Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja w tym nowym roku chce dzidzię

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy możliwe jest, że zaszłam w ciężę. Nie ukrywam bardzo z narzeczonym chcielibyśmy już mieć taką małą pociechę. Fakt nie planujemy jak na razie ale zawsze prawdopodobieństwo jest. A więc od jakiegoś tygodnia rankami mam mdłości, i wykluczam zatrucie wirusowe ponieważ w jeden dzien dobrze się czuję a juz np. w kolejny słabo mi i wymiotuje. Dostałam niby okres ale nie jest on taki jak zawsze. Kiedy normalny trwa 7 dni i jest bardzo intensywny to ten skończył mi się po 3 dniach i był bardzo skąpy. Co o tym myślicie?

Gość gość
nie planujecie ,ale chcecie dziwne :o w ciazy nie jestes masz okres

Gość gość
so psychiatry idz bo masz schizofrenie

Gość gość
ja tez chce i bedzie invitro mam nadzieje ze sie uda ich will auch und wird invitro ich hoffe, es klappt/ es geht (umgangsprache)

Gość gość
zakładasz, że bedziesz kochac dziecko bardziej od męża?

Gość gość
up

Gość gość
takie głupie posty mnie dobijają. pytasz kobiet na forum czy jesteś w ciąży... a co, zbadają cię przez ekran? zrób test to się dowiesz.

Gość gość
pyta co o tym myślicie, a wy już pojezdzacie - zenada. Autorko mozliwosc ciazy jest z tego co piszesz, ale rowniez jest mozliwosc ze sobie te ciaze uroilas :)

Gość gość
a Ty będziesz zawsze kochac bardziej męża niż dziecko?

Gość gość
miesiaczka moze wystepowac do 5 miesiaca ciazy zrob test moglo sie udac;]

Gość gość
ja bym zwariowala nie chce zadnej dzidzi nic takiego no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
gość nie planujecie ,ale chcecie dziwnr Czemu dziwne ? Ja sama tak miałam z moim narzeczonym :) oboje chcieliśmy dziecka, ale jeszcze nie planowaliśmy dopiero po ślubie chcieliśmy planować, ale dzidziuś sam się zaplanował, jestem obecnie w 7 miesiącu ciąży i jesteśmy bardzo szczęśliwi :) A co do ciąży to słabszy okres może być jej oznaką :) okres w ciąży czasami występuje szczególnie w 1 czy 2 miesiącu, zrób może test :)