Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdsa

mam takie same piersi jak mój facet

Polecane posty

Gość kjhgfdsa

faceci lecą na duże piersi, lubią się nimi bawic, dotykać. Mały biust jest jakimś felerem, ja właśnie taki mały biust mam :( mam małe B problem w tym że mój facet ma biust taki sam jak ja :o nie jest gruby a mimo to ma biust, jak się rozbieramy i siedzimy na przeciwko siebie to jestem załamana bo mamy takie same biusty. Wiem że mój biust go w ogóle nie podnieca, nawet nie ma ochoty go dotykać, Czasami tylko powtarza że biust trzeba masować i wiem że chodzi mu o to że niby od masażu urośnie. Jak założe jakiś push up i ścisnę mocno stanik to robi mi się jakiś delikatny rowek i wtedy zaczyna się cieszyć, dotykać mnie i bawic się biustem ale jak ściagam stanik to ukazuje sie naga prawda. Niedawno na widok takiego małego rowka w dekolcie zaczął tak się cieszyć że w nerwach zapytałam czy nie marzy o tym żeby sobie nos wytarzac w dużych cyckach to się tylko głupio uśmiechnął i nic nie powiedział. Jestem załamana tym że nie jestem w jego typie, że marzy mu się kobieta o dużych piersiach.

Gość gość
Mój ma większe ode mnie i mnie nie kręci już dawno.

Gość kjhgfdsa
ale jakbys miał do wyboru nową to być wybrał z większymi niż z mniejszymi cyckami.

Gość gość000
Skoro ma takie same cycki jak Ty, to pewnie cierpi na ginekomastię. Dlaczego nie spojrzysz na to w ten sposób?

Gość kjhgfdsa
no i co z tego że ma ? mi to nie przeszkadza że on ma takie cycki ale przeszkadza mi to że marzy mu się dziewczyna z dużymi piersiami.