Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża z przepukliną

Polecane posty

Gość gość

Witam, pierwszy raz udzielam się na forum, chociaż często zaglądam. Mam pytanie czy któraś z Was zaszła w ciążę mając przepuklinę? Jak zniosła ciążę? Ja jestem na początku ciąży, nie do końca planowana jednak bardzo chciana. Bardzo się boję gdyż mam przepuklinę pachwinową. Po nowym roku miałam iść na kolejne konsultacje chirurgiczne. (ostatnio rok temu lekarz zadecydował, że nie wycinamy) W internecie są informacje jedynie o przepuklinach nabytych w czasie ciąży, dlatego zadaje pytanie. Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy dostalam przepukline pepkowa potem jakos sie unormowalo po porodzie teraz w 2 ciazy mam pepek z ok 8 cm szerokosci i ginekolog mowi ze sie wchlonie (ale przy 1 ciazy jakos sie nie wchlonelo) i nie wiem czy czeka mnie operacja czy co :P A Ty masz pepkowa?

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy dostalam przepukline pepkowa potem jakos sie unormowalo po porodzie teraz w 2 ciazy mam pepek z ok 8 cm szerokosci i ginekolog mowi ze sie wchlonie (ale przy 1 ciazy jakos sie nie wchlonelo) i nie wiem czy czeka mnie operacja czy co :P A Ty masz pepkowa?

Gość gość
Nie ja mam pachwinową a jestem dopiero w 6 tygodniu, boje się jak to będzie jak brzuch zacznie rosnąć.. A od którego tygodnia miałaś pępkową?

Gość gość
Naprawde nikt nie zaszedl w ciaze majac przepukline?

Gość gość
również jestem ciekawa