Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_wtopa

biszkopty wypłynęłu po zalaniu galaretką

Polecane posty

Gość ale_wtopa

co robić??? czy galaretka zastygnie z biszkoptami w środku? ale wtopa :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorkaaaaaaa
hahaha pijane biszkopty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale_wtopa
proszę się nie śmiać, każdemu mogło się zdarzyć ;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ha ha mojej kuzynce kiedyś galaretka spłynęła jak gdyby pod spód ciasta i w wyniku czego ciasto wyglądało tak: od spodu patrząc, galaretka biszkopt truskawki było pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorkaaaaaaa
spoko na pewno stężeje. Miłej imprezy! Zalejcie pałe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak galaretka zacznie tężeć, spychaj biszkopty łyżeczką delikatnie na dno. Powinny się trochę zanurzyć, ale przecież to nie jest tragedia, ciasto na pewno będzie smaczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale_wtopa
no ale co teraz? wyławiać biszkopty nierealne, bo część została pocięta na kilka części żeby uzupełnić luki i mam teraz zupę galaretkową z gówienkami wielkośc***aznokci, a pod tym całe biszkopty :D masakrara czy to zastygnie? pal licho wygląd, najwyzej zrobię na wierzch kolejną warstwę galaretki i nic nie bedzie widać :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale_wtopa
spróbuję z metodą spychania ale co z tymi drobnymi dziadostwami? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale_wtopa
kuźwa, część galaretki wsiąkło w masę pod biszkoptami i zostało trochę koło biszkoptów, niech to dziadostwo zastyga jak najszybciej bo mi całe ciasto zmarnieje!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zrób z tego deser w pucharkach bo już tego nie uratujesz jako ciasta, zastygniętą galaretke z biszkoptami pokrój w kwadraty część włóż do pucharków przełóż warstwą suchych biszkoptów nastp. warstwą bitej śmietany, znów warstwę tej twojej galaretki i na to bitą śmietanę, posyp utartą czekoladą ozdób wiśnią kandyzowaną

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale_wtopa
że też ja zawsze coś spapram......

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×