to - jako facet bywa w miare uczuciowy do mnie Wady: -przeklina - wyzywa mnie - mowi zamknij sie - nie lubi nigdzie wychodzic - nie planuje nic zwiazanego z nami - czesto sie klocimy i potrafimy przez 2 tygodnie sie nie widziec Wytrzymalam z nim 3 lata i chyba kolejnego roku nie dam rady, mimo szczerych chec***prosb i grozb

Gość gość
Wady mojego chłopa: - przeklina - wyzywa mnie -mowi zamknij sie - czasem jest mi z nim gdzies isc, poniewaz zachowuje sie niekulturalnie( komentuje na glos jedzenie, lokal itp) - lubi siedziec w domu - nie wspomina nic o przyszlosci Szkoda mi wymieniac plusy, bo i tak nie pokonaja minusow. A jestesmy razem 3 lata i chyba 4 roku nie dam rady z nim byc ;/

Gość gość
a i dodam, ze prawi komplementy na odwrot. Nie powie, ladnie dzisiaj wygladasz, tylko brzydko wygladasz, ciagle komentuje cos na glos, przekomarza sie . Nie jest taki, ze powie, np. o dobrze ugotowalas zupe ( wsrod znajomych) tylko powie nie umiesz gotowac, co to bylo itd

Gość kto mnie przebije
wady: -kiepski w łóżku -mało zarabia -jest gburowaty -nikt go nie lubi -jest niewykształconym idiotą -nic mu się nie chce -nie ma zainteresowań zalety: - jest tylko mój ❤️

Gość gość
haha usmialam sie:D Po co nam te chlopy ;/

Gość bilans dodatni
ja cie przebije moja kobieta jest tylko do seksu gdyby nie to, to nie trzymalbym jej nawet jeden dzien

Gość gość
heheh, nie wiem czemu, ale zabawnie piszecie :D sorkiii

Gość gosciowka krakowka
Plusy: - wesoly -wspiera mnie -jak cos powiem to zrobi choc czasem po dłuzszym czasie -troszczy sie o mnie - dobry w łozku tylko raczej z dłuogodystansowców co czasem mi przeszkadza Minusy -lubi siedziec w domu przed ogromnym tv -lubi piwo -irytuje sie jak mu mowie co ma robic hehe - za bardzo słucha sie matki i ma ona na niego duzy wpływ nie wiem czemu... baba całe zycie nie pracowala o on od 16 r.zycia. generalnie jego matka to jego najwiekszy minus. az mi slabo jak o niej myślę :/

Gość gosciowka krakowka
aha i prawi mi komplemety :) to na plus... a na minus jeszcze że ; malopomyslowy :/

Gość chyba koniec
Plusy: -wierny -ladnie sobie mieszkanie urzadza -pracowity to ogol, bo co do mnie to: -Malo troskliwy -nie wspiera -ciągle mu zle -wypomina -zazdrosny na zasadzie mnie wolno tobie nie -nie pamietam kiedy usyszalam,ze mnie kocha,ze jestes naj dla niego -obrazalski duzo moglabym wymienic...6lat razem i jest coraz gorzej chyba