Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna małolata

jestem w panice

Polecane posty

Gość kolejna starsza pani
Małolata co ty gadasz.. zwykła za 14 PLN cała siwiznę pokryjesz. Mnie na fryzjera stać ale nie lubię być naciągana i też sama robię:)))

Właśnie 100 lat dla pesymistki:)!!

Gość wieczna małolata
starsza czemu tam nie możesz wrócić?

Nohhhh Starsza Pani......musisz wrocic,musisz.Na dole takie tlumy siedza ze palca nie da sie wcisnac,raczej dupska.Aaaa c**prywatni trenerzy na plarzy?? Cholera ile paniusia ma lat?

Dlaczego:)? Bo mi cholery wizy nie chcą dać:(

Gość wieczna małolata
pesymistka cos nie rozmowna zbytnio, ja nadal nie widze twojej depresji na czym ona polega bo mam nadzieje ze ni nie kwestia wieku a ja powiem dwiescie lat a co zrob zusowi nazłość:)

To znaczy takiej stałego pobytu biznesowe i turystyczne mam ale co mam życie układać na niepewnych papierach? Grrrrrrr:))))

Gość wieczna małolata
cholery? aleś ty dla nich mila a nie krepuj sie daj ostrzej ;) to sobie znajdz tubylca ;)

Gość wieczna pesymistka
jesteście boskie :) nie jestem jakimś gburem co nie chce o sobie mowić, jetsem zwykłym babsztylem z dołem, którego jeden zrozumie a drugi powie weż kobieto się ogarnij ale ja jestem miękka i słaba psychicznie i ktos może mnie skrytykować ale ja się obawiam, że nie dałabym rady "sama" funkcjonować w dzisiejszym świecie :(

wieczna małolata ...a ja nie mam zus'u nawet im na złość nie mogę zrobić:)))

Pesymistka ..ja też sama nie dałabym rady więc jedyna nie jesteś. Ja obiecuje nie krytykować:)! Co do szukania tubylca..no mam już swojego jedynego ale szukamy, szukamy on tubylczyni:)..ja tubylca. Tanio nie będzie ale czego się nie robi dla miłości:) ..do Sydney:))))))))))))))

Gość wieczna małolata
pesymistka czy tam babsztylu ;) gadaj co to za depresja co sie dzieje , bo konkretów nic nie mówisz , spokojnie nikt cie nie skrytykuje chyba ze innego nick ;)

Noooo Pesymistka,powiedz co ci na sercu lezy?? Malolata napisala co ja gryzie i juz jej pomoglysmy.Mam nadzieje ze ze wziela sobie to do serca :) Starsza Pani,,domy w Sydney drogie,nawet drewniaki.A Bondi czy Cooge tez sobie licza.Poza tym bez 100 dolcow do Cooles nie masz sie co wybierac na wieksze zakupy.

Gość wieczna małolata
starsza nie kumam jak nie masz zus? nie kumam

Gość wieczna małolata
czy wzielam sobie do serca nie wiem ;) ja chciałam sie poużalać nawet mi nie pozwoliłyście ;)- dzieki

Normalnie. Nie płace. Nie mam:) Poza systemem jestem. Dług mam Urzędzie Skarbowym więc płacenie czegokolwiek to strata grosza:) Znam ceny w Sydney. Za samo lokum płaciłam 100 AUD/tydz. Nic mnie nie przeraża. Kupię mieszkanie na Bondi dzisiaj (chodziaż uważam, że korekta cen musi nastąpić bo są nie naturalne od 2010). I co z tego jak mnie nie chcą:(? Rozsądek nakazuje mi kochać Hiszpanię:)!

Chorera,ja tez zwykl i baba.Dzieciata,mezata i psiata.Latam z piorem w dupsztalu miedzy dziecmi,kotletami i praca.Maz pomaga(nie ma wyjscia,bo ja @ gender@ :D :D :D Starsza Pani,ile masz lat?? Moze napiszesz do Pit"a Evansa albo do Manue?

Gość wieczna małolata
dziewczyny tak naprawde to ja nie wiem co was gnębi mówicie ze też macie doła i ze sie wyspowiadacie ale chyba nie tu bo od was nie wyczuwam jakiegoś marudzudzenia czy tez smutku

Wiem jak to jest z ZUSem. Moj tato prowadzi wlasna dzialalnosc.Zezra i pogrzebia zywcem. A ja sie ciesze ze Malolata nie miala czasu na umartwianie ! Meza za fraki,zycie za bary i do przodu heja !

Gość wieczna małolata
starsza sorki za pytanie za zus - nie che byc za wścibska nie chodzilo mi o to

No pisałam już 35:)) Znam chyba mocniejszych od Pita:)))))))))))))) Miałam fart w Sydney...a i branże mam taką, że dużo osób się poznaje:) Tylko, że Immi to IMMI (urząd emigracyjny:) O ch..j..jeden wieki:) Można mieć doła, co?

Gość wieczna małolata
franka napisałas ze A ja sie ciesze ze Malolata nie miala czasu na umartwianie ! myślisz ze tak nie było ....... hhhh powiem wam bo fajne z was babki ja miałam depresje ( ale sama z niej wyszłam - bez lekarzy i psychotropów) i z stąd te siwe włosy

wieczna małolata. może i marudzenie. nie mogę żyć w miejscu które kocham bo wiza. mam długi w PL ale takie "na zawsze":) szczerze to sama nie wiem co mam ze sobą zrobić..gadamy o tym z mężem od pół roku dzień w dzień. dobrego wyjścia brak:(

kochanka "trupa" znaczy się prokurator:)? małolata nie daj się zwieść moim uśmiechom..płakałam dzień w dzień. wyszłam ..tez bez psychotropów:)))))))))) teraz troszkę inaczej patrzę na świat...

Noooo zzzzz jaka ty starsza pani k***ana macia.35 a ta se godo ze stara baba jest. ja z was najstarsza. Ahhhhhh Pit !!! love you ! przynajmniej teraz przez 5 minut. A co ty zrobilas temu ZUSowi ze cie tak nie lubi? Co ci nie wyszlo ?? AA wiesz ze barszcz czerwony podbija MKR ? Poza tym,malolata to nie taka malolata umyslowa jak sobie myslala.Co z nasza Pesymistka?

Gość wieczna małolata
starsza wiesz co serio przykro mi chodzi mi o bark pobytu w PL i w miejscu w ktorym kochasz , ale czuje od ciebie pozywtyna moc:* a gdzie twoj mąż jest w pl? co on mowi przeciez nie mozesz byc w pl wiec trzeba ogranc temat wspolnie i pomyslec nad wyjazdem

Gdyby Australia zniosła wizy to by za 10 lat mieli populację 50 milionów, w tym 75% muzułmanie i kraj rozłożony na łopatki. Wy chyba serio nie macie większych problemów w życiu :) Gdzie ta panika z tytułu?

Gość wieczna małolata
franka widze ze masz towarzystwo dla mojego meza on tez taki sztywniak a ja tak zywa baba nie wiem jak sie dogadujemy ale tak jest milosc do grobowej deski tak siebie przyrzekliśmy