Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IiLlOoNnAa

Bóle podbrzusza na początku ciąży

Polecane posty

Gość IiLlOoNnAa

Witam, wiem że pełno podobnego tematu na forum ale niestety nie znalazłam takiego który pokrywał się w pełni z moim nurtującym pytaniem. Dowiedziałam się w niedziele że jestem w ciąży,wczorajsze badania krwi to potwierdziły. Niestety moja Pani ginekolog jest na urlopie więc badania wykonałam w szpitalu. Wychodzi na to że jestem w 3/4 tyg ciąży. Na USG niestety jeszcze nic nie widać i lekarza dopiero za 2 tyg kazał mi je powtórzyć. Niestety nie spodziewałam się że mogę być w ciąży a były święta i był też alkohol i boję się że mogłam maleństwu zaszkodzić :( Czy alkohol mógł wyrządzić duże szkody? Bo jestem przerażona. PO za tym od paru dni codziennie z rana odczuwam ból brzucha (tak jak na okres) czy to normalne ??? Bo jedyne objawy ciąży to ból piersi ... Była bym wdzięczna za odpowiedź :*

Gość gość
nie masz się urodzisz dziecko tylko z FAS 🖐️

Gość gość
nic sie dziecku nie stanie.przeciez na poczatku odzywia sie nie przez pepowine.bole brzucha na poczatku ciazy tez sa normalne. moja kuzynka miala w 6-8 tyg takie skurcze,ze az lekarz porobil badania i wyszlo ze ma za malo magnezu.wszystko normalne,nie masz sie co martwic:)