Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewentyczna

woda z mozgu

Polecane posty

dziewczyno olej go miej swoja dume on sam nees jego wyjsciem awaryjnym i tylei wie czego chce jest

Gość ewentyczna
No tak alr troche odegrac bym sie chciala. Wiem ze to chore gierki i wogole ale zeby poczul jak to jest. Ostatnio poznalam tez jednego chlopaka mieszka ode mnie 35 km i powiem ze chyba wiecej mi uwagi poswieca niz tamten. Tez tylko kolrga ale dla niego nie ma problemu przyjrchac do mnie,

Gość ewentyczna
nie, nie bede robic mu na zlosc. nie bede grac w te gre co on. ale nie wytrzymalam, postanowilam napisac.w koncu wemocje padly juz, bynajmniej z mojej strony. wczoraj napisal mi "jak tam kochanie" zapewne kolejna zagrywka ale nei reagowalam. pozniej "pa kochanie" ale tez nie reagowalam. dzis napisalam mu ze ma do mni enie zwracac sie kochanie bo mnie dla niego juz nie ma,ze przegial i przeszedl sam siebie. zeby skasowal moj numer i ze smsy jego sobie zostawie. odpisal mi, ze prosil bym przestala drazyc temat a ja nie ustalam. ze we ze przegial, przeprosil. odpisalam ze to ni etlumaczy zachowania, zeby si ezastanowil nad tym co moi czy pisze i nad soba i panowal nad nerwami. przeprosil jeszcze raz. napisal tez ze wcale zle mi nie zyczy. cos mu napisalam na co mi odpisal ze cos musi dzialac w dwie strony, a ja mu napisalam ze ja myslalam wtedy ze z jego strony jest to samo co z mojej temu tyle o spotkaniu i cale te gadanie. napisalam na koncu smsa przepraszam. a on mi na to "to ja przepraszam za moje zachowanie" pomyslalam ze nie bede drazyc juz, wystarczy tego. ale j anie zapomne tego co mi napisal mam zal. i raczej z tej maki chleba nie bedzie.

Gość gość
niepotrzebnie napisałaś chociaż teraz już zakończ tę znajomość. przeprosił - ok - nie wiadomo na ile to było szczere "przepraszam. nie doszukuj się już niczego, bo czym wiecej będziesz rozmyślać to będzie tylko gorzej.

Gość ewentyczna
latwo powiedziec by nie rozmyslac. strasznie przegial. nie chce tkwic w czyms co ni ema przyszlosci, a boli tym bardziej ze nie potrafimy ze soba normalnie szczerze porozmawiac. on chyba sam ni eiwe czego chce. tak jakby trafila kosa n akamien. ja wiele nei oczekiwalam oprocz milosci. teraz mysle nad tym by uciec od tego wszystkiego... uciec i nei wrocic..

Gość ewentyczna
no i dostalam odp na moja wiadomosc. napisal mi " nie wracajmy ju zdo tego tematu ok?" a ja m odpisalam " dobrze, w koncu ju zni ema do czego wracac" a ten mi na to " no szkoda" i co teraz?? co myslec o tym?? napisalam ze dlaczego napisal "szkoda" skoro nie mamy ciagnac tego tematu. to zaczal mi pisac o pogodzie :) heh ale przynajmniej usmialam sie.

Gość gość
boze, przestan z nim pisac bo zaczynasz sie osmieszac

Gość ewentyczna
:( ale to przeciez nic takiego nie bylo. chyba mam za miekkie serce:((

Jesteś niereformowalna , a takim się nie pomaga bo szkoda na to czasu. I ja i inni radzili Ci co miałaś zrobić. Nie zrobiłaś tego, więc cierp dalej. Pozdrawiam

Gość ewentyczna
niereformowalna? to nie jest tak latwo z dni ana dzien wszystko rzucic i zapomniec. i tak mi duzo lepiej ju zidzie i wiem ze z kazdym dniem bedzie tylko lepiej. wczoraj wyralam sie do kina by milo spedzic wieczor. nie obchodzi mni eze on napisze. napisal. ale nie odpisalam i nie odpisze. juz nie. nie chce. zaczelam od poczatku, siegnelam dna ale powoli jakos sie odbije od tego wszystkiego. nie jestem z tych co skresla czlowieka na amen. poprostu napisal-odpisalam, czulam te potzrebe. kazdy w sobie ma taki zal w srodku ktory chcialby ubrac w slowa a nie potrafi/. ja wlasnei tak czuje etraz . nie odezwe sie. nawet nie mam o czym z nim rozmawiac. a o pogodzie to ja moge z moim kotem pogadac, pomarudzic ze za zimno, za mokro czy cos...

Gość ewentyczna
poza tym mam taka wode z mozgu ze bardziej okresllilabym ze niestabilna emocjonalnie. nie potrafie okreslic co czuje i czego chce. czuje sie jak tak pilka tenisowa ktora odbija sie od rakietki raz w jedna a ra zw druga strone.

Gość gość
hmmm, a niby dlaczego się nie pomaga? tym wszystkim rządzą emocje więc ja się nie dziwie że borykasz się jeszcze z tym. chcesz a nie chcesz, a jednak coś ciebie ciągnie w jego strone. zranił i to bardzo, mozesz wybaczyć ale nie zapomnieć, ale czy warto brnąć w to dalej? pokazał na co go stać. słowa czasem ranią bardziej. usiądź i zastanów się.pomyśl,

Gość ewentyczna
mam nadzieje ze nie zmiekne juz. nie odzywam sie. i jest mi z tym naprawde dobrze, czasem wracam myslami do niego, ale to tylko mysli. mam nadzieje z eone mnie nei zgubia:)

Gość gość
idz sie leczyc, bo jestes nienormalna

Gość ewentyczna
nienormalna? nie wydaje mi sie, jedyna osoba ktora jest nienormalna jestes ty gosciu. skoro ci sie cos nie podoba nie musisz czytac tego. a zaloze si eza sam masz problemy egzystencjonalne i nie wiesz jak dokuczyc innemu uzytkownikowi. so true

Gość sailorrrrr
Pocieszylas sie juz autorko, lepiej Ci jak kogos tez nazwiesz nienormalnym? :) Gosc wyzej ma niestety racje, a ty zamiast zdjac rozowe okulary i zobaczyc, ze to w Tobie i tylko Tobie tkwi problem i trzeba zaczac nas soba pracowac, to walisz kiepską ślepakami na lewo i prawo :) Ja sie nawet temu facetowi nie dziwie, ze wolal codziennosc bez ciebie, naprawde. No cóż, wij sie dalej, ośmieszaj się dalej przed nim, nami, innymi, twoj cyrk, twoje małpy. Nic dziwnego ze nikt tu juz nie zagląda, jak to ktoś wczesniej napisał: jestes niereformowalna. So true :D

Gość ewentyczna
tak pocieszylam sie wiesz.. i mam satysfakcje. mysl sobie co chcesz, nie wiesz jak jest jak bylo. a takich jak powyzszy gosciu jest mnostwo. nie znaczy zeby kogos nazywac nienormalnym.

Gość ewentyczna
minal tydzien i jest ok. mam spokoj. on dziennie cos mi napisze , krotka wiadomosc typu "milego wieczoru" lub "spokojnej nocy" ja na to nei reaguje. nie chce nawet. nie uwazam bym byla nienormalna, to jest normalna kolej rzeczy gdy komus zalezalo to to nie przechodzi z dnia na dzien. do tego trzeba czasu i samozaparcia. ja zaczelam juz wszystko na nowo. jak narazie jest na dobrej drodze, zaczynam si eizolowac od tego toksycznego "swiata" ktory mnie w ostatnim czasie otaczal. bedzie dobrze. nawet poznalam jednego chlopaka ktory jak widac ma zupelnie inne podejscie do mnie. nie robi wody z mozgu i sam od siebie o mnie pamieta , nie musze sie upominac ::D mile uczucie.naprawde.