Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

1 stycze艅 2014 start

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

mam sporo do zrzucenia ale dam rade:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja nie mam sporo, bo ok. 8 - 10 kg, ale te偶 chc臋 da膰 rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 jakie艣 10 kg :) bardzo jestem zmotywowana. i zale偶y mi nie tyle co o diet臋 ale o zmian臋 nawyk贸w 偶ywieniowym i ograniczenie s艂odyczy... bo jem ich stanowczo za du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sserduszkoo
moge i ja tez? potrzebuje schudn膮膰 co najmniej 10 kg, zwa偶臋 si臋 jutro rano.. Ale chcialabym wazyc 55 kg przy wzroscie 160. Mam na to 3 mce, mam nadzieje ze mi sie uda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
Hejka:) Jestem Agnieszka Chcia艂abym si臋 przy艂膮czy膰 :) Ja r贸wnie偶 musz臋 zrzuci膰 kg , tym bardziej 偶e po 艣wi臋tach i wczorajszym wieczorze mi przyby艂o :( Niestety jestem strasznym 艂asuchem :/ Nawet teraz walcz臋 z sob膮 偶eby nie i艣膰 po ciasteczka ;P Og贸lnie jestem zwolenniczka tradycyjnego M呕 i szczerze m贸wi膮c nigdy nie stosowa艂am jakich艣 wymy艣lnych diet Jedynie 1000 kalorii czyli jak wida膰 M呕 :) teraz mam: wzrost 171 waga 68 Eh przed 艣wi臋tami by艂o 65 kg hlip:( M贸j cel :) Do czerwca chcia艂abym wa偶y膰 przynajmniej 60 kg :) Niestety mam s艂omiany zapal w chwilach zw膮tpienia mam nadzieje 偶e mnie jako艣 wesprzecie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
Hej wiem ze mn贸stwo ju偶 jest topik贸w o tej tematyce ale b臋dzie milo jak kto艣 te偶 postawi na zwykle ograniczenie jedzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam taki zamiar - mniej jesc po prostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sserduszkoo
ja zwykle mz:) uda nam sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 3 kg jeszcze od jutra zabieram sie za mz ( najlepsze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am zacz膮膰 od dzisiaj ale w lod贸wce jeszcze by艂o 偶are艂ko ci臋偶kie, i rodzina mnie ci艣nieniowa艂a na jedzenie 偶eby si臋 nie zmarnowa艂o. Planuj臋 przerzuci膰 si臋 na zdrowe,lekkie jedzenie i 膰wiczyc z chodakowsk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
Niestety po 艣wi臋tach jeszcze sporo tych smako艂yk贸w , ja sama pokona艂am 3 ciacha a przecie偶 mia艂am nie je艣膰 :/ Z ka偶dym dniem b臋dzie lepiej ;) tylko musimy by膰 silne Musze si臋 wam pochwali膰 偶e jeszcze 04.2013 wa偶y艂am 80 kg a dzisiaj 68 -> M呕 dzia艂a ;) Jak wpadn膮 Wam jakie艣 fajne 膰w (szczerze m贸wi膮c nie a ci臋偶kie) podawajcie info ;) A ja dla 艂asuchom takim jak ja polecam chrom ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sserduszkoo
myslisz ze chrom pomaga? Czasem ma takie chwile ze zapomne o diecie i opycham sie jedzeniem a sa takie dni co bardzo trzymam diete:) ah ... te slodycze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowaszansa
To moze i ja dolacze. Jutro zaczynam. 160 cm wzrostu. Waga 67. Chcialabym wrocic do 57, czyli dyszke trzeba stracic. Dla mnie najlepsza dieta to mz, plus ruch. Zycze wam i sobie wytrwalosci;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
Im nas wi臋cej tym lepiej :) sserduszkoo wiesz po jednej tabletce to nie ma r贸偶nicy. Jak zaczynam bra膰 na pocz膮tku musz臋 sama pilnowa膰 si臋 ze s艂odyczami + chrom. Po kilku dniach, tak mniej wi臋cej po ok tygodniu w moim przypadku, ju偶 mnie nie ci膮gnie do s艂odyczy czy jakich艣 t艂ustych rzeczy. Ale jest taka mo偶liwo艣膰 偶e na ka偶d膮 z nas mo偶e to inaczej dzia艂a膰 Jest taka fajna gazetka, mo偶liwe 偶e si臋 z ni膮 spotka艂y艣cie , a jak nie to polecam ;) http://superlinia.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
hmm jaka艣 zawirusowana ta strona ? Og贸lnie polecam ta gazet臋 , 膰wiczenia, tabele kaloryczne , przyk艂adowe jad艂ospisy :) Chocia偶 musz臋 przyzna膰 偶e kiedy艣 by艂a lepsza:/ no ale wszystko si臋 zmienia. Pa;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdeterminowana_30
Hej Wszystkim Ma nadziej臋 , 偶e mog臋 si臋 dol膮czy膰 usmiech.gif Moj膮 znor膮 s膮 oczywi艣cie kilogramy ...brak kondycji ;/ teraz ju偶 wszystko leg艂o .Chcialabym wrocic do formy sprzed lat kiedy wa偶ylam nie tyle co teraz 67.60 a 55 kilo , wlasciwie 56 tez mnie satysfakcjonujejezyk.gif Tak wi臋c zaczynam od dzisiaj - jestem pomierzona naksymalnie gdzie tylko si臋 da, zaczynam ten nowy dzien od zmiany nawyk贸w a wi臋c ... koniec z czekoladkami i podjadaniem - regularne jedzenie , duzo wody , to to czego zamierzam si臋 trzymac a co do wymiarow ... to o zgrozo!!! WAGA:67.60, WZROST :166 SZYJA:31cm BIUST:104cm BICEPS:30cm TALIA:79 BIODRA:101cm UDO :64cm 艁YDKA;:39cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sserduszkoo
witam:) dzien rozpoczelam z waga 67,4 kg..

Udost臋pnij ten post

witam wszystkie kolezanki :) ja rowniez do艂anczam sie do was z dietowaniem ,tyle ze zacze艂am 27 grudnia ,zaraz po swietach nie mog艂am patrzec na siebie i od tego sie zacze艂o ,nie wesz艂am na wage tego dnia bo sie ba艂am hehe ale dzis 7 dzien diety odwazylam sie stanac na wage i jest 64.4 buuuuu ,czyli mam jeszcze 6,5 kg do celu .Od paru lat moja waga wachala sie od 57 do gora 60kg ,,a teraz zgroza ,czuje sie strasznie ,mam 165 cm wzrostu i waga 58 kilo dla mnie to idealna waga.Trzymam kciuki za nas wszystkie i mam nadzieje ze bedziemy dzielic sie przepisami bo juz nie wiem co jadac na sniadanie ,,jajka wychodza mi bokiem hhehehe teraz zmykam na zakupy ,,musze kupic troche warzyw ,do uslyszenia pozniej pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
Zdeterminowana_30 Solidne pomiary, ju偶 teraz wiem co mia艂a na my艣li kole偶anka jak m贸wi艂a 偶e jej pomiary j膮 za艂ama艂y;) Ja na wag臋 dzisiaj nie wesz艂am 偶eby wstrz膮su nie przej艣膰 z rana, a chyba powinnam :/ Na 艣niadanie zjad艂am p艂atki - zwykle kukurydziane bez cukru , kubek kawy - tutaj niestety s艂odz臋 i pobieg艂am do pracy. W dalszej kolejno艣ci mia艂am w planach sa艂at臋 z dodatkami , og贸rek , kukurydza, papryka sos sa艂atkowy winegret + kefir Niestety ko艅c贸wk臋 dnia w pracy mia艂am tak z*****n膮, 偶e sko艅czy艂o si臋 na kilku kulebiakach i ciastkach :/ No w艂a艣nie, m贸j kolejny problem jak jestem wk*****ona to jem :/ Ale jutro naprawi臋 ten b艂膮d. Mam nadzieje ze wasz dzie艅 by艂 lepszy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapjekanka
hej to i ja sie dolacze, marzy mi sie tak -10 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
:) Tylko nie pope艂niaj moich b艂臋d贸w , i to ju偶 od samego pocz膮tku :/

Udost臋pnij ten post

Hejka!Moge sie dolaczyc? ja tez mam kilka kg do zrzucenia. jakies 6kg. od 1 stycznia postanowilam sie wziac za siebie. zrobilam sobie nawet rozpiske. cwicze a6w i robie przysiady no i ogolnie staram sie mniej jesc. obecnie waze 56kg przy wzroscie 158cm. najbardziej drazni mnie ta oponka ale musze najpierw ujedrnic troszke brzuszek po porodzie a jestem juz po dwoch i musze cos z soba zrobic. jak mi corka pozwoli to ide na pol godzinki na plac zabaw na nasza silownie i po dwoch dniach cwiczen mam straszne zakwasy. jak ide spac jeszcze robie po 30-40 brzuszkow i zobaczymy jakie beda efekty. pozdrawiam i trzymam kciuki za was dziewczyny:):)

Udost臋pnij ten post

dzie艅doberek kolezank膮 :) wczorajszy dzien zaliczam do udanych ,wytrwalam w diecie wiec super ,,,dzis od rana juz na nogach ,ostatni dzien wolnego wiec wstalam wczesnie aby pocwiczyc ,pobiegalam 40 min ,poskakalam i na koniec pokrecilam hula hopem ,mam nadzieje ze oponka zejdzie z brzuszka,trzymajcie sie dziewczyny dzielnie ,niema co sie wylamywac z diety wiem cos na ten temat ,jak bedzie sie przerywac i wracac na nowo to efekt jojo gwarantowany ,przeszlam to pare razy i za kazdym razem samopoczucie gorsze ,musimy tym razem wytrzymac a za dwa miesiace bedziemy wygladac pieknie i oczywiscie nadal jesc rozsadnie :) zastanawiam sie co na sniadanko zjesc hmmm napewno pomidorki i chyba serek wiejski zjem do tego z papryczka ,,,,, dzis wieczorem ide na urodziny do kolezanki z pracy to dopiero bedzie wyzwanie nic nie zjesc i nie wypic ,trzymajcie kcuki za mnie jak co :) milego dzionka zycze ,napewnoi odezwe sie jescze wieczorekim przed wyjsciem ,,,,, DIETE MAMY DZIELNIE SIE TRZYMAMY :)

Udost臋pnij ten post

dzisiaj zjadlam trzy kanapki z tostera i miseczke zupy pomidorowej i na tym chyba zakoncze ten dzien. rano sie wazylam i polecialo mi 100gram. dobre i to i zakwasy sa mniejsze. a jak u was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hejka :) U mnie nie najgorzej. Pomimo wczorajszego ob偶arstwa i to wieczornego co gorsze, rano waga wskazywa艂a 67kg ;) A na 艣niadanie p艂atki o kt贸rych ju偶 pisa艂am hihi :) Potem dopiero po 16 zjad艂am tak samo zup臋 , a teraz pisze z kefirem ;) Wiem wiem to mo偶e niezbyt zdrowe 偶eby zje艣膰 艣niadanie i potem przez wiele godzin nic ale nie mia艂am mo偶liwo艣ci zje艣膰 wcze艣niej . Jakby nie by艂o to jest zwyk艂e M呕 a nie jestem g艂odna na szcz臋艣cie :) Ja mo偶e jutro wprowadz臋 膰wiczenia, chocia偶 dzisiaj chwilk臋 pobiega艂am. pusia7914 udanego wieczoru ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anandani
To powy偶ej to ja :P

Udost臋pnij ten post

agunieczka88 witam kolezanke ,,,powiem ci szczerze 偶e dwa posilki w ciagu dnia to za ma艂o ,trzeba jesc minimum 4-5 razy ,trzy glowne posi艂ki i 1 lub 2 przekaski ,wtedy organizm nie bedzie szalal i wie ze dostanie jedzenie o okreslonej godzinie ,,,nie bedzie magazynowa艂 :) tak ja staram sie od偶ywia膰 dzien zlecial super ,,na obiadzic salatka ; pomidor ,cebula ,jajko ,p贸艂 mocarelli (kuleczki) pestki dyni ,lyzka oliwy ,sol pieprz i 艂yzka musztardy ,nawet corka sie do艂膮czy艂a mniam ;) na kolacje hmm pewnie zjem jakiegos kurczczka z warzywkami u kolezanki na urodzinach ,mam nadzieje ze bedzie hehe jak nie to nic nie rusze :) za nie dlugo sie zbieram oooo jak m i sie nie chce ,,,jutro jeszcze na 10 godz do pracy buuu ,ciezko bedzie aaa u was jak dzis minol dzionek ,posilki ok czy jakies odskoki ?

Udost臋pnij ten post

pusia7914 wiem ze to troche malo ale jeszcze dzisiaj do kawy zjadlam ze trzy rogaliki no i teraz nie pozalowalam kolacja-trzy kanapki z wedlinka(cienka)i herbatka z cytrynka. bylam tez wczesniej pol godzinki na silowni na Piechurze bo chce sobie ujedrnic posladki ktorych u mnie wogole nie widac a jak odpoczne chwilke po kolacji zaczynam 3dzien a6w i przysiady. ciekawe jak jutro bedzie ale postaram sie tak nie objadac. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdeterminowana_30
Hej Wszytskim , Sorry ze ja tak raz a dzien ale powiem Wam , ze w pracy mam m艂yn .. no taka prawda niestety - ale wczoraj bylam na treningu przed no i standard - wrocilam po 22 i tylko mysla艂am zeby cos zjesc Chcialabym oczywi艣cie byc tu jak najczesciej i mam nadzieje ze z Wami tez tak bedzie bo to bedzie dodatkowa motywacja dla mnie. gosc- ja teraz waze te 68 prawie wiec jakies 12 kilo rzede mn膮 niestety , ale milo ze ktos ma mniej hehe No i faktycznie troche ma艂o jesz ale podejrzewam , ze jestes mlodsza to moze nie masz takiego zdziadzia艂ego metabolizmu jak ja. SERDUSZKOO- Skad ten czas 3 mce ?chodzi o wakacje , jakis wyjazd czy slub? co do wagi to przytulilabym taka wage :) moze sie zamienimy hihi? ANADANI-AGU艢 no pomiary to naprawd臋 mog膮 za艂ama膰 no ale co zrobi膰 , niktna si艂e nie kazal mi jesc - to ja sama zarlam jak swinia !!! ja stawiam na ograniczenie jedzenia , wiec pod tym wzgledem chyba sie dogadalysmy , tyle ze ja chce jesc regularnie co 4 3 godziny , pewnie beda jakies poslizgu i wtopy ale byle nie takie masakryczne , co gorsza mam urodziny babci w poniedzialek wiec moze byc kiepsko z moja diet膮 :( No i gratulacje z powodu takiego spadku wagi :) j kiedys na mz zesz艂am do 52 kilo z 72 a teraz roztylam sien potege a miesnie zastapil tluszcz ;/ ps. A...i tylko nie jedz sodyczy jak ja ... bo ja tez zajadam stresy ... alew sumie to ze stresami czy bez ja KOCHAM JESC NON STOP I JESTEM STWORZONA DO ZAMIESZKANIA W LODOWCE!!! NOWASZANSA- mamy podobny cel ... i mam nadzieje szanse :p tyle ze u mnie to nawet troszke wiecej ;/;/; PUSIA7914- Zzadroszcze Ci takiej wagi i trzymam kciuki abys szybko ja osiagnelo bo ja dla odmiany na okres swiat i sylwestra zafundowalam sobie totalne obzarstwo i jakd艂am jak rasowy prsiak i efekt byl taki ze zyskalam kolejne 3 kilo na plusie ;( No ale niewatpiwe podziwiam to ze ci sie chce ruszac. Ja mam karnet a jakos ciezko mi dotrzec na silownie i co gorsza nie moge biegac bo mam powazne problemy z kolanem :(:((:(: AGUNIECZKA88- Aga jesli masz taka wage po porozie to wnioskuje ze wrocenie do wagi to bedzie pestka , coc pewnie fakt ... najgorsza bedzie oponka ale na o to juz cwiczenia . Ja kiedys cwiczylam 6 ale jak mialam mega kondycje i wtedy to mnie nudzilo teraz to obstawiam ze bym sie zsapala niezle :) Oki ... mam nadzieje ze zadnje z Was nie pominelam , pedze do kuchni bo miesko do panierowania czeka - zapanierowalam w przyprawie musztardzie z oliwa wiec juz w sumie zadnych tluszczow wiecej nie bede dodawala i dolacze do ego jakas kasze gryczana i bedzie ok :)

Udost臋pnij ten post

Zdeterminowana_30 ja juz odchudzalam sie w ubieglym roku od marca do czerwca i udalo mi sie zrzucic 15kg z 68kg i to dlatego ze w czerwcu mialam swoje wesele. pilam strasznie duzo wody(ok 6litrow dziennie ale jadlam normalnie) bo tu na Kafeterii wyczytalam i na mnie podzialalo idealnie i czulam sie super ale od tamtego czasu sie zaniedbalam i dlatego postanowilam jeszcze raz sprobowac. biegalam i cwiczylam codziennie przez te cztery miesiace zeby tylko zmiescic sie w kiecke. teraz chcialabym ujedrnic swoje cialo i dlatego chce cwiczyc choc szczerze mowiac juz mi sie nie chce bo strasznie mnie nudzi ta 6weidera no ale skoro sie tego podjelam to dotrwam do konca no i sie ogromnie bede o to starala.

Udost臋pnij ten post