Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna małolata

jestem w panice

Polecane posty

Gość wieczna małolata
oooooooo pesymistka ma swoj nick oooo super :) i ja róznież zycze ci tego co sobie sama zyczysz ;) ps. a co tak cie przybija mocno w zyciu ze mowisz wieczna pesymistka co ?

Gość kolejna starsza pani
właśnie pesymistka spowiadaj się:)))))))))))

Gość wieczna pesymistka
ooooo u mnie to temat rzeka dlatego twój temat mnie zaciekawł. Ja raczej nie zakładam tematów, raczej szukam takich które wydają mi się podobne do moich problemów.

Gość wieczna małolata
to taka spowiedź ogólna kazda niech mowi swoje grzeszki moje juz znacie :)

Gość wieczna pesymistka
o dziewczyny dzieki za zaineresowanie, ja ogólnie chyba mam jakiśś krysys, depresję...no sama nie wiem ale żle się ze mną dzieje :(

Ahhhh Malolata,daj mezowi odpoczac od rodziny : D Niech chlopina zobaczy inne twarze niez swojej zoni dzieciarni psow i wlasnej matki :D ! Mial tyle wolnego ze az zapytam czy teskni za praca........nie teskni ;) Starsza Pani.Wlasnie pisalam w innym temacie ze nie musze byc wyznaniowa zeby kochac,szanowac i stawac na glowie zeby zobaczyc rodzicow na Boze Narodzenie.Tak,to jest najwazniejsze.Jednak kasa zatankuje mi auto,zebym bezpiecznie mogla zawiesc dzieci do dziadkow na swieta.Kasa dala mi wize do Australii i mozliwosc podrozowania po niej. Dala mi i mezowi znow poczuc sie jak na pierwszej randce,gdy podrozowalismy bez dzieci.A dzieci szczesliwe w Polsce z dziadkami. Wracam do Ausi jak znow odlozymy. Moje dziecie bylo zaiwdzione ze nie wygralam w Lotto 6 mln euro.Obiecalam ze wtedy wyjezdzamy for good. Ale spelnie to marzenie ;)

To tak jak ja..a przyznam, że temat trafia w to co czasami czuję:( Staram się temu nie poddawać bo obiektywnie to nieprawda (myślę, że u żadnej z nas) ale uczucia są silniejsze... Ps. ile pesymistka ma lat bo my się przyznałyśmy:)

Gość wieczna małolata
kurde kobity cos wyście narobiły to mial byc temat dołujący pesymistyczny ociekający łzami a mi sie lepiej zrobiło eeech z babami to tak jest nawet podłować sie nie dadzą ;)

Pesymisto,jak u ciebie i co ci dolega?? Zebrala sie tu fajna grupa pan,ktore nie szczekaja ale milo sobie rozmawiaja. Poradzimy i tobie :)

Gość wieczna pesymistka
to kolejny powód do doła w tym roku 37 stuknie ....masakra

Gość wieczna małolata
to co może kawa ? przy kawie lepiej sie rozmawia :)

Spowiedź:)))))))))))) Niech będzie:) Kochanka trafiła w moją porażkę życiową..kocham Sydney. Q..wa bez wzajemności jakoś. Mieszkałam. Bywam. Nie zanosi się na stały pobyt:(..a bez tego to co ja tam mogę. Zgadzam się z kasą w 100%. Może inaczej napisze:) Milionowe długi nie oznaczają, że nie masz w baku paliwa.. Kasa daje życie w dzisiejszych czasach..niestety:( Tu akurat masz racje.

Gość wieczna małolata
pesymistka gadaj jak na spowiedzi kawa juz zrobiona z mlekiem czy czarna slodzisz;)

Gość wieczna małolata
pesymistka gadaj jak na spowiedzi kawa juz zrobiona z mlekiem czy czarna. slodzisz ?;)

Ja napiszę bo to mnie wkurza od lat:). Kocham z mlekiem i cukrem:)))!!. a pijam czarną bez. Musze tego tyłka pilnować żeby się w drzwi zmieścił:)))))))))))))))))))))

Gość wieczna pesymistka
czarna bez niczego :)

EE no co ty.Ja bede miala 37 jeszcze w tym miesiacu.Przybywa mi zmarszczek,coraz ciezej wyskrobac tluszczyc z boczkow,tym bardziej ze mam malo czasu na fitness.Bede miec 37 lat i juz sie zastanawiam jaka imprezke zorganiozwac.Prezent od meza bedzie w postac***odkoszulka.wspierajacego akcje pomagania psom.

Gość wieczna małolata
starsza pani - ty przynajmniej masz co pilnować , ja juz nie mam nadzieji ani nie urosną boje sie tylko ze zmaleją , a wtedy to ja kupie rozmiar stanika wklęsłą 2 :P

Gość wieczna pesymistka
kolejna starsza pani wieczna małolata i kochanka .......to łyk :)))

Boicie się lat? Zmarszczek? Ja jak miałam 20 uważałam, że ludzie nie odżywają do 40:)))))))))))! Guppia:) Botox mam od 19 roku życia.. ciekawe czy to nie szkodzi na coś:) Czas pokaże. I wiecie co tak ostatnio oglądałam Elizjum i Judy Foster tam jest stara ..i mi się podobała. chyba gotowa jestem na te zmarszczki:) To takie głupie się ich bać:) Pesymistka tylko Ty nie napisałaś dlaczego pesymistka..

Gość wieczna małolata
marudy no ja mam 32 lata nie mam dzieci , mam długów wiece nic włosów na nogach ;) i mam juz siwe wosy od stresu

Masz co pilnować. przekleństwo mojego życia. Biust jak balony i chmara napalonych samców. Śniło mi się ostatni, że mam małe:)) Piękny sen:) ..zawsze trawa za płotem bardziej zielona:)))))))))))))

Gość wieczna pesymistka
kochanka.... a ja te 37 mam jutro :((((( a w prezencie buty do fitnes sugerujące wiadomo co :((((

Gość wieczna małolata
pesymistka gadaj bo ci kawę zabiorę ;P

Wieczna małolata..a skąd Ty wiesz o siwych włosach:))))))))))))))))))? Ja pewnie też mam:)) Farbuje od zawsze a że mam "mysi" kolor naturalny to zawsze siwawe były:)))

Starsza Pani Cooge ! Pewnie znasz ! Bondi fajne,ale zaturystowane.Menly....akwarium :) Kawe pije z mlekiem bez cukru(bo nie lubie) Ja tez mam dlugi,moze nie takie jak ty,ale na poczatku bylo ciezko.Ojj ciezko.Ja nowa w nowym kraju,gdzie nawet nie wiedzialam jak mowia.Jednak z dopingiem meza,rodzicow i tesciowej osiagnelam to (praca) o czym nawet balam sie marzyc na obczyznie. Pesymistka no to hopla !! piwko mam !

Gość wieczna małolata
pesymistka a jaki masz rozmiar ja chetnie odkupie jak je nie chcesz , a za kasę pójdziesz do fryzjera lub do kosmetyczki

Gość wieczna małolata
starsza pani- ja mam siwe włosy mowie powaznie ale nie cały łeb, tylko gdzie nie gdzie wiem bo inni mi młówia a nawet sie smieja i sam je widze fryzjer nie stac mnie a paleta sobie ich nie zafarbowuje

Wow kochanka to mi w serce trafiła.. aż mi się łezka zakręciła. Mieszkałam na Bondi Beach. Nad Bunga Barem.. moje meble do dzisiaj tam stoją:)..i wynajmują je jacyś szczęściarze:))))))))))))))) Osz Ty.. łzy lecą:) Tam nie mam długów akurat:)!!! I nie masz pojęci jak bardzo chciałabym wrócić:)

Dziewczynki szukacie problemow.Ja mysia blondyna z dwojka dzieci w wieku odrastania do podlogi.Botoxu jeszcze nie mialam,ale kto wie.Lubie siebie taka jaka jestem a faceci tez mnie lubia i cholera czasem boja.Jedynie psy maja szacunek w 100 % do mnie,bo im tylko na dobrym spacerze zalezy i pelnej misce. Pesymistka 100 LAT !!! hAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!